Дъра-бъра, два чадъра!

• 16 234
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia

леле Иве,как те разбирам Twisted EvilНавремето с Филип бях закотвена така за около 1 год.И то нямах книжка,кола.........в Младост 4 ooooh!
И понеже имам циганска пепел в гъ....не ме свъртя дълго.И аз така 4аках блаженните моменти с малко развле4ения Mr. GreenАма от тогава си наваксваме с мъжоооооооо Hug

Къде ви се ходи,само на театър ли?

# 166
  • София
Къде ви се ходи,само на театър ли?
Twisted Evil Ходи ни се на много места.И в хотелска стая ми се ходи да се видим на спокойствие  Joy Mr. Green ....ама нямааааа.
Мерси много за моралната подкрепа   bouquet  Hug

# 167
И аз да се похваля. След малко отивам на гости на Йоанка. Повечето тук я познавате - едно от съкровищата, за които се грижех доста време. Вчера ми се обади и ми каза: "Како Уеселке, каня те на гости, да дойдеш да ме уидиш." А аз ред сълзи, два сополи. Crazy
След това продължи: "И да ми донесеш бизалка и бобонки." Twisted Evil

След това ще ходя на фризьор, ще ставам блондинка. Това, го пиша, не за да се похваля, а за да не ви стресирам във вторник преди път, за Доганово. hahaha

# 168
Ах и аз искам с вас във вторник. Ама много време еееее кой ще ми гледа детето толкова време. И ще пропусна новата прическа на Весето. И ако не съм карък.  Confused
Аз да ви се похваля - имам си нов монитор. Та както мъжа ми щеше да си стои на стария, а аз на новия, гледай ти работа - днес почти се натупалкахме кой къде да седне. И го изпратих да спи с Михаела и аз съм се наредила на хубавото. Simple Smile Laughing Laughing Joy Joy Joy

# 169
искам да го споделя с вас-защото сте ми дружките Wink
моята дъщеря е вече голяма Laughingраздава най-прелестните усмивки и така гука че ми иде да преобърна целия свят-прекрасно е да си мама Embarassed Laughing

# 170
  О, Мерелин Hug Подгтотвяш ли менюто за бала?

# 171
  О, Мерелин Hug Подгтотвяш ли менюто за бала?
ейййй Twisted Evil
избрала съм и университет даже Mr. Green

нали знаете вица
в родилния дим -носят детето на бащата и той любопитен пита'момче или момиче е?"
акушерката казва'нека го оставим като порасне-само да реши"
 hahaha Joy hahaha

# 172
  • София
Ево, ще ме игнорираш така  Crossing Arms
Счупих си пръстите да пиша смс-и  Thinking .Давай утре да се видим за малко, че съм ти длъжница и ми тежиш на съвестта  Hug

# 173
  • sofia
искам да го споделя с вас-защото сте ми дружките Wink
моята дъщеря е вече голяма Laughingраздава най-прелестните усмивки и така гука че ми иде да преобърна целия свят-прекрасно е да си мама Embarassed Laughing

все по-усмихната да става Heart Eyes

# 174
  Дамаянти, не те игнорирам, цял ден търчим по доктори с кучето, ходихме и до нашите...сега си сядам на д-то. Как мина, разкажете!

# 175
Мацки, черпя ви виртуално cheers beer3 cook Wine Glass Днес моят мъж има имен ден!!!
Искам да му пожелая много здраве и да е все така търпелив към мен Wink

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИВАНОВЦИ!!!!

# 176
  Честито и наздраве! Дето се вика "От кал да е, Иван да е" Grinning

# 177
  • София
ЧЕСТИТО НА ИВЕТО, на Ивет (ако празнува), на Иван на Миленчето и на всички празнуващи!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 party023  party023  party023
И аз ви черпя виртуално- моите двама Ивовци са именници днес. И аз им пожелавам здраве- останалото си го имаме Laughing

# 178
  bouquet  bouquet
честито на всички именници да си ви живи и здрави мъжете Миленче, Еми
Иве  bouquet  bouquet и на теб ако празнуваш

# 179
ИВЕЕЕЕ-МА ПАК ЛИ СИ ИМЕННИЧКА БЕ? newsm78 МАЛЕЕЕ КОЛКО ЧЕРПЕНЕ ТИ СЕ СЪБРА Laughing
АЙ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ГОТИНА И ДОБРИЧКА

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ИВЕТ-ВСИЧКО НАЙ-НАЙ И ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ  bouquet

ЕМИ,ЧЕСТИТО НА ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ В КЪЩИ-ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВЕ И ТИ ДА ГИ СЛУШАШ ПОВЕЧЕ-ДРУГО НЕ ИМ ТРЯБВА Wink

BY THE WAY ЕДИН НАШ ОБЩ ПРИЯТЕЛ ИМА СЪЩО ИМЕН ДЕН Mr. Green

ЧЕСТИТО И НА ИВАН НА МИЛЕНКА-МНОГО ДА Я СЛУША И ВСЕ ТАКА ДА Я ПОДКРЕПЯ

И НА ВСИЧ1КИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА--ЧЕСТИТО!!!-ТО НАЛИ ВСЕКИ ВТОРИ Е ИВАН #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт