Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 237
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 385
  • тук-там
Честит празник, мили момичета! Бъдете красиви и усмихнати!
Черпя ви виртуално с офисната трапеза днес:

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 23:32 от mtz

# 2 386
Олеее, красавица до красавица в темата! Неповторими сте!
Честит празник прекрасници! Бъдете все така очарователни, сияйни и неувяхващи. Heart Мен ме заклещи яка работа в офиса, аман!

# 2 387
Всяка година шефа ни радва с торта по куриер. И всяка година моето момиче ми изпраща цветя по куриер. Та днес в очакване на тортата, влиза доставчика, колежките в хор - ето яяяяя и... оказа се, че доставката е моята. Детето разочаровано, че никой не му приема доставката за цветя (нормално днес всички са натоварени), решило да ме зарадва с пастички. Шефа ни забрави, а аз си отнесох тортичките у дома. И без това нямаше да стигнат за 12 човека. Но всички се посмяхме на едната ми колежка, която отвори кутия с нетърпение, само докато ѝ кажат че е за мен.
От сърце ви пожелавам да сте здрави и щастливи и да има повече празници за отбелязване/празнуване.

# 2 388
Честит празник, дами! Heart
Да сте много щастливи и все така прекрасни!

Мен са ме налегнали ядове, но ви се радвам.
Хубава вечер на всички! Flowers Hibiscus

# 2 389
Честит празник, девойки. Silver pearl, дано се нареди всичко.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 07:56 от G&B

# 2 390
Магни, страхотна изнвнада
Силвър, нека ядовете са за кратко
Джи Би/ така те кръстих G&B, че ми е сложно/, промяната е хубаво нещо
Аз при мама, нооо тя настинала, на мен ми е лошо-кръвно ли ми падна , ще се разболявам ли , идея нямам…..

# 2 391
Силвър, и мен страшни ядове са ме подгонили, дори нямах мерак за издокарване днес. Дано всичко се размине благополучно и при теб и при мен! Hands Pray

# 2 392
  • Бургас/Пз
Мими, Силвър, дано нещата да се развият по най-добрия начин за вас.

G&B,  промените са хубаво нещо. Мисли положително и нещата ще се случат, ако така трябва да стане. В живота ни никога няма случайни неща.

Моите момчета ме изненадоха с ръчно правени бонбони, любимото ми червено вино с горски плодове и шоколад и нов парфюм на Zadig & Voltair. Марката ми е много любима и имам голяма част от тях.  Дано и с този да ми се получи химията. На първо помирисване е много, много мой. Децата казаха, че нослетата ги сърбяли от пробване на аромати, но само този им миришел на мен 😊 Утре ще разбера как е като трайност  като го разнося. Simple Smile https://douglas.bg/zadig-voltaire-this-is-love-pour-elle-conf-66231
А картичката направена от големия ми син много ме разчувства

# 2 393
  • В полите на Пирин планина
Е, Ани, какво красиво послание 🙂❤️

# 2 394
Голяма ревла съм. Посланието за Ани напълни очите ми, както и това endlessly от моята дъщеря. Пф, остарявам…
Момичета, нерешими проблеми няма, скоро да са зад гърба ви, вашите ❤

# 2 395
  • София
Ако имам време, ще ви напиша утре истинската история на т.нар. празник 8 март. Както и слабоумието на Клара Цеткин.

Аз си купих два сутиена.
Няма нищо общо с “празника”. Просто сега имах възможността да си ги позволя финансово.

# 2 396
Честит празник! Здрави да сме и обичани!
Аз си подарих чанта Relieved с аналогични съображения на змия, че на моята ежедневна се скъса цип предпразнично, а днес беше -15% Wink

# 2 397
  • София
Честит празник стилни дами! 💐
Бъдете обичани,усмихнати и цветни!

# 2 398
Честит ни празник, дами!

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 22:46 от Agent Provocateur

# 2 399
О, да са ви живи и здрави златните деца! Трогнаха ме истински. 🥰

Момичета, Сатурн, господаря на кармата влезе в Риби на 7.03. Промените са неизбежни. Сатурн преобръща всичко, раглежда в детайл,  и отстранява ненужното в дома където попада.
Риби са ми в десети дом, домът на работата и социалния статус.
Вижте си асцедента, и кой дом са Риби, ако ви е интересно.
Край на астрологичното отклонение.

Който мрази астрология, нека не се чувства длъжен да коментира. 😜🍻

Успех и борбен дух на G&B, Silver, Lioness и Rockstar!

Общи условия

Активация на акаунт