Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 001
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Ст Загора
Кой не предупреждава в Надежда се ходи с две дисаги пари . Отивам аз за имунологична биопсия не и Имплантационен потенциал (прозорец) и 700 лв без път и храна.
Искала док на генетик да ходя ама в 7 сутринта та евентуално ще спев в София

# 706
Там винаги се ходи с най-малко две дисаги пари..на всяко ходене все изкача ново 20, като минималната стойност на това 20 са 100тина лева Simple Smile
Кой не предупреждава в Надежда се ходи с две дисаги пари . Отивам аз за имунологична биопсия не и Имплантационен потенциал (прозорец) и 700 лв без път и храна.
Искала док на генетик да ходя ама в 7 сутринта та евентуално ще спев в София

# 707
  • Ст Загора
На мен ми дойде ден 24 явно от биопсията.

Тъй тя парите за нищо ги нямат все едно са листа от дърветата ....

# 708
Някоя от вас да има допълнителна здравна карта от работодател или може да се покрива хистероскопия с нея ?

Аз имам такава карта, но се оказа, че не мога да я използвам за нищо свързано с инвитро. Питала съм и съм търсила инфо, но така и не намерих. Може би зависи и от застрахователя, който издава картата.

Към кой застраховател е твоята карта ?

Моята е към ДЗИ

# 709
Момичета, на някоя от вас да са намирали ендометриозно огнище след стимулации за ин витро ?
Моля , някоя в това положение да ми пише на лично .
Благодаря !

# 710
Момичета, на някоя от вас да са намирали ендометриозно огнище след стимулации за ин витро ?
Благодаря !
това възможно ли е да е и от стимулациите и как се открива

# 711
Благодаря !

И аз това се чудя ?!
Нямаше нищо преди стимулациите , как изведнъж се появи , възможно ли е докторката да се е объркала ?!

# 712
Ендометриозата не се получава от стимулация
Благодаря !

И аз това се чудя ?!
Нямаше нищо преди стимулациите , как изведнъж се появи , възможно ли е докторката да се е объркала ?!

# 713
  • София
Believe123 "Ovarian hyper-stimulation during IVF is associated with a significant raise in serum estrogens and one may expect detrimental effects on estrogen-dependent diseases such as endometriosis." Има проучвания, които твърдят, че е възможно.

https://www.endofound.org/how-the-ivf-process-can-differ-for-endo-women

При мен се потвърди оперативно ендометриозна киста и множество огнища, чак по пикочния канал. Но никой не видя с УЗ. Чела съм, че ендометриозата обича естроген.

# 714
Момичета, ЦС колко важи и при какви обстоятелства може да се промени ?
Моята е от лятото 22 г , необходимо ли е нова впредив, че стартираме ин витро?

# 715
  • София
6 до 12 месеца. Репродуктивния ще прецени.

# 716
Здравейте, в деня на трансфера приемате ли преднизолон, в случай че ви е изписан ?

# 717
Здравейте, в деня на трансфера приемате ли преднизолон, в случай че ви е изписан ?

Да! Всички лекарства продължават по същата схема от преди трансфера + допълнителните които ще Ви изпишат след него.

# 718
Здравейте , някоя от вас със следните резултати от тромбофилия ?

Моля , нека ми пише

П.П. Има ли някоя от вас , която е правила преглед при хематолог в Надежда? Какви са ви впечатленията?

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 12:40 от Belive123

# 719
  • Ст Загора
Аз искам при проф Лисичков хематолог  . Добър бил, не е в Надежда има тема за тромбофилияф https://m.bg-mamma.com/?topic=1519968
Аз да питам това Имплантационен прозорец ще има ли къде да прочета резултат?

Общи условия

Активация на акаунт