За МАРТенчето таз година парче от питката с късметите ще има!

• 8 953
  • 270
  •   1
Отговори
# 240
mishelle, честито  1crib
Аз пък искам да ви почерпя с малко по случай навършването на 10 месеца на моята
Страхотни са бебоците и украсите около тях  Heart Eyes Heart Eyes
Мила, дано Бобко вече да е по-добре, че идват още празници, трябва да е във форма!

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 12:35 от lily_b

# 241
  • Русе
Здравейте!
Първо Честита коледа (малко със закъснение) много здрави и щастливи бъдете  Hug
Ние на бъдни вечер си бяхме у нас само 3-мата една приятна обстановка свещи и т.н  Grinning НА 25-ти бяхме с нашите изкарахме добре малката събра доста подаръци  допълнително и от прощъпулника абе кеф  Joy
Аз днес се ентусиазирах да и правя супа и така зверски се порязах  Sick #Crazy
Зъбите продължават да си растат има още 2 нови и  венците и са подути явно са решили всички наведнъж да изникват  Shocked поне не е много голямо мрънкало, преживява се  Mr. Green
За нова година още нищо не сме измислили както винаги в последния момент, но здраве да е  Mr. Green
Отивам да и донаправя нещасната супя, хайде приятен ден  Hug
lily_b честита месечинка
mishelle а на вас честито изправяне

# 242
Ели Г, каква марка е този пумпал, който са ви подарили? Аз търсих точно такъв, да свети и да пее, но ми предлагаха или нормален пумпал без нищо друго или пумпал тип въртележка. А аз искам хем да се върти и мести, хем да свети и пее /ама как го обясних  Crazy/

Мики, и на мен много ми хареса спящата снимката  Laughing А това костюмче на Мечо Пух е страхотно. От тук ли е? И всъщност дрешка ли е или си е костюмче  Rolling Eyes

Ние днес бяхме на консултация и Маги е качила цели 310гр  Laughing и е пораснала с 1-2см. Показах на педито нашите буйки на КиК и тя каза, че за нищо не ставали  Shocked Каза, че буйките трябва да са високи, като боти /т.е. да обхващат целия глезен/ и да са по-твърди при петата. Та сега ще взимаме нови буйки  Tired Тя ми препоръча Капчица, пловдивски. Така, че Борива, дано да го прочетеш преди да купиш и ти КиК

Ние днес поръчахме храна от ОЗИ за първи път. Още не съм й я дала, защото спим, но ми изглежда добре  Grinning Е, таткото вече намаза десерта. Беше някакъв плодов крем, но такива кремове не мисля да й давам скоро. Другото е мусака и супа от спанак със сирене, но аз ще сложа още сирене. Шофьора, горкия, беше обиколил целия раьон да ни намери блока и за това ни донесоха яденето към 13ч. Много трудно ни намират блока, не знам защо  Rolling Eyes Дано й хареса на Маги.

Честито на всички бебешори с месечинки днес  Grinning

# 243
Привет мами!

Честита месечинка на Екатеринка на Лили!

Всички снимки на бебоците са страхотни!

Веси нали щеше да пробваш Джуниър кухнята, отказа ли се от нея?

най-накрая и купих столчето на Анна-Мария, ето да се похваля: http://allmarkets.ru/maxicosi/photosb/prx_animali.jpg

Цунки

# 244
Честита Коледа и от нас!
Да ви кажа, ние нали живеем на две места и от детското коледно парти не сме се прибирали в това ни вкъщи / а тук е компютъра/, та затова чааак сега се включвам. Нямах време да прочета всичко, но снимките  от партито са страхотни, на нас ни беше много забавно.
Илин получи от Дядо Коледа /Тати беше професионално преобразен/ много разнородни подаръци, но най интересно му е едно дайре-барабанче на Chicco.
След всичкото това обикаляне по- роднини, Илин взе че се разболя, температура и кашлица, педиатъра ни каза че е някакъв вирус и сега пием сироп Ventolin. Някой давал ли го е на бебчето си? На него пише че е за деца над 2г. и малко ми е притеснено да му го давам. Ние с мъжа ми утре трябва да заминем в Турция за НГ, но незнам дали да оставя Или при майка ми като не е много здрав. В голямо чудене сме.

# 245
Здравейте мами, най-накрая да се включа и аз.Празниците прекарахме страхотно, и като най-слушали с малката получихме най-много подаръци . Да се похваля вчера бяхме на консултация и сме цели 10 кила.Но цели три зъба са на път и е нещо страшно, сополи ,лиги снощи почти не сме спали , изгоних татито в хола...За обувчиците -ние сме с К и К но са високи над глезена с ортопедична стелка и твърдичко над петата, цип през подметката  ,много съм доволна страшно лесно се обуват.За кухнята мисля след празниците да я запиша мисля , че беше "първа частна" в Редута някой да има отзиви от там??????За Нова година не сме решили нищо имаме 2-3 предложения , но на бъдни вечер след 12ч. стана една пукотевица малката се събуди с воййй не мога да я успокоя 1час после я гледам как се мята в леглото, направо не знам на Нова година какво ще я правя???
Всички снимки са супер , а малките джуджета невероятни.
На всички именяци, празнуващи и пораснали ЧЕСТИТО много здраве и късмет!

Прегръщам ви целувам ви и лек ден!

# 246
Здравейте мами!
Честита Коледа! Честити месечнки и честито на всички именяци!
Тези дни почти не се задържаме в къщи. А и добре че майка ми не е на работа та да гледа Вики от време на време. И тази вечер ще излизаме с мъжа ми. Ще ходим на банкет на фирмата му.
За Вики какво да ви разкажа- пълзи, изправя се и от 2 дни обикаля леглото ходейки. Сега се опитва да ходи хваната за мебелите, ама нещо не успява още.
За храненето - яде почти всичко - не съм дала свинско, агнешко, гъби, зеле, боб, леща. Има си режим и го спазва поне за сега. Нещо и аз взех да се замислям за кухня. Ама ние вечер пием АМ и съм в чуденка какво да правя супата от кухнята. Тя дали може да се дава на другия ден? Примерно да поръчвам храна през ден? И някой може ли да ми каже за цените на Ози, за грамажа на порциите и час на доставка?
Вики получи много подаръци - конче люлка, плюшени и музикални играчки, дрешки. Общо взето си игра с новите играчки точно 2 дни. Сега пак иска всички кабели и дистанционни.
Това от нас
Ако не се включа пак тези дни - Весело посрещане на Новата година и много здраве и радост ви желая! Heart Eyes Hug

# 247
Веси нали щеше да пробваш Джуниър кухнята, отказа ли се от нея?

Да, но от Джуниър мога да поръчам от 08.01. ОЗИ видях, че имат доставки тези два дни и реших да я пробвам. Но, за мой късмет, Маги днес се е сложила на диета /явно се е стеснала след консултацията колко е дебела - 8210гр  Mr. Green/ Сутринта не си изяде порцията, на обяд почти нищо не искаше да види за ядене  Tired Та не можах да разбера особено дали й харесва манджата, защото самата лъжица беше много неприята вещ  Sneaky Иначе аз сътворих един бъркоч от мусаката и супата  Mr. Green Понеже мусаката е гъста и за да стане, като пюре на гъстота изсипах половината супа в мусаката  Laughing Стана доста вкусно между другото  Sunglasses Маги хапна няколко лъжици от останалата супа, но имам чувството, че й беше странно да пие яденето  Rolling Eyes
Цените са 4лв на порцион. Грамажа не знам как е обявен, но мусаката беше 180гр, а аз си мислех, че порциите са по 200гр  Rolling Eyes Храната се носи най-късно до към 12.30-13ч

Ади, само супа със сухар не знам дали ще е достатъчна за основно  Rolling Eyes По-скоро може да я оставяш за закуска. Макар, че Маги е свикнала на сладникави закуски и тази сутрин й беше странно, като й дадох една супа със сухар

# 248
  • София
Здравейте   bouquet
Ние сега се връщаме от Витоша, времето беше супер, освен баткото пързаляхме и Лия на шейната, хареса й. Подаръците й са предимно музикални, впечатлява се от тях, поне за сега. Лия за 1 месец е наддала 900 гр. и 2 см  Shocked, вече тежи 9.500 и е 74 см.
Някои пита за Вентолина, изписвали са го на баткото, когато беше болен от пневмония, разширява бронхите.

# 249
Момичета, благодаря за отговорите  Hug
Кате_Н, давала съм на Кристина всякакви пюрета (на почти вс.производители). На 30.12 сутринта ще ходим към Метро да пазаруваме и ще видя там какво има. Ще купя някакво агнещко, но мисля след празниците да й го дам, че ако направи алергия, да има на кой да се обадя. А сега знам ли я педито къде и от кога е запразнила  Mr. Green

Ако не успея да се включа до догодина пак - ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ! И ЩАСТЛИВА И ЗДРАВА НОВА ГОДИНА!

# 250
Ох,докато из4ета вси4ко ми се взе акъла ooooh!
4естита коледа на вси4ки малки и големи макар и с малко закъснение.
Моя син на Коледа цял ден гони едно ку4е,боксер,така се забавлява милото,въобще не обърна внимание на игра4ките.
констанс 4естита бременост
Кате Н а беб4ето мърда ли ве4е?
Аз правих баница с късмети и пожъна голям успех сред португалците(а ми беше за първи път).На мен ми се падна щастието,а на малкия много лиубов,не 4е не полу4ава де  Heart EyesМъжа ми ми подари шофьорски курсове и сега умирам от страх,4е трябва да ги изкарам,голяма паника съм,ама като знам колко пари е дал,няма измъкване.
И 4естит празник на вси4ки,които са празнували и съм забравила да поздравя  bouquet

# 251
Хей мами, Честити празници и от мен! Да сте здрави и мер да има! Най-после и аз да се включа. Моята Сара се напи на Коледа!? В бъркотията при раздаването на подаръците, м/у хартии, играчки и т.н., сдъвкала един бонбон с коняк и хубавичко го изсмукала набързичко. Та като се развихри това дете, хвърли принцеските обувки, и с един шоколадов дядо мраз в ръка- бой по масата и крещи и се плези.Голям купон, голямо чудо! Едва я сложих да спи в 22ч. /по правило си ляга в 21ч/. Та позабавлявахме се, де! Иначе за трапезата- ние малко правим микс м/у българската и исландската традиция за манджите, което в крайна сметка значи, че винаги има месо! Търсихме патка или гъска/в Исландия е популярно/, но при липса на пазара, взехме си нашенска пуйка, пък я сготвихме по исладски. Ето малко снимки, да видите масата/тук е още без пуйката/ и Сара преди и след бонбона

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1826323
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1826328
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1826327
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1826329

# 252
Ger4o, бързо казвай къде живееш и дали продават две стаи във вашия блок. Не издържам вече сред тая простотия!

снощи от 6 до 10.30 съседите:
1. правиха ремонт.
2. свириха на пиано.
3. правиха състезание по просташко смеене.
4. слушаха чалга.
5. слушаха рап

днес в 3.30 събудиха Калоян  newsm46 с тъпите упражнения по пиано, а сега, 10 мин след като едвам успях да го приспя, се дъни пак някаква просташка музика съпроводена с пиянски крясъци.

не издържам вече!  smile3511

имат късмет, че по коледа не е добре човек да планира атентати.   341uu smile3540 #Onfire #Sniper box

ние сме в панелка и се чува всичко,  дори нормалните разговори на закуска. камо ли ако някой викне или нещо друго....

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 18:35 от kalina na kayo

# 253
БЕА! Сара е егати и бонбонската госпожица! И понеже тук повечето девойки са сватосани вече, аз първа да се наредя на опашката за Сара за снаха   bouquet  bouquet  bouquet

i trpeзата ти е невероятна!!! като от гурме списание

# 254
БЕА! Сара е егати и бонбонската госпожица! И понеже тук повечето девойки са сватосани вече, аз първа да се наредя на опашката за Сара за снаха   bouquet  bouquet  bouquet

i trpeзата ти е невероятна!!! като от гурме списание

EEE  изпреварила си ме  Flutter и аз много я харесах Сара ама нищо де ние и без това се разкъсваме между Зори , Мария / ако Ади въобще ни иска де  Mr. Green ,че тя го знае какво чудо е Алекс... / и Алис /ако е свободна  Blush   разбира се  Grinning/ Абе любовчия голям ще ми дойде малчо  Joy

Веси дрешката на мечо пух е космонафт ,но не е наш облякохме го само за снимките и е от Щатите ама е много непрактичен защото е ужасно зверски дебел и много трудно се облича а детето вътре няма шанс да мръдне по никакъв начин което е доста изнервящо, но за снимка е супер.

Общи условия

Активация на акаунт