Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 210 266
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 400
  • тук-там
А до кога е в Риби?

# 2 401

До 13.02. 2026, включително ретроградието, но преди него ще е за малко в Овен. Обикновено престоят му в един знак е 2.5 години.
https://cafeastrology.com/events/saturn-enters-pisces/#:~:text=D … material%20values.

# 2 402
  • София
Бях ви обещала да дам отзив за инструмента за мигли на Xiaomi, който би трябвало да ги извива чрез леко нагряване.
Не се справя като гилотината за извиване. Моите мигли са гъсти и прави и ги повдига недостатъчно. Получава се добре, обаче, ако първо ги гилотинирам, сложа спиралата и след това ги позатопля и доизвия с топлоинструмента - тогава стават красиви и много повдигнати/ извити.

Дез, проверих къде имам риби. В девети дом и МС. Какво да очаквам Simple Smile?

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 14:19 от Harpalike

# 2 403
  • София
Нищо не разбирам от зодии и домове.

# 2 404
  • София
Моите момчета ме изненадоха с ръчно правени бонбони, любимото ми червено вино с горски плодове и шоколад и нов парфюм на Zadig & Voltair. ....
А картичката направена от големия ми син много ме разчувства
Оооооо, чак ми се прииска и аз да го прегърна това момче! Hug Просълзяващо послание! Толкова миличко и хубаво!
За завиждане си! Heart Eyes

А, за косата. Благодаря, но съм за боядисване! Stuck Out Tongue Winking Eye Косата ми е лъскава и хубава като на мама! Blush Разбрах това нещо, след като масово приятелките около мен се оплакват от косите си. Чак тогава започнах да се вглеждам в моята. винаги я приемах като даденост. Не ползвам нищо освен шампоана на Виши за сърбящ скалп. Никаква профи козметика не може да доближава косата ми, защото получавам луди сърбежи от всичко. Чувствителен скалп. Weary

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 09:49 от kopche

# 2 405
  • В полите на Пирин планина
Много си хубава, Копче!

# 2 406
Моето старо момче ми поднесе рози / това са ми любимите цветя/ и бутилка скъпо шампанско ! Каза да отида да си избера парфюм, ама как да ида като за последните два- три месеца ми е купил 5! Joy /два броя Джими Чу, Либре, Адикт и Прада парадокс/ Joy Сладур! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 407
Мими, кажи за либрето какви са ти впечатленията, допаднахте ли си?
Ани, много мила картичка, много ме развълнува и мен.

# 2 408
Мими, кажи за либрето какви са ти впечатленията, допаднахте ли си?

Не, но замина при щерката и тя е възхитена!

# 2 409
  • София
Аз бях фен на Либре миналата зима.
Малкият ми направи супер сладка картичка.

Тъй нареченият ми съпруг както винаги ми развали празника, добре че е само виртуално.

Времето се стопли, извадих пролетните тоалети и сникърсите.

# 2 410
Либре не е моят аромат, но LeParfum ми стана любов от първо подушване. Хладен, лавандулов, вади и малко сапунени нотки.

# 2 411
  • Бургас/Пз
Либре класическата версия ми е един от любимите парфюми. С Ле парфюм не се спогодих, но скоро пробвах ЕДТ и сега искам него. Мисля, че ще е прекрасен за пролетта Simple Smile

След много чудене, поръчах лоуфъри съвсем различни от тези, които бях гледала първоначално Simple Smile Днес пристигнаха. Изключително леки и удобни. Като пантофи са. Имам малко колебания заради златистата катарама, но може би ще направя компромис с нея, най - вече заради удобството Simple Smile

# 2 412
  • Варна
Искате ли да ви стресна аз с моя осмомартенски подарък (сама си го избрах) Wink Подготвям се за лятото!

Има ли някой като мен, който би носил сабо?

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 22:24 от Dorchester

# 2 413
О,супер сабо!Нося с удоволствие.

# 2 414
  • София
Ани, на мен точно катарамата ми харесва. Много обичам сребристи и напоследък златисти обувки. Харесва ми и това, че подметката не е бяла, а сивкава.
Моята епопея с търсенето на точните обувки продължава.

Сабото може да е доста бохо, но може и да прилича на болнични чехли. Показаното не е мой тип. Много внимателно трябва да се съчетава, но сега не ми хрумва с какво би стояло интересно.

Общи условия

Активация на акаунт