Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 967
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Стерилизатора мия със сода и лимонтузу (не харесвам оцет). Но нямам такива наслагвания, защото ползвам дестилирана вода.

# 421
Здравейтее.. може ли мнения за тези раници или такива, които са го ползвали ?

# 422
Аз съм с такава, обожавам я. Но аз принципно си ходя с раница за дамска чанта и съм свикнала. Подарявала съм на позната, която много си я ползва и момичета ѝ след това си играеха на къща за кукли с нея Joy
Но трябва да се свикне с механизма за повиващата част, аз лично не мога с една ръка да го извадя, а да го прибера - абсурд.
Знам, че на някои им се удря в коленете, докато бутат, но моя трик е да я закача с предната част напред Simple Smile
Само недостатъка е затварянето - уж е направена така, че да се отваря като чанта, но за затваряне с една ръка докато ми е на едното рамо е невъзможно. Не знам как да го обясня, но има твърди неща, които държат форма от двете страни на ципа - като олд скул портмоненце. Трябва да се хване с едната ръка, да се приближат частите и тогава да се затвори ципа. Отварянето не е проблем.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 23:17 от Inferiya

# 423
Здравейте, чудя се някой дали е ползвал такъв уред за приготвяне на млякото

# 424
Имаме такава машина и си я ползвам с удоволствие. Удобно е, първо пуска гореща струя вода, слага се млякото и после долива до точната температура и мл на млякото

# 425

Някой ползвал ли е такива памперси ?

# 426
Здравейте. Какво мислите за легълцата Micuna? Ако сте ползвали/ползвате, доволни ли сте?

# 427
Момичета, привет! Исках да ви попитам - безопасно ли е да се вземе музикална въртележка за дървено легло? Мои приятелки ми казват, че бебенцата им много ги харесват, но пък нещо ме е страх дали няма да падне..

Ако пък е безопасно, до каква възраст вашите дечица им се радваха?

# 428
До към петия месец, после почна да я дърпа и я махнах.

# 429
  • до най-прекрасния мъж
Аз вечер я свалях, защото заспиваше на ръце в първите месеци като я слагах, все закачах с ръка някоя дрънкулка. Моята беше супер обикновена и се закачваше с метална кука за основата. Сутрин й я слагах и си осигурявах едни 20 мин да се оправя, докато тя й се радва. Към 6ти месец я махнах, защото започна да я стига и да я дърпа, а и вече не й се радваше особено.

# 430
Момичета, привет! Исках да ви попитам - безопасно ли е да се вземе музикална въртележка за дървено легло? Мои приятелки ми казват, че бебенцата им много ги харесват, но пък нещо ме е страх дали няма да падне..

Ако пък е безопасно, до каква възраст вашите дечица им се радваха?

Зависи според кого. Американската Педиатрична Асоциация съветва против употребата на бебешки въртележки от гледна точка на безопасност. Лично аз реших да се вслушам в препоръката, но ни подариха такава - от уважение я сложих за един ден, но нито бебето й се радваше, нито аз бях спокойна и приключихме с нея. В упътването и на гърба на музикалната кутия на въртележката пишеше, че се препоръчва максимум до 5-6 месеца или докогато бебето само може да достигне която и да е част от нея. Приятели масово използваха и не съм чула да са имали проблеми, но всеки си преценява за себе си и за детето си.

# 431
Музикалната въртележка е едно от нещата, които смятах за ненужни и не купих когато се роди детето. Към кошарата в комплект има една супер обикновена, която моя син мн харесва и сега му купих по-голяма и с повече мелодии. Мн се забавлява. И както се оказва за всичко, трябва да опиташ. Simple Smile

# 432
Нямаше да купя, но позната ми даде от нейните дечица, ползвана от 3ти (до преди това може да им дойде превъзбуждащо) до около 6-ти месец. Тъкмо утре мисля да я монтирам Simple Smile Рамото е високо, тъй че ще мине доста време докато започне да я стига.

# 433
И при нас музикалната въртележка май заради майката се появи, не заради бебето. Имаше интерес много за кратко, иначе се връзваше на всичко в стаята и седеше за красота.то в крайна сметка бебето гледаше дупенцата на животните и толкоз Обаче ни подариха едно плюшено слънце, което се дърпа с връв отдолу, а отгоре се закача-ами страхотно попадение. Ако се събуди бебка си се заиграва и дърпа връвта редовно и по музиката я разбираме че е на линия. Понякога чувам музиката през нощта, друг път ако не иска да заспива също.

# 434
Купих и аз въртележка на около 2м, с облачета и се пуска при плачещото бебе сама, радваше и се до около 6м, после я дърпаше и имаше възножност да се удари и изкърти, за това я махнах. Както каза Блу сутрин имах 20мин и следобяда също Simple Smile . Тя и се радваше, следеше с очи как се въртят облачетата и протягаше ръчички, гукаше им , смееше се.

Общи условия

Активация на акаунт