Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 974
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Аз да ви кажа, че днес ми дойде поръчката. Клинът с ръбчето, който фанфани ми препоръча е ок. Оказа се, че съм поръчала М, което е супер. Л щеше да ми е широко на талията.

Роклята е голямо разочарование. Мм я оприличи на пенюар. Проблемът даже не е дължината.. панделката отстрани е бухнала и нелепа. Аз талия имам, а тя я скрива. Ще я върна.

Клинът е ватиран леко, дано не умра от жега с него.

# 286
Благодаря)) Връзват се с чантата)) Ама пари няма, лято далече, ще чакам да намалят още и ще го мисля)) Иначе са супер, но имат нещо като кожа и може да ми правят рани отгоре на пръстите. На НМ едни червени чехли бях купила и веднъж ги сложих, едвам се прибрах, някакви от сатен и отдолу подплатени с кожа или не знам какво бяха и така стоят. Ще го мисля, иначе са супер тези и от НМ има едни подобни, ама не ги намалят.

Sherilyn, първият клин е по-тънък, ама и този не спарява, аз с чорапогашник отдолу го нося дори плътен, да не настина случайно)) На мен на таза ми е добре, на талията малко широк, ама не много, Л съм взела аз от ръбчето. Другият е още по-разтеглив, по-дълъг и малко по-тънък ми се струва.

# 287
# 288
На тази снимка няма, но на другите се вижда, под зеленото отгоре на ходилото, не знам как да го обясня, хавлиената част е отдолу подплатена с кожена част за по-добра устойчивост. Такива бяха и сатенените и в чудо се видях, тези може и да не са така, ама...иначе хавлиената отгоре е точно като на чантата, дори май рисунъка.
Бе само аз ли взех зелената хавлиена чанта, май и друг беше писал, на мен много ми харесва, ама..беше ми интересно и другите дали я харесват.
За чехлите ще мисля, сега имам да плащам халат, долнище и една тениска, то в края на месеца вече...съвсем се обрулих, а днес в Лидл нищо не купих и 100лв оставих, чак с карта платих, че нямах толкова пари кеш, а аз мразя с карта да плащам, какво гледах, уж нищо не взех, само за кучето нещо и ...те това е.

# 289
Само за черния петък ли пускаха 25%?
Харесала съм ди много неща за мен и детето хаха но все от новата колекция Sad

# 290

Sherilyn, първият клин е по-тънък, ама и този не спарява, аз с чорапогашник отдолу го нося дори плътен, да не настина случайно)) На мен на таза ми е добре, на талията малко широк, ама не много, Л съм взела аз от ръбчето. Другият е още по-разтеглив, по-дълъг и малко по-тънък ми се струва.

През цялото време си мислех, че съм поръчала Л! Явно вечер късно като поръчвам и не помня какво съм правила. Нямам време да седна и да гледам хубаво!

Със сигурност клина с ръбчето остава. Дебел е, но ми харесва, а и мисля, че седи добре! Сложила съм другия в любими и го чакам като топъл хляб, но го има само в светлобежово и не ме кефи.
Благодаря за препоръките! ❤

# 291
Е не мога да се въздържа))
Много искам тези чизми, само моят номер е останал, ама нямам парите...
Лелеее, очите ми останаха)))
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1094185001.html

# 292
  • София
Ама това къде ще го носиш?Scream

# 293
# 294
Фани, на някой май не му се спи Simple Smile

# 295
Офф , спи ми се, ама не мога да спя. Та..се мотам да кокоря очи. Ама тези чизми направо не можах да се въздържа. Сега и да искам няма да спя от мерак по тях))) И като гледам как всички номера са изчерпани...не мога да си представя просто наплива от интерес. Само моя номер го има наличен, ама Фанка няма парите))

# 296
  • Бургас
За твое добро е,  Фани! 😁

# 297
Никога не бих дала толкова пари за обувки. А тези изобщо не ми харесват.
Фани, утре ще ти мине мерака, сигурна съм. Simple Smile

# 298
На мен ше са ми до ушите направо....

# 299
Девче, ама аз се майтапя, бре)) То това не съм виждала такова чудо, виж как са нагънати, а за цената да не говорим, че и роклята (аз първо в нея се ококорих, ама чизмите са ..)
Не ги искам, шегувах се, пуснах ги да видите какво чудо е.
Днес трябва да дойде последната поръчка с халата, тениската и долнището. То хубаво поръчвам, ако като вземе че пристигне и ...
Има съобщение (сигурно сте го видели), че вече е финално намалението до 22 мисля януари са писали.
После дали ще има нещо не знам.

Общи условия

Активация на акаунт