Термин Август 2023г. - Тема 2🤰

• 43 913
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
HelloBeautiful, много готини новини. Супер сладки са бебоците вече с тези мърдащи ръчички и крачета. Simple Smile

Jupiter sea, на мен ми казаха да взема направление бланка номер 3, код 9 за проследяване от АГ.

# 91
Аз днес взех направление от личната, по нейните думи - "второто" (което е за следене на бременността). Май първото е, за да се установи бременност.

# 92
Момичета, това направление ми е за следене по каса ли? Или при платен пакет пак се иска направление? Нещо не съм на ясно.

# 93
Lilium Simple Smile, това е направление за следене по каса.
При платения пакет не съм чувала да искат направление, но нека и другите момичета да кажат

# 94
Това направление от коя г.с. може да се вземе от личния лекар или просто трябва да има потвърдена бременност, за да ти го даде?

# 95
Love💗sea, миналата бременност ме записа по ЗК в 9г.с.
Сега тази седмица трябва да отида и ми каза да си взема направление за женска консултация. В 10г.с. съм.
Та затова попитах кой номер е това направление

# 96
Може ли отново да се сложи някакво еможи на името на темата, да я намирам по-бързо из известиятаа 😃 .. няма значение какво, може и като на старатааа по-лесно я откривах поне аз де 🤷🏻♀😃

# 97
Xelly7, има някакъв бъг и не излизат емоджитата. И някои имена изобщо не се разчитат.
Иначе няма проблем да сложа. 🙂

# 98
Здравейте,момичета! Днес от изследванията ми разбрах че кръвните ни групи с мажът ми са едни и същи аз съм A+ и той е A+ има ли за какво да се притеснявам. 🙂 Първо дете ще ни е.

# 99
Момичета, вие съобщихте ли вече на работодателя, че сте бременни или все още не сте? Ако не сте, кога мислите да го направите? На мен ми е първа бременност и много мисля по този въпрос кога и как да съобщя новината..
Искаше ми се първо да минат критичните 3 месеца, но следващите седмици се очертават доста напрегнати и не знам докога ще издържа в този офис..

# 100
И аз се чудя още. Аз си работя от вкъщи, не ми е напрегнато, но по закон имаме право да ни пускат за прегледи в работно време без нужда от отработване и би ми се искало да мога да се възползвам. Мисля да изчакам да ми мине феталната морфология на 14 февруари и тогава да съобщя. Ще трябва да се направи и план на кой да прехвърля задълженията си, сигурно ще ми търсят заместник и предпочитам да не се случва в последния момент.

# 101
Здравейте,момичета! Днес от изследванията ми разбрах че кръвните ни групи с мажът ми са едни и същи аз съм A+ и той е A+ има ли за какво да се притеснявам. 🙂 Първо дете ще ни е.

Не, няма никакъв проблем. И ние с моя мъж сме така, баткото и той съответно.

Миналия път казах на работодателя ми когато бях в 5 месец и то, защото се наложи. Сега май пак ще си трая до тогава някъде. Но си бях взела бележка от АГ, за да съм подготвена за непредвидени ситуации.

# 102
И аз работех от вкъщи, но вече ни върнаха в офиса по няколко дни в седмицата и не знам как ще издържа с това гадене и повръщане.. Моля се само да не повърна в офиса.. Ако бях само от вкъщи, щеше да е друго, но сега не знам какво да правя. Притеснявам се дали всичко ще е наред заради това отлепяне на плодния сак. Не ми се иска колегите ми да знаят, ако нещо се случи, а ако изляза в болничен за повече от няколко дни, веднага ще разберат, че съм бременна, защото са клюкари..

# 103
Love sea, защо не предложите да работите само от вкъщи временно? Може да кажете, че не се чувствате добре, но държите да работите и да избегнете болничен. Повечето работодатели биха предпочели да работите така, отколкото изобщо да не се явите. След 3-ия месец може да споделите с прекия си ръководител и да сте постоянно WAH.

# 104
И аз не исках да казвам на работодателя до  фм , но се наложи заради отлепването и гаденето. Докторът ми каза, че не мига да работя такава работа (търговски представител съм и много шофирам), тъй като е натоварващо и може пак да доведе до кървене. Та казах началото на трети месец. Сега да ви кажа ми е много по- спокойно, че съм казала.

Общи условия

Активация на акаунт