Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 5 923
  • 410
  •   1
Отговори
# 360
Сутрешната ми рутина включва почистване с пяна и нанасяне на крем със слънцезащитен фактор. Вечерната рутина е почистване с гел, нанасяне на серум и завършва с нощен регенериращ крем.
Избирам серията INNOCENCE, защото е по-подходяща за мен.

# 361
Ежедневната ми рутина включва измиващи продукти сутрин и вечер, оризов тоник, оризов серум, хидратиращ крем, слънцезащита 50+ за през деня. Понякога вечер сменям серума и кремът с шипково масло. Предпочитам Серията INNOCENCE, съставките в нея ще паснат по-добре на състоянието на кожата ми в момента, а и ми е любопитно как ще действат безсмъртничето в симбиоза с индрише. До този момент всички продукти с безсмъртниче ми се отразяват много добре.

# 362
Сутрешната ми рутина включва пяна за измиване на лице, пре-серум, околоочен крем, крем за лице и слънцезащита. От скоро използвам и крем против пигментни петна, появили се след летния сезон от слънцето. Вечерната ми рутина се състои от почистване на лице с гел и нанасянето на шипково масло, основно на пигментираните участъци. Бих изпробвала с удоволствие Серията ELEGANCE.

# 363
  • Варна
В последно време нямам почти никаква рутина... Единственото измиване на лицето сутрин и вечер. Сутрин фактор и ББ крем, вечер почистване и измиване... Това е то и смятам, че ще ми е от ползва INNOCENCE

# 364
Сутрин: почистване + крем и малко убеждаване на кожата да се държи прилично през деня. 😄
Вечер: махам грима, серум и „лека нощ“ към фините линии. ✨
Бих тествала серията INNOCENCE, защото хидратация + лек анти-ейдж звучи като мечта за кожата ми, която иска да е сияйна… дори когато аз не съм! 💁‍♀️🌟

# 365
  • София
Сутрин - почистване, хидратиране и слънцезащита дори ако е облачно!
Вечер - почистване, нощен крем.
Избирам INNOCENCE заради хидратацията и анти ейдж, кожата ми е мазна и ELEGANCE определено не е за мен

# 366
Измиване с мицеларен тел  сутрин и вечер  после почистване  с розова вода -Хидролина  накрая лек дневен  на -Ревалид

# 367
Почистване, тонизиране и хидратиране.

Бих искала да пробвам Innocence, смятам че може да ае отрази добре на моята кожа.

# 368
Почистване на лицето с мицеларна вода, нанасяне на дълбоко овлажняващ крем, околоочен крем и дискретен грим за деня.

# 369
Миене, хидратиране и нанасяне на защитен фактор. Бих пробвала и двата, но нека се спра на Elegance.

# 370
Здравейте!
Рутина:
- Сутрин- измиване с вода, с гел за чувствителна кожа, след това задължително слънцезащита.
- Вечер - двойно почистване и нощен крем.

Ако имам възможност, бих изпробвала INNOCENCE, защото кожата ми има нужда от големи дози хидратация.

# 371
Измиване с гел, серум с хиалуронова киселина и хидратиращ дневен/нощен крем. Вечер и околоочен. Понякога използвам серум с ниацинамид за намаляване на омазняването.

Бих избрала серията Innocence, защото имам нужда от анти ейдж грижа и хидратация за кожата ми, склонна към омазняване.

# 372
Сутришната ми рутина е тонизиране на кожата и нанасяне на дълбоко худратиращ крем.

Серията ELEGANCE е по подходяща за моята суха кожа.

# 373
Ежедневната ми рутина сутрин е с измивен гел за лице , тоник и дневен крем със или без защита спрямо времето навън.
Вечер добавям и серум + околоочен крем

Веднъж седмично правя дълбоко почистващи маски

Бих искала да изпробвам серията INNOCENCE, тъй като е подходяща за моята кожа ❤

# 374
Здравейте.
Сутрин почиствам лицето си с пяна, след които хидратирам и задължително нанасям  слънцезащита (целогодишно).
Вечер отново измивам с измиваща пяна, нанасям серум, околоочен крем и нощен крем.
Два пъти в седмицата правя маски или по-задълбочено почистване на лицето.
За мен по-подходящата серия е ELEGANCE.

Общи условия

Активация на акаунт