Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 5 923
  • 410
  •   1
Отговори
# 375
Моята рутина включва :сутрин и вечер измиване с гел за почистване на лицето ,серум за лице ,крем за лице. Два пъти в сидмшцата вечер ползвам ретинол.Няколко пъти през седмшцата си правя маски за лице за по-добра хидратация. Бих пробвала комплекта за лице Innocence привлякоха ме състава и това ,че кожата става по-сияйна и жива.

# 376
Ежедневната сутрешна рутина включва почистване, слънцезащита, декоративна козметика. Вечер правя почистване в няколко стъпки, накрая нанасям серум+ крем. Имам тънка и фина кожа и с годините това се превръща в недостатък, с удоволствие бих използвала и двете серии- INNOCENCE заради хидратацията и анти-ейдж ефекта. Серията ELEGANCE също е подходяща за моята кожа ( суха).

# 377
Ежедневната ми грижа включва почистване, масаж, и крем за подхранване.
Идкам да пробвам серия ELEGANCE, по-подходяща за мен е.

# 378
За ежедневна грижа на лицето сутрин и вечер прилагам следните стъпки: почистване, масаж и хидратиране с крем/серум. Бих искала да тествам серия INNOCENCE, за да се забави процесът на стареене на кожата на лицето ми.

# 379
Сутрин почиствам кожата, нанасям хидратиращ серум и лек крем с SPF – така я предпазвам и поддържам свежа през деня. Вечер отделям малко повече време: премахвам грима, почиствам в дълбочина, след което използвам серум и подхранващ крем за възстановяване.

Бих избрала да тествам серията INNOCENCE, която осигурява по-силна хидратация и възстановяване, защото това е най-важното за моята кожа в момента и очаквам да видя реални резултати в текстурата и комфорта ѝ.

# 380
  • Плевен
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Задължително почиствам лицето, след което понякога нанасям подходящ крем.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
 Предпочитам серията INNOCENCE , тъй като е по-подходяща за мен.

# 381
Сутрин измивам лицето само с вода, нанасям серум, хидратиращ крем и слънцезащита. Вечер правя двойно почистване /първо с масло, после с пяна/, след това нанасям нощен серум и на края крем.
Бих пробвала с удоволствие продукти  серията ELEGANCE.

# 382
  • над кукувичето гнездо
Единственото задължително сутрин и вечер е след измиване да нанеса хидратиращ крем. Оттам-нататък според каквото съм решила да изпробвам, по-дълготрайно ако нещо дава някакъв ефект на освежаване и без да предизвиква акне или себорейни симптоми.

Бих пробвала и двете серии на продуктите с надежда, че нещо в крайна сметка ще е моето.

# 383
Полагам много грижи за кожата си, всеки ден я почистване, хидратирам със серум и след това с крем. Поне два пъти седмично правя и маски за лице.
Бих искала да тествам серията INNOCENCE, защото смятам, че кожата ми има нужда точно от тази серия. Харесват ми съставки в нея и това, че са естествени,  подходящи за всики тип кожа и не я утежнява.

# 384
Ежеднаевната грижа и рутина са най-важните неща за поддръжка на кожата.

# 385
Сутришната ми рутина се състои в измиване само с вода, тонер, серум и слънцезащитна - ежедневно. Вечерната - двойно почистване, тонер, серум, околоочна грижа и нощен крем.
Заинтригуваха ме и двете серии, бих ги изпробвала.

# 386
Вечерната ми рутина включва двустъпково почистване с масло и измивен гел, флорална вода, хидратиращ серум за лице и около очи, крем. Сутрин почистване с измивен гел , серум и слънцезащитен крем. По- подходяща за мен е серията ELEGANCE и бих я пробвала с удоволсвтие.

# 387
Моята рутина, всеки ден включва сутрин и вечер:
 почистване, хидратация, околоочен крем.
Бих използвала с голямо удоволствие Грижа за лице ELEGANCE.

# 388
Моята дневна  рутина: почистване на лицето , нанасяне на серум, крем със слънцезащитен фактор, бб крем, коректор за зоната на очите , лек грим
Вечерна рутина: почистване на лицето , нанасяне на серум или шийт маска (поне веднъж седмично), нощен крем за вечерта, околоочен крем
Бих искала да пробвам серията Elegance, тъй като кожата ми е по-суха след раждането и мисля, че ще е подходящата за мен

# 389
  • плевен
Ежедневната ми рутина включва измиване на лицето с гел,  околоочен крем, хидратиращ крем за лице. ELEGANCE е  подходяща за моята кожа

Общи условия

Активация на акаунт