Интимност

• 15 772
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И от килото грим до семплия щрих не правиш разлика?

# 196
И от килото грим до семплия щрих не правиш разлика?
На това му вика без грим явно

# 197
  • Пловдив
A ти четеш ли? Аз не съм използвал думата "активна" в легото. Рабирате каквото ви се иска, не е това което е написано. Как да се коментира от тук нататък и да се води дискусия. Аз да речем бих разбрал, някой жена, че ще нарече всички мъже боклуци. Аз не смятам за себе си за боклук, какво ме интересува какво мисли някаква жена с, която аз нямам нищо общо. Изобщо даже не ме интересува. Аз съм говорил с жени, които уважавам много и те са ми казвали, че жените в огромното си мнозинство са комплексирани. Но айде, да кажем тази конкретна жена е била комплексирана, аз ще ти дам следния пример. Няма как огромното мнозинство от женита да не са комплексирани, след като жените поголовно използват продукти за разкрасяване, като гримове, червила, фон-дьо-тен и т.н. Грим може да използва, някой който иска да направи впечеление и който не вижда с какво друго освен с вънщността си може да го направи, или пък просто иска да скрие някакъв негов недостатък. Жена която използва грим и не го прави по принуда е комплексирана. По всякаква логика това е така.
Не си ме разбрал. Аз не наричам всички мъже боклуци, напротив, аз имам много добър мъж. Готин. Ти конкретно, обаче си смотан. Личи ти по разсъжденията. Нямаш опит, а и с възгледите си за света няма и как да го добиеш. Готните жени го усещат и те заобикалят, съответно ти си мислиш, че те са едисикакви - прочети си мнението за което  ти казах, че си смотан. Първо или си промени възгледа за жените, или поне се постарай да го скриеш, ама много добре да го скриеш. Готините жени не търпят смотаняци, не им се налага.

И време е да схванеш - няма човек без никакви комплекси и никакви травми. Всички имаме. Някои си ги приемаме, отработили сме ги и живеем с тях. Хайде сега да си помислиш какви са твоите, че много си личат, че ги има, направо избождта очи.

# 198
  • София
И пак ми идва на акъла любимата ми дума от форума - инсел. Той реален секс не е видял от Х време, ама на теория.....

# 199
No-mercy все повече затвърждава мнението ми, че подобен тип мъже описват жените по този начин и търсят определен тип жени поради абсолютно логични за тях си причини. Понеже не блести с нищо особено - нито умствен капацитет, нито харизма, нито външен вид, нито финанси, нито статус, подсъзнателно знае, че красиви, поддържани жени няма да му пуснат. Понеже в живота рядко доминира, където и да е, иска жена, която той да доминира в леглото. Освен това жена, която иска да води в секса би го комплексирала още повече. Оттам и когнитивният му дисонанс, че доминиращите, поддържани жени са комплексирани, а свестните не ползват грим и се остават да бъдат "насилвани" в леглото. Типично оправдание "гроздето е кисело".

# 200
  • София
И тъй като такава група жени пък доста трудно се намира и самите те не са достъпни, си седят без жени...

# 201
И как точно една жена, ще води във каквото и да е един мъж, еле пък в секса. "Сега така го..., Да сега оттам го подпъхни.... Сега ще аз ще го..." Simple Smile Направо падам от смях. В спортните танци да не би жената да води? Мачът си я мятка като си иска. Още повече, че размерите на жената са си женски. Дори и да е 170 жена си, тя си иска мъж 180 и нагоре, за да може да им се получава в леглото. Иначе е просто смешно.

Имаше един виц..

В хотелска стая се чува как в другата се прави секс. Жената вика "Давай по-дълбоко, по-дълбоко." Мъжът отговоря "По-дълбоко няма как да стане, мога само по-бързо." Simple Smile

Та и вашата такива, доминирате вие, ганкиното доминирате.

# 202
  • София
Разбирам липсата на опит, то, няма как да ти се случват нещата.

# 203
Какъв беше този тъжен виц, на скромните размери ли да се засмее човек или на скромната издръжливост.

# 204
Вицовете са съвременните пословици и поговорки. Народна мъдрост, в чиято основа стоят реални наблюдения, често тъжни Wink.

# 205
  • София
Ноу мърси, значи ако примерно гледате филм, и жена ти започне да те пипа, и ти бръкне в гащите, и ти каже, "леле, как искам да ми го вкараш сега", ти ще я бутнеш на пода с един ритник, ще кажеш "махни се от мен, скочубро", бидейки осъзнал в този момент каква нестойностна жена си си взел, ще се прекръстиш, ще й събереш багажа, и ще пиеш една светена вода от облекчение, че си се отървал? Joy

# 206
  • София
Той мисионерската доминира.

# 207
А мчи кЪ.. да няма да се остави да го доминира няква комплексарка ааа

# 208
  • София
И после с тоя ум - нямам много опит.
Как има някакъв изобщо, това е въпроса.

# 209
No-mercy все повече затвърждава мнението ми, че подобен тип мъже описват жените по този начин и търсят определен тип жени поради абсолютно логични за тях си причини. Понеже не блести с нищо особено - нито умствен капацитет, нито харизма, нито външен вид, нито финанси, нито статус, подсъзнателно знае, че красиви, поддържани жени няма да му пуснат. Понеже в живота рядко доминира, където и да е, иска жена, която той да доминира в леглото. Освен това жена, която иска да води в секса би го комплексирала още повече. Оттам и когнитивният му дисонанс, че доминиращите, поддържани жени са комплексирани, а свестните не ползват грим и се остават да бъдат "насилвани" в леглото. Типично оправдание "гроздето е кисело".

Генералски секс - мечтата на всяка жена
Генералът е реализиран, обигран във всякакви интриги (армията е тежка бюрокрация) и сплетни, упражнява власт чрез чин и авторитет, съответно прави жените доволни, доказва се изтънчено и интелигентно.

Общият принцип, е че подтиснатите социално се опитват да властват вкъщи, не само в леглото, изкарват си го на близките. Обратно, шефове, особено хора на положение с авторитет до които се допитват заради ранг и/или знания и тарикати са доста по-мазни и меки, защото нямат нужда нищо да доказват, а и ръководенето им омръзва.

Има разбира се и психопати, които имат вродената способност да манипулират останалите хора, защото гледат от малко по-различна гледна точка, съответно четат и разбират другите по-добре.
Психопатите са два вида - герои и ненормалници, героите са различни и оригинални поради свотята добронамереност и интелигентност, психопатите са зли и мотивирани към инструментално и властническо удовлетворяване на дефицити. Общият брой на тези е около 5%, като двете групи са по равно - по 2.5% от цялото население. - източник: Изследване в американската армия за разпределянето на работата по поразяване на противника извършено непорсредствено след втората световна война. Оказало се, че 90-95% от мъжете не желаят да извършат убиство при никакви обстоятелства, много от тях и при самозащита, работата по противника била целенасочено извършена от въпросната група от едва 5%, всички останали стреляли без да се целят. - това въжи в най-голяма степен за пехотата, останалите родове войски са по-високо специализирани, съответно по-индоктринирани, съответно качествата на герои или психопати са социално насложени върху личностите им. При тях контакта с врага е много по-опосреден, а системата за целеуказване е напълно абстрактна.

Извод: Дами, не се занимавайте с посредствени простаци развиващи изсмукани от пръстите пиянски лакърдии. Или ги обучете като в специалните части в казармата.

П.П. Животът е толкова сив и напоследък гаден, пандемии, война, изнервени и стресирани хора. Колкото по-шарено, толкова по-добре! Винаги съм имал строг и умерен стил. Напоследък започвам да харесвам умереният кич, особено за дамски дрехи. По принцип най-добре да ходим голи, но няма как, твъдре студено е. Грим, висулки, дрънкулки, шарении, красиви жени, нека се мажат!
Най-големите смотанячки, ученички и коренни жителки на аграрно ориентирани региони най-тежко и безвкусно се зазиждат с грим.

Този, който Ви буни така явно няма Инстаграм да види какви гримове има и как се правят за да си мисли, че гримирана означава като Сабрина или Лепа Брена. Които между другото са доста сносни женици. На мен ми харесва Леля Пег от Женени с деца. Смятам, че е секс символ.
Има си сладникави мадами тип еротични актриси, те и с грим и без грим се изглеждат добре, има красиви, те също изглеждат добре всякак, хахахах, има хамелеони с няколко външности.

Грима, както и начина на обличане е втора личност при жените. Не могат да ти го обяснят, защото развиват усет за визията си цял живот, а и все пак нямат диплома по въпроса.
Затова да ги заядеш точно на тази тема е чиста проба провокация, да чукнеш и да гледаш къде ще се пукне*. Типично за едните 2.5% в комбинация с липса на достатъчни социални и образователни наслагвания. първобитна история! Wink

* - отваряйте си очите

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 20:58 от Тифи19

Общи условия

Активация на акаунт