Родени през АВГУСТ (Тема 7)

• 19 620
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
https://www.store.bg/p177848/detsko-stolche-za-hranene-comfort-p … us-lime-2016.html
Моя стол е такъв, само отдолу няма кош за играчки и е друг цвят. Много стабилен и здрав е. От баткото е още. Всички механизми си му работят. Само дето каката не иска да го даде на бебето. Тя го ползва само на вечеря, обаче ми е малко малаче и все има разпиляна храна по него. Лесно се почиства с влажна кърпичка, също така се пере и в пералнята.

# 211
Момичета, наспах се ❤️ тази сутрин "хвърлих" бебето на майка ми в 7:30 и спах до 10:30 ❤️ и утре планирам да направя същото, направо се чувствам нов човек 😃
Вчера пътувахме 3 часа към нашите, доста добре се държа Ава, аз естествено се правих на клоун и последния половин час изпях целия репертоар от детски песнички, който знам 😃 много искам да започна да си сядам отпред при ММ, но не знам как ще стане, слагаме я по посока обратна на движението и за да е спокойна редовно трябва да се подава биба, играчка, да се пее песничка.
И да ви се оплача,качила съм 2-3 кг, никога (освен през бременността) не съм тежала 60 кг. Просто никога не съм имала такъв апетит и не съм наблягала на сладкото, предполагам има общо с кърменето. Трябва да събера мотивация и да започна да се ограничвам и тренирам.

# 212
Оф и на мен само сладко ми се яде, а не кърмя (поне да имах оправдание 😂)…
Искам да се оплача, че Алекс изпитва искрено отвръщение от броколи, такива погнусени физиономии не бях го виждала да прави. Не иска и да ги яде, ако хапне по 2-3 лъжички няколко дни, води ли се, че е захранен със зеленчука? Защото не го виждам да яде по цяло пюре от това..

# 213
Искам да се оплача, че Алекс изпитва искрено отвръщение от броколи, такива погнусени физиономии не бях го виждала да прави. Не иска и да ги яде, ако хапне по 2-3 лъжички няколко дни, води ли се, че е захранен със зеленчука? Защото не го виждам да яде по цяло пюре от това..
И една лъжица да е хапнал се води, че е въведен зеленчука. И моя син ги мразеше. То май вкъщи никой не ги харесва.

# 214
Мони аз днес ще захранвам с броколи. Чисти не предлагам а микс със други зеленчуци. Може и да е грешка. Яде всичко има дни в които е със зор,но си хапва порцията☺Утре ще сложа 70% от пюрето да е броколи☺

# 215
  • Бургас / Славейков
Аз не кърмя и въпреки всичко .ми се яде не само сладко .Всичкооо! Направо някакво чудо . Като бях бременна не ми се ядеше толкова.Иначе нашия стол е такъв .Кангаро Манго .

# 216
Нашето столче е на Чиполино. Изключително лесно за поддръжка. Кожа бърша и до там. Има опция за регулиране на облегалката на гръбчето,също е с колеца лесно се мести. Малко е обемен за нашата  кухня,но ние в момента все едно се намираме в дядовата ръкавичка☺

# 217
Как успяхте да качите снимки. На мен от известно време ми дава, че тази опция е недостъпна.

# 218
Как успяхте да качите снимки. На мен от известно време ми дава, че тази опция е недостъпна.
И ма мен не ми даваше няколко дни🤷♀Сега пробвах и стана🙄

# 219
Нашето столче е такова:
https://kasida.bg/product/43402/peg-perego-detsko-stolche-za-hra … ow-me-paloma.html

https://primapapa.com/bg/stolove-za-khranene/11-prima-pappa-zero-3.html

Яде ми се сладко…обаче започнах да се ограничавам доста сериозно. Може би около месец почти не ям сладко (няколко блокчета шоколад или 2-3 бисквитки за седмица). Правя кратки тренировки 15-20-30мин. почти всеки ден. Искам да си върна старите килограми. Тежа толкова, колкото и 2 седмици след раждането и килограмите не мърдат.

Да добавя относно Броколито.
Яде броколи с кеф! Вкъщи всички много го обичаме.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 16:56 от NI_CI

# 220
Аз оставам с впечатление , че почти всички зеленчуци са газообразуващи и вече не знам какво да давам :/ Поне при Ади така действат.
Иначе да се наредя и аз за  приза " лоша майка " .Днес въвеждам жълтък , смесвам го със зеленчуково пюре и съответно става супер ароматно.Викам си ще изяде всичко.Обаче давам давам , тя плюе , повдига и се , мрънка - не иска повече.Вдигам я да се оригне - тя цялата морка - напикана и оакана чак до петите! Еми как да иска да яде ?!Кога се е случуло дори не съм разбрала.
Иначе напоследък особено вечер не си изяжда всичко , дали е нещо от зъбите или от корема не знам :/

# 221
  • Пловдив
М Ангелова, как ми се иска на мен да стоя при ММ на предната седалка в колата... ама няма 😄

Относно снимки, не съм правила никакви промени по темата, предполагам е някакъв временен бъг (на заглавието не ми дава да слагам емотиконки, каквото и да опитвам..)

Йоанна днес така сладко опатка пащърнак + тиквичка + картоф, че чак съжалих, че й дадох само 130 мл (или гр.. не знам кое е правилно вече)

Сладко и аз много тъпча, но се опитвам да правя жалки опити да се ограничавам, че каквато съм нисичка, остава и на ширина да се развия, айде не мерси 😄

Ние ще си купим това столче на Чиполино, което ми го препоръча една моя приятелка:

И последно: от днес ще опитам да давам на малката оризова каша. Купих си направо кутия да не се занимавам да суша зрънца във фурната.
Избрала съм си на Милупа.

# 222
За мамите от Варна. Ако сте решили да водите детето на 6м при д-р Ганева в МЦ "За детето", звънете да записвате час от сега. Аз вчера звънях и първия свободен час беше за 21.02. Добре, че си послушах докторката да звъня отсега за прегледа при нефролог. Каза, че часовете на детските нефролози са заети поне месец напред.

Аз ориза си го въвеждам направо с ориз. Слагам да се свари с зеленчуците. Също и елда, киноа и овес.

# 223
Много хубави столчета тотално ме объркахте Sad Ще решавам имам още около месец докато започне да сяда. Всъщност наши приятели ми предлагат тяхното столче от ИКЕА ама ми се вижда много дървено.
 От вчера и Ники е с хрема, баткото също. Ама баткото ми е лесен яко витамин Ц и Коризалия, но за Ники звънях на личната и тя какво чула недочула за кой се обаждам и ми наизброи 5 нещо които мога да давам и накрая вика и по 2-3 дражета витамин Ц от 100 мг той е голям и аз докато асимилирах затворих. После се замислих че тя сигурно е разбрала че за баткото се обаждам. Голяма съм гъска, звъннах пак ама не вдигна. Та си викам я беж в аптеката и си лекувай детето както си знаеш. Та взех на Никчето физ разтвор, грип стоп капки и витамин Ц. Ако няма подобрение утре - пак ще звъня на личната.
Не знам при вас как е и дали правите сутрин гимнастика на децата, но аз всеки месец като започваме нови упражнения и съм супер притеснена ( така бях и с баткото). От вчера започнахме да правим Пози мост и количка и все мисля че ще му счупя кръста на милото.

# 224
Много хубави столчета тотално ме объркахте Sad Ще решавам имам още около месец докато започне да сяда. Всъщност наши приятели ми предлагат тяхното столче от ИКЕА ама ми се вижда много дървено.
 От вчера и Ники е с хрема, баткото също. Ама баткото ми е лесен яко витамин Ц и Коризалия, но за Ники звънях на личната и тя какво чула недочула за кой се обаждам и ми наизброи 5 нещо които мога да давам и накрая вика и по 2-3 дражета витамин Ц от 100 мг той е голям и аз докато асимилирах затворих. После се замислих че тя сигурно е разбрала че за баткото се обаждам. Голяма съм гъска, звъннах пак ама не вдигна. Та си викам я беж в аптеката и си лекувай детето както си знаеш. Та взех на Никчето физ разтвор, грип стоп капки и витамин Ц. Ако няма подобрение утре - пак ще звъня на личната.
Не знам при вас как е и дали правите сутрин гимнастика на децата, но аз всеки месец като започваме нови упражнения и съм супер притеснена ( така бях и с баткото). От вчера започнахме да правим Пози мост и количка и все мисля че ще му счупя кръста на милото.
Аз такива упражнения не правя🙄Дай линк ако може. Трябва ли да се правят такива упражнения? Аз и с баткото не съм правила🤔
Да попитам изправяте ли мъниците прави на крачета?

Общи условия

Активация на акаунт