Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 335
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 235
Харпи, май гравитацията си казва думата. 😔  Аз си мисля, че тялото е по-лесно да изглежда младежко, отколкото лицето.
Видях снимката и Харпи нямаш никакво увисване. 🤗

За мен няма цветове, които са модерни или завръщащи се. Деля ги 2 групи цветове, които ми отиват и такива, които не ми отиват.
Сиво харесвам и нося.

Карен ползвала съм ето този като дневен крем миналото лято и нямах никакви проблеми.

Искай мостра щом правиш алергични реакции. От мострите само това се разбира.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:43 от cloè

# 2 236
  • София
Момичета, коремът зависи и колко пъти се е разпъвал. Тия с по три деца много трудно ще докараме такъв вид, да не кажа, че само след ножа е възможно. Преди исках абдоминопластика, но май се разубедих. много грозен и голям белег остава. Явно ще си тръпя кожата такава. Кавитация и RF лифтинг помагат, но е краткотрайно като резултат.
Преди обожавах сиво, сега като че ли вече не толкова. Но продължавам да си нося многото сиви пуловери.

# 2 237
  • Sofia
Моят след  3 бременностти, една от които двойна не е сбръчкан, но имам и подкожна мазнина.
Може би ако качите 3-5кг ще се оправи, на лицето също се отразява добре.

# 2 238
Клеми белегът само ти ще си го виждаш и половинката ти. В бикини зоната е. Отделно с месеци се носи стягащо бельо.
Рязането е голямо от единият тазобедрен кокал до другият. Изрязване, опъване на кожа и изкуствен пъп. Моята приятелка маже с крем и едни ленти против белези поръча.
Аз още се чудя как си го причини това да я направи и в момента трябва и да отслабне.
То пак ще увисне кожа…🤔

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 11:41 от cloè

# 2 239
  • София
Белегът от абдоминопластика не би ме притеснявал. Сегашният ми белег от секцио е най-грозният белег, който някога съм виждала. Зашили са ме като в час по трудово обучение. Да не говорим и за срастванията, които имам.
В момента, в който мога да си позволя го финансово, лягам под ножа.

# 2 240
  • тук-там
Харпи, много си правя! Аз има плочки и коремът ми е доста стегнат, но кожата е увиснала. Явно няма оправия. 4 кг разлика се отразиха на кожата - имам увисване и на ръцете, макар да са добре оформени. Старост-нерадост!

# 2 241
  • София
Имам си шкембе и пояс и си ги харесвам. Както и да се въртя, все съм като хлебарка 😁 - яко бюст и корем и тънки крайници.

# 2 242
Ох, Рокстар Wink прекаляваш
всички хамериканки са така много ми е чудно имаш 2 +
як бюст> значи мъже и жени само там гледат
тънки крака> пак така
коремЧе е ок
Ако, имаше корем както казваш , изобщо нямаше да ти се забелязва бюст, значи си топ мацка.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 12:24 от pinko

# 2 243
  • София
Е, коремче де. 😁

# 2 244
Рокси, облагодетелствана си. Ако си имаше всичко, при напълняване трябваше да се грижиш и за краци, глутеуси, ръце...така само едно коремче ти  е грижа Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 12:52 от pepa57

# 2 245
  • София
Белегът се вижда и с бански. Аз съм виждала на плажа жени с абдоминопластика. Много ми е грозно, наистина. Не мога да се прежаля. Имам си кожа за изрязване, факт. И подкожна мазнина имам, но тя не ми е проблем. Здраве да е, така или иначе на 18 няма да станем никога повече, освен в гругия живот. По-важно ми е да ми остава време за спорт, за да поддържам мускулите и скелета.

# 2 246
  • София
И при мен има увисване на ръцете горе. Купих си гирички х 2 кг.
Иначе от дупе, корем и сиси не мога да се оплача. Да, май сисите почват да ми растат Laughing или съм си свила сутиените.
Да аз ползвам само на Билка кремовете. Последно си купих с роза, много приятен ми е. От продуктите на Билка съм си много доволна, нямам изприщвания и пъпки. Ползвам също твърди сапуни, интимен гел и кремове за ръце.
Харесвам и Талодерма, но по трудно ги откривам, трябва да поръчвам онлайн.

# 2 247
Сиво обожавам и много нося, даже нов панталон съм намислила да си взема и си мечтая за хубави сиви обувки.

В момента имам крем на Ина Есеншълс с роза, който ми се струва много приятен, но го ползвам съвсем отскоро и то само сутрин. Вечер мажа серията с вит. С. Взела съм го на половин цена, като го привърша ще помисля дали бих го взела отново без намаление.
На Алтея съм купувала много неща и ми харесват, и сега имам два околоочни неотворени от тях, серуми също. Общо взето ги редувам с някакъв скъп.
 Крем за тяло си взех наскоро с прекрасен аромат на роза от Алба груп, но не съм го отворила още.

Карен, от тази серия бях взела няколко неща за мен и децата и много ми харесаха. Двете имат склонни към алергии кожи и бяха очаровани, продължавам да им купувам.

# 2 248
  • В полите на Пирин планина
Аз харесвам Phytocode - българска козметика са. Винаги имам техен крем, измивен гел, понякога шампоан и балсам. Имат много изчистен състав.

# 2 249
Аз харесвам Phytocode - българска козметика са. Винаги имам техен крем, измивен гел, понякога шампоан и балсам. Имат много изчистен състав.

Лейди, едно време преди доста години им бях фенка, вярно е това за състава.
Но сега на тези години ми идват мнооооого слабички.
На теб щом са ти ок, ползвай ги.

Общи условия

Активация на акаунт