Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 8 641
  • 422
  •   1
Отговори
Продуктите на HERAVALDI съчетават внимателно подбрани натурални и органични съставки, които подхранват, възстановяват и поддържат естествения баланс на кожата. Всяка текстура е прецизно разработена, за да бъде лека и приятна на допир — абсорбира се бързо, без да утежнява, и осигурява комфорт през целия ден.

Грижа за лице INNOCENCE – ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект

Серията INNOCENCE е създадена за онези, които ценят естествената красота и искат кожата им да изглежда сияйна, свежа и еластична. Тя е обогатена с ценни органични масла и билкови екстракти, които действат синергично, за да възстановят баланса и жизнеността на кожата.
Подходяща е за всички типове кожа.

Дневен крем INNOCENCE

Хидратиращ и лек, той стимулира производството на колаген и изглажда фините линии.
Екстракт от семена на дива роза – богат на витамини и антиоксиданти, придава сияйност и гладкост.
Масло от безсмъртниче – мощен анти-ейдж компонент, който стимулира регенерацията и запазва еластичността.
Масло от индрише – тонизира, омекотява и регулира омазняването.

Нощен серум INNOCENCE

Със своята концентрирана формула продължава грижата през нощта, когато кожата се възстановява най-интензивно. Още след първото нанасяне тя е видимо по-гладка, хидратирана и озарена.
Нанесете 3–4 капки от серума върху предварително почистена и влажна кожа.

Грижа за лице ELEGANCE – дълбоко подхранване и защита с ценни Омега масла

Серията ELEGANCE е създадена за жени, които искат да върнат комфорта и мекотата на сухата кожа. Благодарение на своя биоактивен Омега комплекс, тя подхранва в дълбочина, възстановява естествената бариера и изглажда фините линии.
Подходяща е за нормална до суха кожа.

Дневен крем ELEGANCE

С богата и нежна текстура, кремът поддържа оптимални нива на хидратация и осигурява защита през целия ден.
Водорасло Chlorella – мощен антиоксидант, който защитава и регенерира епидермиса.
Масло от маслина – източник на Омега 3 и 6, които подхранват и успокояват.
Масло от овес – богато на Омега 9, осигурява дълготрайна хидратация и комфорт.

Нощен серум ELEGANCE

През нощта продуктът активира процесите на възстановяване, подхранва в дълбочина и подобрява еластичността. На сутринта кожата е спокойна, хидратирана и копринено мека.
Нанесете 3–4 капки от серума върху предварително почистена и влажна кожа.

Натурална красота, която можеш да почувстваш

И двете серии предлагат чиста и отговорна грижа – без парабени, силикони, минерални масла и животински съставки. Съвременните формули обединяват растителна сила и активни комплекси с доказана ефективност, за да подчертаят естествената красота и да донесат видими резултати още от първото нанасяне.

Включете се в играта и тествайте HERAVALDI!

Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?

На 29 октомври ще изтеглим 10 късметлийки, които ще имат възможност да тестват комплект INNOCENCE или ELEGANCE за две седмици и да споделят своето ревю в темата.

Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 13:28 от Жaклин

# 1
  • При децата ми
Ежедневната ми рутина включва: Почистване с измивен гел или почистваща пяна за лице, серум, хидратиращ крем и слънцезащита.
И двете серии звучат много добре! Избирам първата, INNOCENCE, заради хидратацията и забавянето на стареенето. Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 16:14 от Hrispa76

# 2
  • Пловдив
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - почистване, грижа/хидратация, масаж;
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа

# 3
  • софия
Ежедневната ми рутина е кратка - хубаво измиване на лицето и ползване на подходяща козметика.
Подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.

# 4
Ежедневната ми грижа включва почистване, масаж, и крем за подхранване.
Нощен серум ELEGANCE е по подходящ според мен

# 5
Покрай грижите за детето не успявам да се грижа за кожата си както ми се иска. Почиствам с изморен продукт и сутрин нанасям слънцезащитен крем. Бих изпробвала серията ELEGANCE, тъй като след раждането кожата на лицето ми е изключително суха.

# 6
Ежедневната ми рутина включва двустъпково измиване с масло и пяна, хидратиращ крем за лице, околоочен крем и слънцезащита.
Грижа за лице INNOCENCE – ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект звучи идеално като за мен.

# 7
  • София
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Задължително почистване, професионална грижа с подходяща серия продукти, хидратация, антиейдж процедури.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Комплектът за грижа за лице ELEGANCE - за  изтънчена, интензивна и ефективна грижа за кожата. https://www.heravaldi.com/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7% … 86%D0%B5-elegance Blue Heart

Purple HeartHeartbeatHeartpulseGreen HeartKiss

# 8
Грижата за кожата ми се състои в измиване и хидратиране, ползване на подходящ крем за лице.
Бих изпробвала серията за лице INNOCENCE, тъй като я намирам за по-подходяща за мен.

# 9
Разбира се почистване, хидратация и слънцезащита.

За мен е подходяща серията ELEGANCE.

# 10
  • Sofia
Ползвам стандартните стъпки за грижа и сутрин и вечер: измиване с измивно олио, после с гел или пяна за лице. След това почистване с тоник, пръскам с колагенова вода и добавям серум за лице. Понякога – 2-3 пъти седмично преди водата и серума правя шийт или някаква друга маска. След като попие добре серумът, слагам крем около очите и устните и друг крем за останалото лице и шия.

Бих пробвала Серията INNOCENCE, тъй като кожата ми не е сука, а по скоро леко мазна и имам нужда от хидратация.

# 11
  • Once there was a Hushpuppy...
Ежедневната ми рутина включва измиване на лицето, подсушаване, след това пръскам вода за освежаване, после нанасям околоочен крем и хидратиращ крем за лице.
Вечер почиствам по същия начин лицето си и нанасям нощен крем за лице.
Един или два пъти седмично си правя околоочна маска и за цялото лице.

Бих искала да опитам серията:

ELEGANCE

# 12
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?

Ежедневно рутината ми включва: измиване (сутрин само с вода, а вечер с пяна или гел), тониране с флорална вода, серум (само когато е студено), околоочен крем, лицев крем.
Бих пробвала серия INNOCENCE за своята нормална към суха кожа.

# 13
Почистване, хидратация и слънцезащита  сутрин. Същото вечер, но вместо сънцезащита слагам нощен хидратиращ крем.
За мен е подходяща серията ELEGANCE

# 14
Моята ежедневна рутина за грижа за лицето започва сутрин с нежно почистване, тонизиране и нанасяне на хидратиращ крем с SPF, за да предпазя кожата през деня. Вечер отделям повече време – премахвам грима, почиствам лицето в дълбочина, нанасям серум и подхранващ нощен крем.

💫 Бих искала да тествам серията HERAVALDI, защото ми звучи като идеалната комбинация от наука и натурални съставки. Искам да видя как ще се отрази на кожата ми – да я направи по-свежа, хидратирана и сияйна!

Общи условия

Активация на акаунт