Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 7

• 57 649
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!
Бихте ли дали мнение по тези изследвания. Правени са на 3 ден от МЦ. Пролактина от известно време е висок, но ме притеснява пониженият LH. Имам записан час при еднокринолог, но ще се радвам да чуя и вашето мнение.

# 676
Здравейте. Бихте ли се включили с мнение за тази ПКК? Жена 35, бременна в 28 г.с

# 677
  • София
Здравейте, бихте ли ми съдействали за разчитане на тази урина на дете, на почти 5 г.? Еритроцитите притеснителни ли са?

# 678
Здравейте,
Какво може да означава този завишен показател на епителни клетки?

# 679
Здравейте!
Бихте ли дали мнение по тези изследвания. Правени са на 3 ден от МЦ. Пролактина от известно време е висок, но ме притеснява пониженият LH. Имам записан час при еднокринолог, но ще се радвам да чуя и вашето мнение.

а щитовидната изследвания правихте ли

# 680
Здравейте!

Предстои да пусна и тях.

# 681
Здравейте!

Предстои да пусна и тях.
защото и аз бях с висок пролактин 3 пъти. Над нормата от там си пуснах за щитовидната и се оказа единия от хормоните беше висок  но не отидох втори път на лекар тъй като ме хвана страх вече то едно пускам друго излиза

# 682
Организмът е скачен съд и е нормално едно нещо като страда, да завлича друго след него.Неглижирането на здравословни проблеми води до хронични такива.

# 683
Здравейте, левкоцитите ми са 3.7 при норма от 4.5 до 13. На какво може да се дължи това като не съм боледувала и пречка ли е за лека операция другата седмица? Кръвта ми беше взета тази сутрин след 12 часа без храна, а ми дойде 30 минути след това.

# 684
Здравейте! Това са резултатите на приятеля ми - на 25 години. Храним се сравнително здравословно и не можем да си обясним резултатите от какво може да са породени. Ще се радвам да споделите от какво може да е завишаването на посочените стойности. Всичко друго му е в норма.

# 685
Метаболитен синдром може да има, нека пусне инсулин и глюкоза, плюс Хома индекс, гликиран хемоглобин.Има ли наднормено тегло, мазнини около талията?

# 686
Явно не се храните много здравословно. Не го приемайте като обида. Има завишен лош холестерол, чернодробния е завишен също, вероятно ако изследвате инсулин и той няма да е много наред. Не се и шашкайте. Просто си преразгледайте храненето и сега лятото повече движение и спорт.  Махнете сладко, ориз, картофи, макарони, спагети,  хляб ако консумирате, та даже и сладките плодове.

# 687
Явно не се храните много здравословно. Не го приемайте като обида. Има завишен лош холестерол, чернодробния е завишен също, вероятно ако изследвате инсулин и той няма да е много наред. Не се и шашкайте. Просто си преразгледайте храненето и сега лятото повече движение и спорт.  Махнете сладко, ориз, картофи, макарони, спагети,  хляб ако консумирате, та даже и сладките плодове.

Благодаря за отговорите! Не се обиждам, но наистина не ядем пържено и мазно, последните месеци наблягаме на зеленчуци, не пушим, приема на алкохол също е рядко. Случва се да ядем нещо нездравословно може би веднъж на 2 седмици. Ходим на фитнес 2-3 пъти седмично и не сме с наднормено тегло. За това резултата поражда въпроси у мен.

# 688
  • Sofia
Високият холестерол не винаги е завишен заради нездравословна диета. Понякога това си е генетично и храненето не може да му повлияе. При всички положения си трябва консултация с лекар.

# 689
Направете си изследванията, които Ви казах и идете на ендокринолог да ги види.Може би мъжът Ви има проблем с обмяната на веществата.Диетата Ви може да Ви изглежда ок, но да не е правилната за него.И аз се хранех така като вас и се оказах с подобен проблем, сходни изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт