Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 8 675
  • 422
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Крем Innocence дали е подходящ за много мазна кожа на лицето? Мисля го за подарък. Тестери биха ми помогнали за решението, но изглежда не се предлагат такива.
Мойта клони към мазна и ми се отразява прекрасно. Серума е малко по-мазен като консистенция. Може би само крема е по-подходящ да! Използвала съм го самостоятелно и оставя по-свежо усещане. Двете заедно идват една идея по тежки поне за мен.

# 421
Изключително съм благодарна на HERAVALDI, за възможността да се докосна до  комплектът ELEGANCE с омега комплекс.
Той се превърна в незаменима част от грижата ми за кожата. Дневният крем е лек, попива моментално и оставя кожата копринено гладка, без омазняване. Харесва ми, че осигурява дълготрайна хидратация и придава свеж, сияен вид през целия ден. А ароматът му е точно такъв, какъвто ми допада – запомнящ се.
Нощният серум е истинско бижу – текстурата е фина, а ароматът деликатен и релаксиращ. След нанасяне кожата е подхранена, спокойна и мека, а на сутринта изглежда отпочинала и по-стегната. Омега комплексът наистина прави разлика: усещам кожата по-еластична, равномерна и с по-младежко излъчване.
През годините имах възможността да използвам луксозна козметика на френски лаборатории, но с увереност мога да твърдя, че този комплект не им отстъпва — дори ги надминава.
Комплектът е стилен, ефективен и дава видими резултати. Подходящ е за всеки, който иска качествена грижа и моментално усещане за комфорт и свежест. Препоръчвам го с удоволствие!

# 422
Не мога да не започна със стилната и красива опаковка. За мен това показва старание и лично отношение към клиента. Удоволствието от използването на един качествен козметичен продукт започва още с визията му. В кутията има и благодарствена картичка с комплимент - код за отстъпка при следваща поръчка.  Самите продукти са в красиви стъклени опаковки, които същевременно са и практични. Кремчето пристига със златиста метална шпатулка за нанасяне, което предпазва от навлизането на микроби от пръстите. Серумчето е със засмукващ механизъм на самата капачка. Едно натискане напълва тръбичката и е готова за нанасяне. Личи си, че е обърнато голямо внимание на красотата, удобството и усещането за лукс и високо качество. Аз лично обръщам  сериозно внимание и на съставките. Направи ми впечатление, че те са предимно био масла. Кожата ми е суха, като през студеното време се изсушава още повече. Затова е важно да използвам подходяща грижа. Въпреки високият процент маслено съдържание и в двата продукта на Heravaldi, мога да кажа, че те не са нито тежки, нито попиват трудно, което означава, че съставките са добре подбрани и балансирани. Кремчето използвам сутрин преди завършващата стъпка с  SPF. Кожата веднага се усеща мека,  подхранена и някак предпазена от студа през целия ден, което отдавам на био маслата, вложени във формулата.  Серумът нанасям вечер преди нощния крем, което допълва регенериращия ефект за кожата през нощта. На сутринта тя изглежда отпочинала, загладена и с бистър тен. При продължителна употреба със сигурност ще се наблюдава заглаждане на фините линии и сияйност, тъй като използваните масла имат анти-ейдж ефект.
В заключение бих казала, че Heravaldi е не просто лъскав бранд, а марка, която държи на всеки детайл, както във визията, така и във формулите на продуктите, което гарантира високо качество, реален ефект върху кожата и цялостно удоволствие от използването им.
Горещо препоръчвам и благодаря за възможността! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт