Сериалите на НВО - Домът на дракона и Игра на тронове - 46

• 38 137
  • 702
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз започнах отново Игра на тронове!
Лятото си е традиция. Редувам ги с Живите мъртви.
😎
Който каквото ще да ми разказва не е имало такъв световен феномен. Книгите, сериала. Световния хайп.
Официалнo най-сваляния/пиратстван сериал в историята.
Като история, съспенс, изграждане на героите, диалози, сценография, туистове и фентеории - 10 от 10
Е, забравяме за последните 2 сезона. 😀😉
Макар че аз нямах чак такива проблеми. Ама да, знам каква световна драма беше и невижданa милионнa подпискa за презаснемане на финала.

Изгледал съм хиляди сериали, много от тях велики и легендарни. Но нито един не ме е карал да се вълнувам толкова много и да преживявам по такъв начин с неговите герои.

Поздрави и с най-великата и надъхваща шапка в историята на телевизията! 😈

# 91
Diavolo, коя ти беше любимата къща и герой? От моя ник личи, че са Старките, но все пак любим персонаж, и с най-голямо развитие, ми беше Джейми. И аз може да го започна отначало, та това си е цял един нов изграден свят. Как са искали феновете да се презаснеме сериала?

# 92
  • София
Аз лично също съм фен на Старките, но с изключение на Санса - така и не я харесах нито в книгите, нито в сериала. Дразнеща героиня е за мен.

# 93
То сериала в последните два сезона няма  нищо общо с книгите. Пълни измишльотини. По принцип след 3 сезон почнаха отклоненията, но до 5 сезон все пак бяха по книгите. пета книга я разтегнаха на два сезона -5 и 6, но от 7 нататък нещата са много зле. За мен няма смисъл да се преснема целият сериал, а само последните 2 сезона.

# 94
  • София
T.Valcheva,
Е аз съм заклет Старк до мозъка на костите си.
Любим герой и в книгите и в сериала: Аря. 😎

Ами искаха друг край. Най-голямото недоволство беше за това, че Джон уби Денерис. И като цяло как бе представена Денерис (като Хитлер, хихи). Имаше още много претенции. И за Аря и смъртта на Краля на нощта.
Аз я защитвах докрай ама нямаше как да се обясни логично как се е промъкнала незабелязано до него.
Трона бе претопен (мен това ме радва, всеки от старите потребители знае, че аз бях против железния трон и бях писал отдавна, че той ще изчезне и познах).
Бран застана начело, нещо което също не зарадва доста хора.
Краят на Джайм до Церси
Прословутата нощна епична битка в която беше толкова тъмно, че не се видя нищо.
Телепортите дразнеха много. Трагикомедията в Дорн ; ''Голямото плуване в малката локва'' и т.н.

Просто ти щрихирам от какво се недоволстваше масово.
Аз пак да се повторя съм ОК с финала и бях един от малкото доволни.

Ако аз трябва да кажа от какво бях недоволен от последните два сезона е, че не развиваха добре историята. Куцаха диалозите и особено мотивите на героите. Нещата започнаха да приличат на редови ДиСи или Марвел сериал, а не класиката на HBO, която познавахме. Доста арки останаха недовършени или получиха своя незадоволителен край. Защо герой А искаше да стигне до точка Б и защо герой Б не искаше герой А да стигне до точка Б.
Много неща бяха забързани и се вършеха джаста-праста. Сякаш самите шоурънъри нямата търпение да се отърват от тази котва и да започнат след това нещо ново. Сигурно са си мислели, че ги чака бляскаво бъдеще и че каквото и да направят ще им бъде простено. Е, подцениха аудиторията си, а това не се прощава!

# 95
И аз съм заклет Старк.❤

# 96
Явно всички сме Старки , (макар че аз обичам юга, жегата и маранята и трудно бих понесла Уинтърфел), има ли някой тук в темата който да не е Старк? Аз бях една от малкото явно, които харесаха Санса от началото до края, или я съжалявах и ми беше мъчно, но винаги й стисках палци и харесвах.

# 97
  • София
Оо, има има Wink
Обаче старките винаги са били най-много и анкетите се печелиха от тях. Сякаш най-много фенове извън Старк, имат Таргите и Ланистър (нормално, все пак хазната си е важна, хаха). Дом Мартел също се харесваше много, имаше една такава екзотика в него. Малко Дюн вайб, макар последното да важи повече за Есос. Wink

# 98
Аз съм фен на Ланистър🙂 Макар че харесвам всички Старки без Кат. Фен съм и на Денерис.

# 99
И аз фен на Денерис, но не понасям Санса.
Харесвам много Джон.

# 100
Аз винаги съм била Тарг в сърцето си, въпреки че Старките ги обичам и бях за тях. А Ланистър за мен бяха най-умните, но и най-подлите.
Любими герои - Тирион и Денерис. И двамата накрая останаха свои сенки и разочароваха.
По характер приличам на Санса, въпреки че в началото не я понасях. Обаче момичето беше с най-лошият късмет за мъже в историята на киното и сериалите. Трябва дори само заради това да и се спестят критики.

# 101
И аз съм от малкото, харесващи Санса. Имаше развитие в нея, попи от всички играчи каквото трябваше в ситуациите в които я поставяха. Краят за нея беше перфектен. На мястото си, севернячка, но научила вече как да се пази.

# 102
  • Бургас
И аз съм  Старк , а любим  герой Аря.

# 103
Тя Аря е измислена да обира симпатиите, особено на младите читатели. Но има други интересни образи с развитие като Хрътката и Джайм. Даже старият Ланистър е много интересен образ.

# 104
Аз не разбирам как Джейми не стана най-харесваният мъжки образ, няма нещо, което да му липсва. Никога не съм харесвала Дани и хал Дрого ме плашеше страшно много, до последно ми беше противен, изнасилвач, насилник, грубиян и отблъскващ външен вид.
О, да...дом Мартел и Дорн, като някоя арабска призказка, ако не бяха някои неща в поведението им щяха да ми станат любимци или пък Тирел... тяхното място като температура е най-добро, истински рай, но в красивите градини и мъжете им бяха като цветя твърде нежни.
Старките като порядки и светоусещане са най-близки до мен.

П.С. Кутрето е интересен образ също.

Общи условия

Активация на акаунт