В СеПтЕмВрИйските очички, греят коледни звездички

• 15 835
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
Честита Коледа, мили мамчета и сладки бебоци!!!
Бъдете много щастливи, здрави, и изпълнени с позитивни мисли, дано всичките ви мечти се сбъднат!!! Hug
Поздравявам ви с една коледна картичка от Ян: Joy
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1800303

Целувки на всички
и да се оправяте всички болни мамчета и бебчовци Laughing

# 166
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА И БЕБЧЕТА!!!Бъдете здрави,усмихнати и още по-красиви диви и щастливи мами на весели и спокойни бебета!!![/color]

# 167
  • Sofia
Честито Рождество Христово, желая ви прекрасни мигове с вашите дечица, здраве, щастие и късмет.

Казо, първо не се притесних, че е разстройство, но когато започна да ака по 4-5 пъти на ден и всичко повиваше в памперса, се притесних. Освен малки подобрения, вече 2 месеца е така. Иначе в началото си акаше кашичка, точно както трябва за кърмено бебе.

Кузманка, ще ти пиша веднага при подобрение и ако уточнят от какво докторите.

Чочи, страхотен е Ян, малкия Джудко.

# 168
Честито Рождество Христово!
Вярвам,че по Коледа се случват чудеса и ето,че нашите мъници са доказателство!Знам,че всеки един от нас има още хиляди мечти.Поне по една от тях да се сбъдене през тази година пожелавам на всички ви!Прегръдки от нас!

# 169
Бъдете здрави,усмихнати,щастливи!Нека коледните чудеса от миналата година,нашите бебчета бъдат все така добрички и здрави,нека ни слушкат и радват!
Весело прекарване на всички и знайте,че мечтите се сбъдват!  bouquet

Ето и нашата картичка http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1802180

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 16:56 от alexal

# 170
Честита Коледа и от нас . Пожелавам ви много щастие и радост и от здраве да не се отървете   Hug .
А ние кашляме , започвам да с мисля , че не са от слюноотделянето тия задавяния . Утре сме на преглед , а до тогава  ще пием студал и хомеопатични . Стискайте палци за моята Теди .

# 171
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !

Бъдете здрави, обичани, с много топлина в сърцата и домовете ви!

# 172
  • sofia
Честито Рождество Христово, Да сте живи и здрави всички мами септемврийки техните свидни дечица и близките им!
Марианка и Валентин, на вас персонално пожелвам болестите и неприятностите да останат само лош спомен!
Кузманка, горещо ти препоръчвам да се посъветваш с алерголог. От всичко написано от теб съм наведена на мисълта че при бебчето ти се късае за алергия. Аз естествено не съм лекар и може и да греша, но аз лично бих се посъветвала с алерголог. На вниманието на всички майки от моя опит с педиатрите те не са запознати, а и не са длъжни да бъдат, и не могат да поставят диагноза алергия. Ако някой държи ще напиша малко повече неща от материалите, които изчетох по темата за алергиите и атопичния дерматит.
Телетъбис2, голямата ми дъщеря е с диагноза атопичен дерматит, поставена от лекар, предполагам и Габи е с такава диагноза, тъй като видях най-характерния симптом. Ако искаш мога да напиша малко повече инфо по темата. Както медицински статии по темата така и мои лични впечатления и наблюдения.
Сега на по-весела тематика. Дядо Коледа се спусна и в нашето комичне и донесе много подаръци на дечицата и на нас  Wink, надявам се и тази година да изпълни най-съкровенното ми желание и да ни донесе много здраве и късмет. От коледното парти на мъниците на 19 пазя още много топъл спомен много се радвам и на стрхотните подаръци:колажа от Бон Есперанс, картичката от малката Ванеса на Мила84 и естествено подаръка ни изненада-книжка за баня и чорапки с дядо Коледа  Grinning
Някой питаше за приема на Пентаксим. Доколкото аз четох, но вече не помня къде  Embarassed , има две схеми за прием на Пентаксим според едната се приема на 2,3,4 месеца или 2,4,6 месеца  Wink
Весел Празник на всички и дано сме заедно всички и в следващата 2007 година и да има много поводи за радост а грижите ни да са бели кахъри  Wink

# 173
Да сте живи и здрави, много късмет и много сбъднати мечти!
Hug
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 174
Честито Рождество Христово и от мен!
Тиха нощ, свята нощ! Песен ангелска нежно звъни,
Божи син се роди!
С много вяра, топлина и любов -
към по-успешни дни за достоен напредък и човешко добруване.
Весела Коледа!
  bouquet
Момичета, видях снимките от срещата ви в Пловдив. Страхотни сте! Така съжалявам, че не успях да дойда... А се бях настроила дни преди това. Но тази катастрофа ми дойде в повече. Слава Богу, Мими е добре. Мъжа ми обаче е с пукната раменна кост и е обинтован, а има и рана на главата. Не може да шофира в това състояние, няма кой да ни кара до Пловдив и не е в състояние да ми помага за децата. Направо съм луднала Crazy
Катастрофата се е случила така. Мъжът ми е карал по главен път с предимство. Човекът, който го е блъснал е бил от Пловдив и не е познавал нашето градче. Мислил си, че кара по главен път, не видял Стоп-а и със скорост ударил нашата кола. Колата си я купихме преди 2 месеца. Доста е посмачкана. Но добре, че са ми живи съкровищата.
Поп викахме у дома още първия път, когато ме посъветвахте (мисля, че има 2 м. от тогава). И курбан правихме, но нещастията продължават да се случват. Наистина силно се надявам Новата година да ни е спокойна.
Вчера цял ден се подготвях за Бъдни вечер. Побърках се! Бебка се е изучила да я разнасяме на ръце и не даваше да я пусна. Мъжа ми с една ръка не успяваше да ми помага. Мими си искаше нейното, а аз се опитвах да готвя. Накрая така се изтощих... Обстановката се укроти едва, когато Веси заспа. Мимка гледаше Снежанка на компютъра, а ние с мъжа ми най-накрая успяхме да се доберем до масата Wink Паричката се падна на него. Пийнахме си винце и си поговорихме. Беше ми много приятно. А днес на обяд бяхме канени у свекърва ми на печена пуйка. Облякохме свекър ми като дядо Коледа и зарадвахме децата (нашите и на зълвата).
dennis, няма да мога да се видя с теб, докато си тук Sad. Така се стекоха събитията при мен. Макар и не много често, водим Мимито в София при една логопедка. Ще може ли да ти се обадя, когато ще ходим, за да се видя с теб?
irinii, и на мен много ми хареса картичката. Браво! Откакто се е родила Мими и аз винаги правя картички с нейния лик (но ги поръчвам на фотоателие) и календари също. И тази година не пропуснах, само че на картичката са вече две дечицата Wink
И аз мисля, че Dessi има в предвид работата на мъжа си, а не форумчето ни. Поне така го разбрах.

# 175
Момичета, все забравям да ви питам, има ли някой от вас повече карти за играта на Памперс? Аз не успях да си взема Sad

# 176
mari_anka пожелавам ти през новата година късметът ви да се обърне и да сте много здрави и щастливи  Hug Стига вече с тези нещастия  Naughty
Кузманка нямам нищо против среща  Peace Аз даже ти бях предложила да се срещнем още докато бяхме с коремките  Grinning А за Владимирова, да ти кажа много я хвалят и наистина много време отделя на бебчетата и винаги много хора има при нея. Единственото, което не ми харесва е че държи на ранното захранване и незнам как ще се разбираме с нея  Mr. Green Караше ме да давам сок от ябълка още 1-вия месец  Shocked А на 2-рия като отидохме на консултацията и като казах, че не давам ... започна с една лекция, как така не давам, не можело така, 3-тия месец трябва да почна с плодовите пюрета, а аз още сок не съм дала  Shocked И бързо ми ги заобяснява, че 4-тия месец продължавам със зеленчуково, 5-ия с месо и жълтък  Shocked  Shocked  Shocked Май не иска и да чуе за късно захранване. Като изключим това много добре се разбираме и е много внимателна  Peace

# 177
веселка коледа, мили момичета!
Да сте здрави, усмихнати и вярващи в по-доброто!!! нека рожбите ви да в ирадват, да ви учат да бъдете по-търпеливи и повече философи относно живота, а всичките ви близки до сърцето хора да са здрави и да се обичате!

При нас празниците преминават много много приятно. На бъдни вечер бяхме цялата фамилия при родителите ми. Прибрахме се с 1 багажник подаръци, а снощи бяхме при родителите н алюбимия ми - и оттам сеприбрахме с много подаръци. Естествено най-страхотните и многобройни са за Спаси. Имаме около 2 чувала нови дрехи  Shocked, якета, чорапи, шапки, страхотни обувки Бенетон за прохождане. Яд ме е, че са толкова много, че едва ли ще може да ги износи нещата, а някои ням ад аможе да ги облече,защото са много големи, а догодина по това време ще са му малки...  Sad Получихме и уникален комплект от адидас за бебешор - зимни маратонки и шапка - супер сладки са. Днес с мъжа ми ще се пробваме да монтираме столчето макси кози за кола - толкова е бонбонесто  Heart Eyes Дано Спаси да се чувства добре и да му харесва в него.
У нас иначе е като след бомбандирвки - пълно е с подаръци, пликове и опаковки из цялата къща и аз само като гледам хаоса се уморявам... Така не ми се чисти и подрежда, но пък не мога да живея в тази лудница  Crazy

За Спаси - от 3 дни се е налучил да хапе супер болезнено след като се нахрани. Притиска си челйстите около зърното и направо  Shocked Confused ... Казвам му "НЕ" и вадя гърдата. Дано разбере, че не е хубаво така... При вас има ли такива тенденции??

# 178
  • Русе
колко е пусто във форума,май май всички сте заколедили някъде.ние с Ема сме сами вкъщи,тати е на работа.вчера почива и направихме двамата супер шопинг из Русе и сме много доволни,напазарувахме си и двамата здраво,че рядко остава време да излезем заедно.И за Ема разбира се имаше подарачета.иначе повечето роднини дадоха пари ,а не подаръце :"незнаели какво да купят и колко да е голямо и т.н."?! #Crazy
ама както и да е,целувки на всички и след няколко дена,хайде пак ще се сяда на масата за празнуване. ние ще посрещаме НГ на гости в приятели ,тук в Русе.а иначе в 24ч мислим да сме на централния площад ,защото фойерверките са невероятни,и се усеща наистина че идва НГ и е празник,  bigdance2 Tadaпосле пак се връщаме на гостито Joy
хайде споделете вие къде и как ще празнувате НГ и прословутия ЕС?

# 179
Честито Рождество Христово, Мами и Беборани!

Радвайте се на Божията благодат, която ви закриля, бъдете здрави, щастливи. Обичайте се!

Весела Коледа!

Да Ви почерпя виртуално за нашата четвърт годинка  Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт