Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 5 942
  • 410
  •   1
Отговори
# 345
Моята грижа за кожата се свежда до почистване с мицеларна вода, дневен хидратиращ крем с висок UV фактор, а вечер на спокойствие си позволявам малко релакс с хартиена маска за лице.
С много голямо удоволствие искам да пробвам Серията INNOCENCE!
Заинтригува ме много състава й! Водещото при избора ми е анти-ейдж ефекта. Представям си също аромата на индрише, колко завладяващ е! Искам да тествам Продуктите на HERAVALDI - Серията INNOCENCE определено!

# 346
Сутрин измивам лицето си с вода, след него нанасям серум, околоочен крем и накрая дневен крем. Вечер премахвам грима с мицеларна вода, след нея измивам с мицеларен гел за лице, нанасям нощен крем и околоочен крем.
Много бих искала да пробвам Серията INNOCENCE. Изглежда много качествена и подхранваща грижа.

# 347
  • София
Ежедневната ми рутина включва двустепенно почистване на лицето, след което серуми, тонери и крем според конктретната нужда.
Мисля, че подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.

# 348
  • На изток от Рая
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Измиващ продукт, серум, крем, слънцезащита.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Бих искала да тествам серията ELEGANCE, защото ще пасне по-добре на рутината ми. Продуктите изглеждат качествено и бих искала да ги пробвам.

# 349
Опитвам се да полагам нужните грижи за моята кожа с подходящи продукти като серуми, почистване, хидратация и вече задължително продукт с SPF. Имам си изградена рутина сутрин и вечер.
И двете ваши серии ми изглеждат доста примамливи за пробване, но по-скоро първата би била по-подходяща за моята кожа, заради анти-ейдж действието й.

# 350
  • Пловдив
Желая да тествам Нощен серум INNOCENCE   с  натурален състав от масла!!!!  Грижата през нощта, възстановява най-интензивно кожата ми .
 Действам  стъпка по стъпка !!! Стъпка 1: Почистване .Стъпка 2: Тонизиране.Стъпка 3: Серум.Стъпка 4: Околоочна грижа.Стъпка 5: Овлажняване сутрин/вечер  - дневен крем/нощен !
 Досега не съм използвала козметика с  масло от Камелия ,защото мислех ,че  е супер мазно и не попива бързо в кожата,но  бих  променила нощната  си  рутина в  стъпка 3 ,а стъпка 5 ще отпадне .

# 351
Ежедневната ми грижа за лицето включва сутрешно почистване с измиване гел, хидратиране с крем, околоочен крем с лек масаж. Вечер почиствам с мицеларна вода и нанасям серум и околоочно масло. Серията INNOCENCE ми допада с характеристиките, мисля, че е подходяща за моята кожа. Бих опитала!

# 352
Моята кожа е нормална към суха и бих искала да пробвам серията Elegance.
Сутрин започвам с измиване на лицето с пяна.
Нанасям млечен тонер, след него следва серум с вит. Ц, антиейдж крем и накрая фон дьо тен.
Вечер започвам с балм, който разтваря мръсотиите.

# 353
  • София
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Задължително почистване, професионална грижа с подходяща серия продукти, хидратация, антиейдж процедури.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Комплектът за грижа за лице ELEGANCE - за  изтънчена, интензивна и ефективна грижа за кожата.

# 354
Ежедневната ми грижа включва почистване, масаж, и крем за подхранване.
Нощен серум ELEGANCE е по подходящ според мен

# 355
🍃 Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? -

Сутрин започвам с почистване, хидратация и завършвам със слънцезащитна.
Вечер почистване с пяна и тоник, след това серум и нощен крем.

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
 С удоволствие бих опитала Серията INNOCENCE ❤️

# 356
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?

Сутрин започвам деня с измиване на лицето с вода и антибактериален сапун за лице. След това почиствам с тоник, подсушавам и нанасям дневен крем. Вечер премахвам грима с тампон и мицеларна вода, за финал нанасям отново хидратиращ крем.

С удоволствие бих тествала серия Innocence заради прекрасните съставки - кожата ми има нужда точно от това!

# 357
Сутрин почиствам,измивам лицето си и нанасям крем. Вечер завършвам с почистване,тоник и крем.
Бих изпробвала серията Innocence заради съставките на продуктите

# 358
Сутрин, обикновено бързам и си слагам само серум за лице.
Вечер, си почиствам лицето с пяна, нанасям околоочен и нощен крем.
Бих искала да тествам серията Elegance,  защото кожата ми е суха и вече се боря с фини бръчки.

# 359
Сутрин почиствам с мицеларна вода и нанасям крем, а вечер измивам с пяна и рядко се сещам даползвам крем.
Бих пробвала Грижа за лице INNOCENCE , защото е поподходяща за моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт