Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 045
  • 507
  •   1
Отговори
# 300
Аз го знам като пловдивски художник, не съм знаела къде е роден.

# 301
  • Буркина Фасо
аз мисля,че първосигнално свърза Брезово с Резово.

# 302
  • Пловдив
аз мисля,че първосигнално свърза Брезово с Резово.
Абсолютно и аз това си помислих веднага,а не че не го знае,просто не чу правилно въпроса.
Кънчев много пъти не чете ясно.

# 303
Много слаби тази вечер участниците, особено жената!

# 304
Много слаби тази вечер участниците, особено жената!
Абсолютно, а учителка. Ръси бисери, забележителност до Мадара -Шумен, каза че не била чувала за царете Смилец, Чака и ги прати в Чехословакия, дето е едно царство.

# 305
Жената почива първите 40 секунди . После натисна, обърка и реши да не се излага повече 😭🤣
Обаче как все на Ради и се падат някакви такива "притеснени" участници

# 306
Според мен за съперници на Белла Дона подбират хората с най-безумен резултат в предварителния етап. Нивото е толкова плачевно, че даже не е смешно.

# 307
  • гр.Пловдив
Незнам такива хора като кажат-ми записаха ме да участвам ,ама хубаво,но мен ще ме срам така да се излагам...Тая вечер беше тотал щета ..

# 308
  • София
Оф, как пък все на Радостина се падат най-слабите участници? Останалите трябва всеки път да се борят срещи минимум 15 стъпки изоставане... И дори само за 8 въпроса даде цели 4 грешки... Нейната статистика е силно изкривена за мен!

# 309
  • Велико Търново
каза че не била чувала за царете Смилец, Чака и ги прати в Чехословакия, дето е едно царство.
Както каза Ники Кънчев - Чехословакия е изкуствено създадена държава. Никога не е била царство.

Първата жена каза, че иска преследвачът да е Белла Донна, щото ѝ била симпатична. Не щото е най-слаба, не.

# 310
  • София
34 поредни верни отговора за Черният рицар! 19+15 - разбира се ако приемем, че това е истинската поредност в която ни излъчват епизодите с отделните участия на преследвачите.
Браво на Мартин, този сезон по една или друга причина не му върви ама когато е в зоната е удоволствие да се гледа/слуша.

За трета поредна седмица имаме 4-1 в полза на преследвачите ; общо за сезона 30:10 за тях.
Обща сума спечелена от участниците: 131 400 лв. Средно по 3285 лв. на епизод, но това е само ориентировъчно и измамно, защото реално участниците печелят в едва 25% от случаите. Просто имаме няколко големи петцифрени суми, които оправят баланса.

# 311
Браво на двамата, чудесно се справиха! Белла Дона въобще не беше подготвена, 4 пъти даде шанс да я върнат, а дори не приполови отговорите на двамата.

# 312
  • София
Онзи ден Донната не знаеше кога е умрял Ботев, а днес знае колко стихотворения е написал. Rolling Eyes

# 313
  • София
Браво на Иво и Стефан, много добър 2 кръг за тях. Иначе в третия кръг и те и Радостина имаха лесни въпроси, но те се справиха по-добре.
За Емил Зола, прерията и пеперудата е непростимо да не знаят и тримата.
Пак един куп грешки за Белла Донна. Този път тя постави нов антирекорд в историята на Голямото преследване с 10 грешни отговора в 3-ия кръг (това включва както грешен отговор така и пас).

Изключително рядко се случва седмицата да тръгне с 1-0 за участниците! Да видим дали най-накрая няма да видим статистически пробив и те да спечелят една седмица. Чакам го година и половина.

# 314
Онзи ден Донната не знаеше кога е умрял Ботев, а днес знае колко стихотворения е написал. Rolling Eyes
Е, и? Ако не знаеш датата на смъртта на някого, не ти е позволено да  знаеш нищо за него ли? Странна логика...

Общи условия

Активация на акаунт