Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 079
  • 507
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Отново за 1234 път стана драма с Дама Пика, 18:17 за русенци, като Кънчев се забави близо 5, 6 секунди да прочете един въпрос на Дамата...
А тя пък отново не пропусна да се полигави и така сама си "изяде" даже и повече от 5-6.

Чак днес мернах някъде, че всъщност псевдонимът на Радина е Белла Донна. Все си мислех, че е кръстена на отровното биле беладона и че псевдонимът също се изписва слято.

# 211
  • София
Мне, с два пъти Л и Н е и отделно. Simple Smile
И се учудих, че така го изписваш, ама си мислех, че е просто грешка в бързината.

Да, Дамата всъщност загуби не малко време... Даже и 4 грешки ако не се лъжа.

# 212
  • Велико Търново
Тя го прави доста често това - уж се чуди какъв е верният отговор, пък го "улучва". Но действително си е губи-време. Когато има 7-8 стъпки, как да е - минава, ама ей на днес как сама се изигра.

Реално Белла Донна не го бях виждала написано до тази вечер. Така че не, не е било случайна грешка начинът, по който го пишех. А и реално билката си е беладона.

# 213
Bellа donna- от италиански. Значи красива жена.

# 214
  • In The Middle Of Nowhere
Уау аз не знаех 🙂

# 215
  • Велико Търново
Да, да, W, знам какво означава в превод от италиански. Просто в първите представяния Ники Кънчев спрягаше нещо за отрови, затова го свързвах с името на беладоната.
Под "не го бях виждала написано", имах предвид като име на преследвача, не изобщо. Просто не бях чела написаното за новия сезон в сайта на телевизията.

# 216
  • София
Чак днес мернах някъде, че всъщност псевдонимът на Радина е Белла Донна. Все си мислех, че е кръстена на отровното биле беладона и че псевдонимът също се изписва слято.
Отровната билка се нарича така (бела дона - хубава жена), защото съдържа атропин, който разширява зениците. В средните векове дамите са го ползвали, защото така очите изглеждат по-добре. Само че не виждаш наблизо.
И днес офталмолозите го ползват за същата цел, не зная дали се извлича от растението или синтетичен.

# 217
  • Sofia
Има и хомеопатично...май при висока температура се ползваше 🤔 ...и още хиляди болежки и проблеми 🤣

# 218
  • София
Има и хомеопатично...май при висока температура се ползваше 🤔 ...и още хиляди болежки и проблеми 🤣
Не знаех, благодаря за информацията.
За мен проблем са въпросите - има в двете крайности и понякога се натрупват (или някой ги избира) прекалено много от едните или другите.

# 219
  • София
Иво можеше да се справи и по-добре. Дама Пика бе силна и събрана днес и заслужено спечели.
Такива сингъл битки един на един са ми любими.

# 220
  • Велико Търново
За мен проблем са въпросите - има в двете крайности и понякога се натрупват (или някой ги избира) прекалено много от едните или другите.
И според мен ги избират да са повече трудните, когато участникът си е избрал високата сума или пък когато сумата във финалното преследване е висока. Е, понякога пускат аванта, щото няма да има желаещи.

# 221
Моя любимец Гръмпи(Васко) в Голямото преследване.  Харесвам го още от Последния печели, дано се представи добрре Simple Smile

# 222
  • София
Слабичко днес. Идентична ситуация като вчера, но с едно ниво по-ниско. Детска играчка за Професорът, макар че този сезон не е така уверен.

# 223
  • Другата България
Аз много харесвам Професора.
Винаги обяснява ЗАЩО е дал отговорът, който е дал.
Понякога повече, отколкото трябва.
Докато Дама Пика просто отговаря. И дотук. И така остава впечатление, че отговорите ѝ са спуснати в слушалките.

# 224
Васил Василев очаквах да спечели, всъщност като е сам играчът в последния кръг има най-голям шанс, ако знае, защото не се губи време с бутона. При добри знания и кондиция 17-18 отговора са напълно постижими.

Общи условия

Активация на акаунт