Аз пък искам да ви почерпя с малко
Страхотни са бебоците и украсите около тях

Мила, дано Бобко вече да е по-добре, че идват още празници, трябва да е във форма!

НА 25-ти бяхме с нашите изкарахме добре малката събра доста подаръци допълнително и от прощъпулника абе кеф 

/
Тя ми препоръча Капчица, пловдивски. Така, че Борива, дано да го прочетеш преди да купиш и ти КиК
Е, таткото вече намаза десерта. Беше някакъв плодов крем, но такива кремове не мисля да й давам скоро. Другото е мусака и супа от спанак със сирене, но аз ще сложа още сирене. Шофьора, горкия, беше обиколил целия раьон да ни намери блока и за това ни донесоха яденето към 13ч. Много трудно ни намират блока, не знам защо

Та не можах да разбера особено дали й харесва манджата, защото самата лъжица беше много неприята вещ
Иначе аз сътворих един бъркоч от мусаката и супата
Маги хапна няколко лъжици от останалата супа, но имам чувството, че й беше странно да пие яденето 

Мъжа ми ми подари шофьорски курсове и сега умирам от страх,4е трябва да ги изкарам,голяма паника съм,ама като знам колко пари е дал,няма измъкване.
с тъпите упражнения по пиано, а сега, 10 мин след като едвам успях да го приспя, се дъни пак някаква просташка музика съпроводена с пиянски крясъци.

и аз много я харесах Сара ама нищо де ние и без това се разкъсваме между Зори , Мария / ако Ади въобще ни иска де
разбира се
/ Абе любовчия голям ще ми дойде малчо