Пазаруване от obuvki.bg - тема 3

• 73 938
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
До скоро връщането беше безплатно само със Спиди. Последните 3-4 поръчки всички дойдоха с Еконт, а върнах без проблем със Спиди. Какво чудно има, че сега е обратното?

# 721
  • Somewhere far away
чудно е да, няма логика да поръчвам до офис на спиди а да ме карат да я връщам с еконт.

# 722
Чудното е защо в сайта пишат и двата куриера за връщане. Това е чудното.

Да си оправят инфото..за да няма чудене. Така е редно!

# 723
  • София
През юни имах проблем с връщането на пари. Писах им, обадиха ми се от този телефон - 052 953169. След това и аз им се обаждах. Може би ще свърши работа.

# 724
писах им , никакъв отговор вече повече от 24 часа  - доста несериозно.
Аз също им писах и определено станаха повече от 30 часа без отговор. Супер несериозно наистина... Исках да разбера дали може парите след връщане на обувки да се преведат по друга банкова карта, различна от тази, с която е поръчвано или чрез наложен платеж да се върнат. Ако някой знае, ще съм благодарна да пише.

# 725
Чрез наложен не може. Те не ти връщат парите в мига, в който получат обувките. Отиват за оглед и ако всичко им е наред, тогава одобряват връщането. По друга сметка би могло, защото преди се попълваше на бланка банковата сметка, но бланки вече няма и само те могат да ви отговорят какво може и какво не.

# 726
  • на пистата
Чудното е защо в сайта пишат и двата куриера за връщане. Това е чудното.

Да си оправят инфото..за да няма чудене. Така е редно!
Аз в сайта намерих връщане само с еконт.

# 727
Върни назад има скрийншот за спиди на др.място.

Пост #711...

# 728
  • София
Върни назад има скрийншот за спиди на др.място.

Пост #711...
Поправили са го. Пише Еконт.

# 729
  • София
Колко време пътуват тези пратки? Получих съобщение на 13.09., че е изпратена, а вече сме 18.09. и все още я няма.

# 730
  • Бургас
При мен минаха 7-8 дни докато отразят връщането.

# 731
Цъкам си аз разни нещица в кошницата, стигам една сума дето малко тип "айде да не се оливаме твърде много" и гледам доставката с наложен платеж вече не е безплатна....

Усещам че след всичките дивотии дето са си ги натворили по спедиторите, май скоро няма да пзарувам от тях.

Отделно не са много пари, ама оставя лош вкус в устата особено ако не мога даже да погледна кутията дали вътре е това което съм поръчала, в състоянието което трябва да е....

# 732
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз винаги съм поръчвала с плащане наложен платеж в офис на куриер и винаги съм имала такса, така че промяна не виждам.

# 733
  • на пистата
Аз вчера поръах от Модиво и таксата ако платя с наложен беше 5.99лв.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 19:42 от NaM

# 734
Answear не са ли с безплатна доставка над 89,99 лв? Не съм поръчвала още, но така ми пише до всеки артикул.

Общи условия

Активация на акаунт