Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 7

• 58 833
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с мнение относно оптималните стойноси на кръвните ми резултати. Казаха, че са нормални и не се налагат действия или лекарства, но бих искала да потърся още мнение, затова, който знае и може да ми помогне, ще се радвам да се включи със съвет или мнение. Ето ги:

# 556
Здравейте момичета!Днес излезнаха изследванията на мъжа ми  преди стартиране на стимулация за ин витро процедура. Направо съм в шок за Anti Hbc total core Rage!!! Много съм притеснена !Някой имал ли е подобeн проблем, да се притеснявам ли, дали ще може да стартираме процедурата?

Според чичко гугъл това са антитела, които се доказват при прекарана инфекция с хепатит В и остават в организма цял живот. Изследват се преди поставяне на противохепатитна ваксина.

# 557
  • в рaя

Здравейте! На 36 години съм, от ученичка с поликистоза и нередовен цикъл. Последните месеци ми идва на 45-50 дни с продължителност 1 ден. Изследнията са назначени от гинеколог и ендокринолог.

# 558
Спазихте ли изискванията преди вземането на пробата относно пролактина?

# 559
  • в рaя
Спазихте ли изискванията преди вземането на пробата относно пролактина?
Без с3кс предния ден и без стимулация на гърдите, както и 25 мин седях пред лабораторията в покой.
Изследнията са през една седмица пуснати - първо по-ниската стойност, от днес по-високата.

# 560
Браво, спазили сте ги, питам защото масово не се обяснява на хората, че има изисквания и те не знаят.

Ами има завишение, консултирайте се с ендокринолог. Sad

# 561
Аз доколкото знам пролактона се изследва между 3 и 5 ден на МЦ. Поправете ме, ако греша. Предвид че са през седмицата пускани, едното със сигурност не е в този интервал. А другото?
Също знам, че трябва да имате пълноценна почивка предната вечер и поне 8 часа сън. Това спазено ли е?
Май и алкохол не даваха да се пие предния ден.

# 562
Мен са ми го пускали на 21 ден.

# 563
Здравейте! Ж. на 27 съм,  пуснах си изследването, за да разбера, дали всичко е наред и от къде идва проблема с ниското ми тегло, според вас има ли повод за притеснение?

# 564
И двата щитовидни хормона са ниски.Посетете ендокринолог.

# 565
Нямам сифилис нали? Мога ли да доверия на Рамус? За да съм по сигурен пуснах 2 теста

# 566
Според теста нямате. Дали можете да се доверите на Рамус е друг въпрос. Аз лично не се доверявам и никога не ги ползвам. Това е лично мнение и не задължавам никого.

# 567
Препоръчайте лаболатория моля! Вече не знам къде да пускам изследвания, много се разминават резултатите навсякъде.

# 568
Апаратите на Държавните лаб.са от 20 век. поне на Рамус са модерни

# 569
Препоръчайте лаболатория моля! Вече не знам къде да пускам изследвания, много се разминават резултатите навсякъде.

Геника, Синево, Бодимед. За Рамус няма да отварям темата, ако се интересувате, потърсете, неведнъж е коментирано.

Общи условия

Активация на акаунт