Интимност

• 15 777
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Ха, немците с имали собствена Сандрин Русо Simple Smile Simple Smile
Сигурно е от Померания Wink
Горките, представям си ги Simple Smile

# 181
Добре де, аз съм бил с две жени според теб. Аз го приемам, че според твойте стандарти това е пренебрежимо малко.

Но ако наречеш някой комплексиран и той започне да се подиграва с теб и да си мисли, че те унижава подигравайки се с теб, прав ли си бил или не си бил прав, че въпросния е комплексиран? Риторичен е въпростът.

Къде заби бре душа? Хайде да четеш с разбиране!!!!
Значи първо не коментирам бройката. Не четеш ли какво коментираме?
Никъде не съм писала дали е малко или много.
Коментирам нелепото ти и свръх нелогично заключение за това дали жени активни в леглото са комплексирани. Защото това е лишено от логика. Но това само показва, че нищо не разбираш ни от жени, ни от психология, а просто лепиш някакви нелогични заключения.
Също така ти самия обиждаш жени, които имат предпочитания в секса и ги наричаш скучубри.
Ми да, правилно те нарекоха смотан. То може и друго, ама няма нужда от повече.
Така че не знам колко ти е опита, но ни възпитание имаш, ни разбирани, ни нищо.
И какви комплекси визираш точно. Как точно жена като авторката, която се срамува от собственото си тяло, ще е активна, че и доминираща.
Също така е слабоумно на базата мижав опит да категоризираш всички жени по света.
Няма ли да ти се стори тъпо, ако някоя жена само заради едно разочарование нарече всички мъже боклуци.

# 182
A ти четеш ли? Аз не съм използвал думата "активна" в легото. Рабирате каквото ви се иска, не е това което е написано. Как да се коментира от тук нататък и да се води дискусия. Аз да речем бих разбрал, някой жена, че ще нарече всички мъже боклуци. Аз не смятам за себе си за боклук, какво ме интересува какво мисли някаква жена с, която аз нямам нищо общо. Изобщо даже не ме интересува. Аз съм говорил с жени, които уважавам много и те са ми казвали, че жените в огромното си мнозинство са комплексирани. Но айде, да кажем тази конкретна жена е била комплексирана, аз ще ти дам следния пример. Няма как огромното мнозинство от женита да не са комплексирани, след като жените поголовно използват продукти за разкрасяване, като гримове, червила, фон-дьо-тен и т.н. Грим може да използва, някой който иска да направи впечеление и който не вижда с какво друго освен с вънщността си може да го направи, или пък просто иска да скрие някакъв негов недостатък. Жена която използва грим и не го прави по принуда е комплексирана. По всякаква логика това е така.

# 183
  • София
Обожебе! Joy

# 184
Човече, ти си абсолютно....абе сещаш се, нали!!!
Сериозно ли мислиш, че жените се гримират, защото имат комплекси?
ЖДНБ, шъ починаааааааа, майкооооооооо.
Човек, нищо не разбираш. Скрий се някъде.
И ся кво излиза. Ако една жена е чорлава, без грим, значи нямала комплекси.

# 185
  • София
Край! Засегна любимата ми тема за грима! Мъж, който казва, че жените които се гримират са ... Каквото и да е.... Абе просто не казвай нищо...

# 186
Аи оставете човека на мира, все пак не го твърди той тва, а група руски ...опа, грешка, немски учени...

# 187
Да, няма смисъл.
Тук няма средна интелигентност, няма елементарна логика, никакво разбиране.
Според него явно доминираща жена е неактивна и комплексирана. И отново не схващам логиката, но спирам да се опитвам.

# 188
  • София
Той и Фройд е бил немец...
Я, я, шнеле...
Извинете, избива ме на простотии от старите филми.

# 189

Скрит текст:
С уговорката, че като я хвана някъде ми е по-скоро дразнещ шум, Свеня не е точчно Русо - Русо е в моите очи поне по-скоро хардлайнерка, докато Свеня се опитва да е малко всичко за всички (особено в диалога между половете се закашват нещата, аз го отдавам на желанието да не е твърде нишова).
 Съкратих, че не е по темата все пак.

Ноу мърси, аз ползвам грим, защото имам мърси към теб, друже. Не да ти направя впечатление, а да те хване сън после без твърде много фармакология.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 23:16 от Обич Синеока

# 190
Той и Фройд е бил немец...
Я, я, шнеле...
Извинете, избива ме на простотии от старите филми.

Щприц мих... хахаха

# 191
На германците трябва да им се забрани да правят секс.
Или поне, ако може да не говорят на немски докато правят секс.
"Я, я....бите, шайзе...".

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 05:04 от Абуто

# 192
  • София
Това е докато ги буха някоя доместина с каиша.

# 193

Скрит текст:
С уговорката, че като я хвана някъде ми е по-скоро дразнещ шум, Свеня не е точчно Русо - Русо е в моите очи поне по-скоро хардлайнерка, докато Свеня се опитва да е малко всичко за всички (особено в диалога между половете се закашват нещата, аз го отдавам на желанието да не е твърде нишова).
 Съкратих, че не е по темата все пак.

Ноу мърси, аз ползвам грим, защото имам мърси към теб, друже. Не да ти направя впечатление, а да те хване сън после без твърде много фармакология.

Фармакология не знам какво точно имаш впредвид, лекарства сънотворни може би или алкохол. Не употребявам и двете.  Аз не твърдя че е осъзнато това за грима, просто го изтъквам като аргумент. Аз лично не обръщам внимание на грим. Женското тяло се гледа косата, рамената, глезените и ханша. Някой гледат  и бюста.  Жена с тон грим, и кила силикон по нея не прави добро впечатление.

# 194
  • София
А дали всички мъже, които ползват парфюм, имат брада и прическа, ходят на фитнес и се обличат добре, са комплексирани? Човек трябва да може да прави разлика между поддръжка и избиване на комплекси. Проявите са доста различни.

Иначе не е комплекс някой да ти постави оценка, след като като си обобщил почти цял един пол Joy Както вече казах, точно такива обобщения бият на комплекси. И то разбира се, в пост, в когото са се разразили, освен обобщения, обиди и епитети, навяващи жлъч и зле-прикрити опити за уязвяване... Ама после сме тънкообидни, че някой някак си ни нарекъл... Еее, как му се вика на това? Няма нужда от отговор... Това е един от онея... как им викаш... реторични въпроси Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт