Дани
Ти си силна, но много ти се събра 
rose_madder Пожелавам ти Миличка всичко да е наред
Честито!ЗлаВещица Приси е едно малко чаровно джудженце

Вероника 3 дни беше с Т 38, като едната нощ стгна до 40. Първото, което ми изникна, беше разказа на Пепа какво са направили в болницата с Тео. Така направих и аз - оставих я само по памперс и след 30 мин я беше свалила. Пепа благодаря ти
Водихме я на лекар, взеха й кръв и в крайна сметка така и не разбрахме какво предизвика тази висока Т. Кръвната картина не показа нищо. Сега вече е добре. Дано така се задържи.
Работната седмица за мен приключи
Дано никой не ме тормози по празницитеДнес изписаха братовчедка ми и малката й дъщеричка Емилия
Ходих да ги прибера от болницата. Мъничето е много красиво момиченце - 2800кг. Толкова е мъничка и нежна. Сякаш отново държах новородената Вероника
Мъничето яде зверски, а братовчедка ми има кърма колкото за 3 дечица. Да са живи и здрави и двете 
Утре е Бъдни вечер. Пожелайте си нещо и то ще се случи, поне при мен всяка година каквото си пожелая ми се случва.
Весели и спокойни празници
-mas:

Не мога да разбера от кво е.Дано са зъби,а не гаден вирус.
Дани, благодаря, за безсилното състояние те разбирам, аз също се чувствам така. Лилия има три рентгенографии за два месеца, не ми се мисли, ако слезе към гърдите
А на племенничката - един комплект за гримиране и фризиране на кукли.Надявам се да й хареса, тя е на 2,6г.