Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 289
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Бургас/Пз
И на мен много ми харесват бижутата. Особено гривната е много нежна и стои прекрасно.

Момичета, споделете къде ще празнувате осми март Simple Smile

# 2 326
  • София
Сряда, като всяка сряда! На фитнес ще бъда след работа.

# 2 327
Големият има рожден ден утре. 21г. Откакто се е родил 8-ми мина на заден план. Пуснах си почивен ден, ще се видим с приятелка да я почерпя и да направим план къде ще ходим в неделя.

# 2 328
  • София
Лъвице, бързо и леко в работване на новото място ти желая!
Днес се пуснах само по дънкова рокля по обед на разходка. Добре че си взех шал, защото по едно време се заоблачи и задуха. Много лъже южният изглед на терасата ни. Иначе роклята е готина, само да намеря утре кой да ме щракне с нея.

8 март ми харесва като празник, в който празнуваме еманципирането на жените, но не го празнувам по женски. Мога да позволя на момчетата да сготвят вместо мен или да се оправят някак с храната, ако решат да поръчат.

# 2 329
Ние с приятелки май е Петък ще празнуваме. И май домашно.
Днес младежът ни имаше РД. 19… нещо хич не се впечатляват от тези поводи.
Но вълненията ни сега са по университети, програми, подготовки на мотивационни писма, интервюта, завършване…

# 2 330
  • Варна
Лъвице, много си хубава така, в светли цветове и убийствен патък!

# 2 331
  • Mediterraneo
8 март не съм празнувала от години. Преди е било просто запиване по женски, уж с повод. Не го тача този празник аз. Децата ще участват в благотворителни маратони утре по случай 8 март.

# 2 332
И на мен много ми харесват бижутата. Особено гривната е много нежна и стои прекрасно.

Момичета, споделете къде ще празнувате осми март Simple Smile

На работна вечеря с бизнес партньори 😂

По принцип не празнувам 8ми март. Като дете винаги го възприемах като празник на майка ми и все още не мога да се отърся от това. Просто не ми е празнично.

Ох, гривната особено и на мен много ми харесва.

# 2 333
Видях Лъвицата, все така колоритна и прекрасна.
Видях и Макадамия, нея сякаш за първи път в лице, една преливаща нежност е тя.
Видях и много елегантна гривна.
Харпи, как по рокля? Вчера сутрин бе 0 градуса, а аз с палто.

На 8 март черпя момчетата, а те ме обсипват с внимание, цветя, сърца подаръчета...
Но тази година, за техен потрес, ще съм на бар😄

# 2 334
Ryna, благодаря ти 🌹
Копче, страхотен маникюр
Гривната с пръстена е много нежна, но аз съм си вярна на “камъните” 😊
Лъвице, успех на новото място-ехххх, че вълнуващо- нова материя, нови хора….супер
Тази година на 8 март реших, че няма да съм в никакви компании, и спорта ще пропусна….ще съм само с майка ми- така го реших и тя също се изненада много приятно от факта😊Ще си отворим бутилка вино, ще си опечем мезенца и така…. Откакто баща. ми го няма, тя се чувства някак си сама и забравена, за това ще съм само с нея и никой друг.

# 2 335
На 8ми март съм на зъболекар. 😂
Отивам когато ми кажат, с месеци напред. Вечерта ще тичам навън. ❤
Вчера ми пристигна проба на Dolce Amalfi. Олекна ми, че не искам цяла бутилка, въпреки че е разкошен аромат.

Лъвице, успех на новата работа! 🌹

# 2 336
Аз ще го празнувам у нас с моето момче и едно по старо- свекъра! Wink Ще им дам възможност да ми обръщат внимание! Храна вероятно ще поръчам! Wink

# 2 337
  • някъде под слънцето...
О обичам празници, особенно ако аз съм протагониста.А ако ще има и.подаръци...У дома се празнуват всички български и тукашни  празници.
По мое село това е празника на жената работничка(Не просто на работещата)  .За майката(първата неделя от май)  и на любимата (1р февруари) си има отделни дни.
На 8 ми обикновено раздават цветя в ранните часове  по входовете на най оживените метростанции.
Ако на този ден видя мъж с букет, значи е изрочноевропеец.Останалите  не биха подарили цветя на дяните  си ,  точно този ден, защото не е тайна, че само  до преди  20, се считаше за "престижно" жената да е домакиня издържана от съпруга си .Дори сега прокаеаха някакъв закон, за пенсия на жените , домакини..Тоест щом се "налага" да е работничка, значи съпругът не се справя добре с приходите в семейството.
Мислим да обединим двата празника(8ми като ден  на майката и 20, като ден на бащата(който е и почивен)) и да мръднем нанякъде.Девойката обеща да дойде с нас, защото все  уж е  семеен празник Simple Smile .
Но тя е попила от тукашния манталите(все оак е родена тук) и много обича да "обещава", обаче за изпълняване на обещанието, често няма никой.
Толкова години се боря с тази и черра, но се оказва, че средата е по силна от мен
Така, че нищо чудно да  и излезе някой ангажимент  с колеги или да се сети, че на 21.03 имат супер тежък "текущ контрол"(писмен изпит) по еди какво си и трябва да учи .

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 11:50 от sl

# 2 338
  • София
Не празнувам 8 март, така че е най-обикновена сряда.

# 2 339
Преди време ви бях споменала, че орхидеите ми чудесно виреят в офиса и да не съм голословна, пък и можем да го наречем офис-аутфит 😁Когато ги донесох бяха едни голи клечки почти без листа

Общи условия

Активация на акаунт