Пазаруване от obuvki.bg - тема 3

• 75 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мислех, че както винаги индивидуалният код е само търговски трик и е изпратен до всички. Затова го сложих в коментара. Обаче се оказа, че са различни. Ако някой си хареса нещо от линка, имам още 2 кода, които мога да изпратя като лично съобщение.

# 691
Здравейте. Гледам сандали на FLY London- ми то 38 номер няма вече за 5, 6 вид
Намерих сайт, в който предлагат на марката, ама сега пък ми е подозрително- хем за каквото харесам има 38 номер, хем цените са ниски, на всичко отгоре и безплатна доставка Flushed. Някой с мнение за този сайт
Скрит текст:
БЛАГОДАРЯ

# 692
Аз не бих.
Погледнах..няма телефон, адрес няма, име на фирма....абсолютен ментак за мен. За връщането...не пише до кой адрес да пратиш...и още и още червени лампиони...

# 693
  • In transit
Nil, сайтът е регистриран в Пакистан: https://www.whois.com/whois/flylondonbulgaria.com Grinning
Права е Тета, ментак е и не си вкарвайте данните там.

# 694
Здравейте!

Дано не бъркам темата - има ли някой код за отстъпка? За new balance маратонки ми трябва, не са намалени.

# 695
  • София
Здравейте!

Дано не бъркам темата - има ли някой код за отстъпка? За new balance маратонки ми трябва, не са намалени.
Имам код за 20 %, но са само за обувки от списък. Ако са от тях, ще ти го дам.

Дамски, мъжки, детски.

Направо ще ти го изпратя, за да не се мъчиш да търсиш. То ще си покаже дали става.

# 696
Получих код и благодаря и на двете дами (DiaMia и Таня67). Май и аз ще си поръчам (стига само децата стягам за сезона 😀)

# 697
Здравейте, да ви е останал някой 20% код ? Благодаря! Simple Smile

# 698
  • София
Здравейте, да ви е останал някой 20% код ? Благодаря! Simple Smile
Мисля, че изтекоха, но все пак изпращам един да пробвате.

# 699
Да попитам - имаше ли тест и преглед преди плащане? Чакам едни обувки за които много се колебая…

# 700
Тест няма. Не съм сигурна, че и преглед има все още. Май го отмениха.

# 701
Имам проблем с връщането към Модиво. Не ми дава да избера продукт за връщане. Опитвам се да се свържа, но ми излиза някакъв бот, който повтаря едно и също и не дава отговор как да върна. Продуктите са от тези дни, но отказва да ми наорави заявка за връщане.
Някой има ли телефон за връзка с тях ?

# 702
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз също имах драма тези дни с обувки бг защото се оказва, че вече не прилагат хартиен формуляр за връщане (два пъти поръчах и двата пъти липсваше) и аз не намерих телефон, затова във формата им за контакт си описах проблема и ми върнаха по мейла какво е развитието по случая с върнатите обувки. Така, че ви съветвам директно да им пишете на контакти, няма как да не ви отговорят, само че ще го направят в писмена форма, предполагам, че Модиво е на същия принцип като обувки бг.

# 703
Намерих тел. за връзка.
Вече няма хартиен формуляр, прави се заявка за връщане от профила. Но нещо явно се е бъгнало, защото ми дава, грешка нямате продукти за връщане.
След 100 опита, ми даде да върна и то през компютър.

# 704
А с кой куриер връщате безплатно?

Аз получих със спиди, като следвам стъпките за връщане в профила излиза само еконт.
В описанието за връщане пък си стои, че само със спиди е безплатно. Много объркано.

Общи условия

Активация на акаунт