Любители на котки - Тема 180

• 31 943
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Няма "лек" срещу разгонена котка. Изчаквате да премине разгонването, изтърпявате всички екстри и веднага водите на ветеринар за кастриране. Не чакайте много, че влезе ли в серия, няма излизане. Случва се разгонването да започне по рано от очакваното и да изтървете момента да я кастрирате преди първото разгонване, но след като то премине, не чакайте, а водете за кастрация. Не давайте хапчета, те са вредни и могат да бъдат опасни за здравето и живота на вашето коте. Просто изтърпете ариите и всичко свързано с процеса и кастрирайте.

Привет, котешки мами. Отдавна не сме се появявали с Мая. По обективни причини ви поизтървах, но в края на миналата година претърпях една не лека операция, всичко мина успешно, вече съм добре и всичко е наред. Та викам да вземем да се покажем, да не ни забравите съвсем.
Представям ви една възмутена Мая, чийто тоалет съм нарушила и тя се чуди поради що и нарушавам "банята" :

Скрит текст:

А тук сме толкова уморени Stuck Out Tongue Winking Eye от къпането, та чак заспиваме насред процеса, заели възможно най странната седящо-миеща поза:

Скрит текст:

Пп Докато бях в болницата, свеки и Джастев се грижеха перфектно за нея, била е спокойна и обгрижена и даже не е разбрала, че ме няма около нея. Като се върнах, ме посрещна с малко мяу-мяу и стига толкоз. После и трябваха няколко дни да се "освести", че мама вече си е вкъщи и започна да се гуши и да ме търси да спинка при мен. Grinning

# 631
  • Бургас
Джасти, от сърце ти пожелавам вече да си добре и всичко лошо да е зад гърба ти!

А на Сакура искам да цункам сладкото носле. Много мила и красива котчица, като нарисувана е!

Тук ме меси мръсната твар. При положение, че има два легена за тоалетна, днес се изпи*а в ъгъла. Не съм видяла, че е пишкал в единия леген през нощта, а другият явно му трябваше за голямата работа. Гадината реши, че ще  свърши малката в ъгъла до тоалетните. Направо...
Не е истина.

# 632
Много мъчно ми стана за коте на лисичка Sad стискам му палци с времето лечебният ефект да се натрупа и да води щастлив котешки живот 🙏
Аз скоро не съм минавала, много изпити. Ето го пуфан в това време. А аз докато седях над книгите, си мислих за котето от втората снимка:

# 633
Джасти, дано си добре!
Мая и Рижка са такива хубавици!
Ava, моите котки също живеят в къща. 2 женски, 1 мъжка, кастрирани.  Навън излизат за важните нужди и да се препичат, разхождат.
Те знаят къде е доброто за тях. В студа и дъжда със зор ги избутваме за тоалетна дори Simple Smile
Както са те посъветвали, и аз предлагам да ги приучиш и да им дадете свободичка Simple Smile

# 634
Вкъщи е същата работа с обучението на котката. Ако продължава в този дух, скоро ще изпращам абитуриент 😃

# 635
Девойки, и аз идвам за помощ. Кари се разгони. Мислех, че имам още 2, 3 месеца до кастрацията, обаче тя ни изненада рано-рано.
Искам да помоля пак да споделите от кои клиники ста доволни специално за кастриране в София.
Таня, ти беше доволна от клиника в Сланина май, моля те пак да споделиш.
Имаше и някой пуснал снимка на една маца с много малък и перфектен разрез. Моля, ако помните или ако съфорумката чете да ми напише координатите на клиниката.
Моля за мнение и за клиника Нова в Младост 4 от девойките, живеещи в Младост
Благодаря ви предварително Hug

И една спяща Ая

Радвам се да видя Джаста и Мая, все такава хубавица си е Kissing Heart

Дано лекарствата помогнат на Тути и пристъпите да са все по-редки Heart

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 13:29 от gabidi

# 636
  • София
Моята я кастрираха в Роял Вет

4ти ден след кастрацията
20 дена след кастрацията
На десетият ден се наду на мястото на операцията. Беше направила някаква реакция към конеца. Пи хапчета за седмица и всичко мина.

# 637
  • Свети Влас
Здравейте, идвам с отчет. Напоследък Лео започна да си мърмори. Сутринта ме събуди като мърморише. На вас случвало ли ви се е ? Иначе е добре, излиза на терасата. Не му се влиза. Сега като е по топличко и все иска да е навън.

# 638
  • Бургас
Мърмори, свисти, хрипти, мяука...
Всичко това било неговият начин да говори с мен.
Сутринта доста мяукаше, явно ми е казвал да почистя легена, но щом не го слушам, явно мисля, че ми е по-лесно да измия пода, моя си работа.

Онази вечер чувам доста странно мяукане, отидох да видя какво става, а нашият се лигавил на дядо си и в резултат беше пуснат на стола в ХОЛа.
Мен не пускат, но котакът нареден там.

# 639
  • Свети Влас
На мен сигурно ми е казвал " Ставай како и ми дай да ям ". Много е сладък. Хахаха сега се навря в пералнята и се върти в кухнята при мама.  Ясно е, че иска храна, въпреки че сме му сложили суха.
Току що ме хвана докато го снимам.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 16:47 от Габриела Радева

# 640

О, приказлива е и нашата.
Тук е в позата: Ставай робе, дай ми храна!

# 641
  • Бургас
Ей с такава лапичка с извадени нокътчета ме побутват и мен. Не слушам ли, ям бой.

# 642
  • София
gabidi, да, в Слатина кастрираха Боги, Кирчо и Преслава. Боги и Кирчо бяха оперирани лично от д-р Юлиана (от там май идва името Джулай вет), а Преслава беше приета от някакъв младичък доктор, но не знам кой е оперирал. И на двете разрезите бяха малки, може би по-малки или подобни на тези, които АнМари е показала. Отгоре шевът беше намазан с нещо сребристо, което предпазва поне едно денонощие при близане. И нямаха яки, бодита и т.н. Но бях впечатлена от малкия разрез, който някой друг показа тук. Дори в първи пост има снимка. Но не помня в коя клиника беше и дали не беше в Пловдив?

Милата Тути! Надявам се скоро намерите точната дозировка и да спре да се случва! Hug

Джасте, дано всичко лошо е останало в миналото! Прекрасна Мая! Беше ми домъчняло за нея! Heart

# 643
АнМари, Таня, благодаря ви!

# 644
Някой има ли некастриран котарак (в апартамент), а като му се  правят някои работи, да му осигурявате котки по обява? 
Има ли такъв подход въобще? Представем си, че ще направиме симбиоза с няколко човека с женски котки  и ще си 'помагаме' периодично.
Тежки решения трябва да взимам за кастриране или не? Туй е въпросът.

Общи условия

Активация на акаунт