ДЕКЕМВРИ месец мина вече, гушкаме си вкъщи малкото човече -- тема 1

• 22 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Аз пак докато наваксам 😁 и при нас от няколко дена е ад, Били плаче (дере се направо), абсолютно нищо не го успокоява, на гърда млъква и се унася за 5 мин и след това отначало и повече не я иска. Сменихме капките от абоколикен на инфакол, давам и биогая, обаче не виждам ефект. Започнах да си мисля че може да е от хуманата, защото сле като минахме на лактима био започна този рев, сега пак се връщаме към Аптамил. Общо взето го играем на проба грешка. Добре че таткото има повече почивни дни и си е вкъщи. Нощният сън все още не е нарушен, надявам се така и да остане. Вечер става през 3 часа да хапва и сам си заспива в легълцето. През деня когато нищо не го боли също е така.

За храненето е като часовник - станат ли 3 часа и ръцете са в устата, плаче и няма търпение. Дори вечер е на 2 часа и половина. 4 часа пауза понякога прави след баня и голямо будува е.

На 20 дена сме а вече така заглежда играчки, следи ги с поглед, скоро ще взема и активна гимнастика. Главата си я изправя още от първите дни. Сега очаквам вече усмивките и гукането. 🥰🥰

# 121
  • Варна
Сега се сетих, когато му правиха ехограф лекарката ми спомена за Шуслеровa сол №7 Магнезиум фосфорикум D4 маз х50 г DHU подходящи за борбата с коликите. Каза да му кажем на крачетата. Някой има ли опит с тези соли? Честно казано никога не съм използвала за себе си

# 122
Някоя от вас да е поддавала онлайн документи за еднократната помощ? Виждам,че може да стане с ПиК от НОИ ама не ми е много ясно как точно. Моля да споделите😀 може ли друг да я зави вместо мен с пълномощно генерално?
Помощите са само лично и правоимаща е майката ако няма постановено съдебно решение за друго! Документи за помощи може да подадете по email сканирани, по поща в оригинал, на място в Дирекция Социално подпомагане или онлайн. Трябва вие да сте титуляр на банковата сметка която вписвате.

# 123
  • Вестерос
Някоя от вас да е поддавала онлайн документи за еднократната помощ? Виждам,че може да стане с ПиК от НОИ ама не ми е много ясно как точно. Моля да споделите😀 може ли друг да я зави вместо мен с пълномощно генерално?
Aз така подадох, но с електронен подпис пред системата за сигурно връчване, много е лесно, попълва се заявлението и заедно със снимка на личната ми карта им го пратих. Но попълни всичко, че ми звъняха, че съм пропуснала някаква кутийка да маркирам и пращах наново.

Моето от известно време следи с поглед като се движа аз или някой друг. Също вече издава повече звуци. По корем я слагам за срамотите няколко пъти, вдига се добре. Имам купена една възглавница на фишър прайз и трябва да я изпробвам вече. Ралица вече се и върти, слагам я настрани подпряна и я намирам по гръб..
Взех си втора ръка такова кошче, за да спи в него в хола и сега ме е яд, че въобще купихме дървената кошара, а не взехме такова направо за основно.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 23:47 от Tiffany А

# 124
Аз да питам кърмачките пиете ли някакви витамини ? Чудя се какви да си купя , искам и колаген да си взема на прах . Чесно казано диетата ми е супер еднообразна и не съм сигурна какви витамини минават през кърмата ми и какво остава за мен .

# 125
Аз си продължавам Пренатал с Омега 3.

Последните дни за коликите редувам Лефакс и Колийф, от вчера започнахме Пандата. Един ден е окей (плаче само 2 часа), следващия ден 6часов рев... През нощта се пъне, мрънка, още хърка..утре ще ходим за секрет от носа.
Вече 25 дена колики...ужас🙄
Каквото и да ям е така. Спрях прясното краве, че май не й действаше добре и минах на бадемово. Знам че не е окей бобови, зеле, домати.

# 126
Аз пия тези витамини, не знам дали има някакъв ефект - https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010010612

На 07.01 бях на преглед, месец след раждането,  прегледа беше 10 минути със събличането - казаха му след като спрат лохиите да слагам лактажин. Иначе цитонамазка и микробиология между 3тия и 6тия от раждането.

Не че не съм постоянно изморена или нямам бебе на гърда, но да ви попитам как сте с интимността с мъжете. Нещо психически ме спира , още ме е страх да се завърша хубаво след тоалетна, пък не ми се мисли какво ще е при опит (АГто ми каза докато не се вземе микробиология да се използва презервативи и това ме вкара в размисли)

# 127
Аз влизам в системата за сигурно и ел.връчване с ПИК на НОИ. Направих запитване от "Съобщения" до Дирекция соц.подпомагане и оттам ми върнаха инструкции. А те са само едно попълнено Заявление по образец и това е. После получих Заповедта и оттам ми отговориха на ново мое запитване, кога да ги очаквам, като превод. Много ми е удобно с тази система.

Misc Mega Някой да знае от къде мога да сваля Бял шум на флашка? Търсих в Замунда но не намирам.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 09:46 от IRusinova

# 128
IRusinova, отваряш youtube, избираш клипчето, което искаш, отваряш в нов таб гугъл и пишеш youtube converter, избираш си сайт, после копираш линка от клипчето и го конвертираш в мр3. Сваляш и записваш на флашка.

# 129
Сега се сетих, когато му правиха ехограф лекарката ми спомена за Шуслеровa сол №7 Магнезиум фосфорикум D4 маз х50 г DHU подходящи за борбата с коликите. Каза да му кажем на крачетата. Някой има ли опит с тези соли? Честно казано никога не съм използвала за себе си
[/quote
Аз използвам шустлерови соли за себе си и други хомеопатични препапарати.  Докато бях бременна пиех шустлерова сол 7 и се лекувам с хомеопатия, но на бебка все още не съм давала. Но аз нищо не взимам без консултация с хомеопат.

# 130
Извинявам се за глупавия въпрос, но значи ли че ди успяла електронно с ПИК на НОИ? Аз видях само опция с електронен подпис, ще се радвам ако може да споделиш по-подробно, може и на лични 🤗

Аз влизам в системата за сигурно и ел.връчване с ПИК на НОИ. Направих запитване от "Съобщения" до Дирекция соц.подпомагане и оттам ми върнаха инструкции. А те са само едно попълнено Заявление по образец и това е. После получих Заповедта и оттам ми отговориха на ново мое запитване, кога да ги очаквам, като превод. Много ми е удобно с тази система.

Misc Mega Някой да знае от къде мога да сваля Бял шум на флашка? Търсих в Замунда но не намирам.

# 131
Много ти благодаря! Не знаех за този вариант. Ограничение има клиповете да са до 90 минути и свалих един 60 минути но той ще си се повтаря, така или иначе. Брей, ако знаех, че върши такава работа, този шум щях по-рано да го пускам. Но трябва да е силно, ако слабо не ги унася. Мен адски ме дразни ама като го пусна и все едно копче му натискам на моя Матей и снощи спа цяла нощ. Много благодаря още веднъж!
IRusinova, отваряш youtube, избираш клипчето, което искаш, отваряш в нов таб гугъл и пишеш youtube converter, избираш си сайт, после копираш линка от клипчето и го конвертираш в мр3. Сваляш и записваш на флашка.

# 132
  • София
Много ти благодаря! Не знаех за този вариант. Ограничение има клиповете да са до 90 минути и свалих един 60 минути но той ще си се повтаря, така или иначе. Брей, ако знаех, че върши такава работа, този шум щях по-рано да го пускам. Но трябва да е силно, ако слабо не ги унася. Мен адски ме дразни ама като го пусна и все едно копче му натискам на моя Матей и снощи спа цяла нощ. Много благодаря още веднъж!

Ние вчера свалихме приложение за телефона с различни звуци. Безплатно е и работи в заключен режим на телефона. Има сешоар, птички, вълни и прочее.

Ако, някой се интересува ще напиша как се казва. ММ, го намери Grinning.

# 133
Илития напиши го,моля ☺️

# 134
  • Русе
Аз при една настинка по време на бременността пих No:3 за хрема.  Тогава за първи път чух за шуслеровата сол
[/quote
Аз използвам шустлерови соли за себе си и други хомеопатични препапарати.  Докато бях бременна пиех шустлерова сол 7 и се лекувам с хомеопатия, но на бебка все още не съм давала. Но аз нищо не взимам без консултация с хомеопат.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 23:31 от annchi

Общи условия

Активация на акаунт