Efty - всички заслужаваме нещо по-добро! Включете се в играта и спечелете!

• 10 034
  • 394
  •   1
Отговори
# 210
Предпочитам да имат лек аромат, да са тънки, да са от естествени материали които не са опасни за природата и още едно от важните неща за мен да не оставя лепило което се остранява понякога трудно от бельото.

# 211
Готова съм да изпробвам тези дамски превръзки, защото отговарят на избора ми - да бъдат сравнително тънки, достатъчно абсорбиращи и да залепват добре за бельото.

# 212
Да абсорбират добре, да прилепват плътно и да са тънки.

# 213
Важно за мен е да са качествени , да не протичат отстрани. Добре да залепват и също и лесно да се отлепят

# 214
  • Велико Търново
В любопитство бих изпробвала дамските превръзки Simple Smile като котка съм и винаги ми е  интересно да пробвам нещо ново. Разликата е, че като ми хареса и се привързвам и край!
Относно превръзките - ако са тънки, абсорбират добре и не ми дразнят на кожата... Са моите Simple Smile

# 215
  • Хасково
Памучни, тънки и супер абсорбиращи! Трябва да се пробват!

# 216
Избирам задължително най-тънките превръзки, памучни , с лек аромат, както и с крилца.

# 217
  • Пловдив
Тънки , но добре попиващи, със странични "крилца" и леко ароматизирани. Предимство е марката да има повече от 1 вариант на размер/абсорбция Blush

# 218
  • Sliven, Bulgaria
Общо взето имам доста проблеми с избора на превръзки. Избирам памучни, без аромати и по-тънки превръзки. Много често получавам обриви и зачервяване и затова съм прецизна в покупката на превръзки.

# 219
Винаги търся памучни превръзки, по-тънки и меки. Също така ако са леко ароматизирани, е добре. Използвам ги, когато съм вкъщи, от притеснение за протичане. С удоволствие бих пробвала по-надежден продукт.

# 220
Избирам превръзките първо колко попиват и колко големи са, на мен лично 3 и 4 капки са ми добре. Не харесвам твърде дълги или дебели превръзки, нямам нужда от такива. Харесвам да на леко ароматизирани и да залепват добре.

# 221
  • София
Критериите ми са да са от естествени материали, непропускащи и попиващи. Също е важно да са хипоалергични и разградими.

# 222
  • sofia
Критериите ми за дамски превръзки са да са подходящия размер, да са ми удобни и не на последно място да са на добра цена. Също така е важно да залепват добре, тъй като аз се движа доста през деня и това има значение.Би било интересно да опитам вашата нова технология против усукване и четирите крилца за допълнително предпазване. В интерес на истината съм опитвала почти всички марки на пазара и не съм доволна от повечето от тях. Бих пробвала тези с удоволствие, за да видя дали вашите нови технологии са подходящи за мен.

# 223
При избора на превръзки важно ми е да са памучни; да попиват добре и да се залепят хубаво към бельото.

# 224
Най-важно за мен е превръзките да са памучни, да попиват равномерно и да не потичат, а нощните превръзки да са достатъчно дълги, за да мога да спя по гръб без да се притеснявам, че ще протекат.

Общи условия

Активация на акаунт