Пъзели 51

• 26 124
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Преди години много вършеех из английския ибей и колко играчки на децата взех, но пустия немски ми е мъкаааааа.
Някой да е виждал в България тези пъзели
https://jigsawjungle.com/collections/ki-puzzles/products/cities- … nt=40252547072099

На мен от небето ми остават има няма 200-300 части Simple Smile

# 421
  • Варна
Еве, всичките немци, от които съм купувала досега, пишат съвсем грамотно на английски.

# 422
Весе, ние само си мислим, че сме наредили много, гледай хората какво правят Satisfied

Това са си по 1500 части на ден, умът ми не го побира.

Еве, такъв разкош е тази снимка, мога само да си мечтая за такова нещо Heart Eyes

HighSpeed, супер са гъбите Heart Мислех и аз скоро да ги метна, но тези дни ще пристигнат и принцесите сигурно и отново не знам кое по-напред Joy

# 423
Е, хайде малко статистика и от мен.
Негативна
1 цял от 1000, 1 почти цял от 1000 и 1/2 от 1000
Добре,че нямам склонност към състезаване Wink

# 424
  • София
Внучката от сутринта, три пъти - Ти качи ли го в твоята група Grinning Е, качвам го, Трефл 200 части, а вие се занимавайте с хилядници.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 11:00 от sali

# 425
Funny Bunnies
1000 части
Eurographics

Гледам, че имам 190 пъзела, чакам 3 принцеси всеки момент и се чудя сега дали да се боря да ги направя 200 или да продавам и никога да не достигам тези ужасяващи висини Joy

# 426
А моята статистика е ...1700от 2000, още не е готов Joy
Бухтичка, продавай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 427
Продавай!😁

# 428
  • София
Вени, вече само тигърът остана за пращане към теб, да знаеш (и ако се откажеш от него, да кажеш). 
Еве, ако се наемеш да се занимаваш с поръчката на такива пъзели, и аз ще се включа, поне доставка и мито да делим Simple Smile

Бройките ви пъзели и парченца няма да кoментирам, не съм ви на висотата Grinning Но ще ви разкажа смешка:
Пише ми вчера в Месинджър една съученичка от гимназията, с която не сме се виждали/чували/писали общо-взето откак завършихме. И ми пише следното: "Привет! Пиша за съвет: моичкият ми подари един пъзел,3000 части...Като за първи пъзел,не знам откъде да го хвана" Grinning Посмяхме се дали я обича този нейния мъж, дадох насоки каквито се сетих и понеже тя каза, че дори рамката й е трудно да отдели, викам: "Абе, Радост, я го покажи кой е този пъзел". И какво мислите ще реди горката? Моят "любим" 3000-к на Анатолиан Grinning

# 429
  • Варна
И аз казвам Бухтичка да продава. Така, по комшийски, бездруго съм наблизо 😋

# 430
  • Русе
Тони,този 3000-ик и мен ме чака отдавна.Много ли е труден?

# 431
  • София
Помня, че много ме беше подразнил като качество (вече не помня защо конкретно) и съответно ми беше и труден. Няма гаранция, че и при друг ще е така, но аз от тогава озбягвам да купувам големи пъзели на марката (само че сега подхващам един 1500 части, защото е с индианска тема). За първи пъзел, според мен, изобщо няма да е добра идея. Но Радост е била винаги доста различна от всички, така че знам ли - може пък да го опатка набързо. За теб притеснения нямам, вие с Евето сякаш нямате проблем да издевателствате над себе си Grinning

А, намерих на първа страница какво съм писала за този пъзел:
"Е, 3000 парчета са в един - тъкмо отворих кутията. Не знам как ще го редя този, няма разпечатана картината, а даже на кутията  изображението не заема целия капак”
и после
"Свърши моята мъка с 3000-ка на Anatolian. Според мен сглобката е по-зле от на Educa, тъмните цветове бяха ужас за редене, а да види човек детайли по картинката на кутията - абсурд.  Но пък е красив!"

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 12:30 от ToniShu

# 432
  • гр.София
Равенсбург 1000 части
Перфектно качество

# 433
  • София
Такааааа, моите 500нюанса синьо свършиха и съм готоваааа

И големия е готов с чалънджа Simple Smile направо ме изненада този клоун. В училището не може да се концентрира да внимава, а 1000части пъзел го нареди за нула време.

# 434
Между другото снимката, която постнах горе от инстаграм е генерирана от приложението Puzzle tracker. Ако някой има желание може да го пробва - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puzzletimer&hl=en&gl=US&pli=1
В крайна сметка се задържа, дано и да продължат да го поддържат. Аз вече съм инвестирала твърде много време в airtables и не бих имала време да се местя Smile

След като обсъдихме монархиите и доста от нас наредиха кралицата, следващия пътуващ не трябва ли да е кралят Smile

Общи условия

Активация на акаунт