Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 001
  • 410
  •   1
Отговори
# 330
Почистване  сутрин с пяна за лице, серум, дневен  крем. Вечер почистване с мицеларна вода, серум и нощен крем, понякога и околоочен. INNOCENCE е подходяща за мен и бих я пробвала за ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект.

# 331
  • София
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - почистване, грижа/хидратация, масаж;
Сутрин - измиване на лицето, серум, хидратиращ крем и слънцезащита.
Вечер - почистване на лицето с цел премахване на грима, серум, подхранващ нощен крем за лице и околоочен. Два пъти в седмицата - маска за лице.

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?

Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа

# 332
  • София
Грижата ми за лице включва хигиена на лицето сутрин нанасяне на крем и понякога вечер.
Избирам първата, INNOCENCE, заради хидратацията.

# 333
Рутината ми включва хубаво измиване на лицето и ползване на подходяща козметика.
За моята кожа избирам серията INNOCENCE.

# 334
Сутрин измивам лицето си, следва тоник , нанасям хидратиращ крем и слънцезащита.
Вечер почиствам добре кожата, слагам серум и нощен крем.( понякога като втора стъпка нанасям лека есенция )
Бих искала да тествам серията INNOCENCE,  защото харесвам естествената грижа и идеята за сияйна, свежа и еластична кожа.
Обогатените органични масла и билкови екстракти в тази серия звучат като чудесен начин да поддържам кожата си здрава и балансирана - а това при мен е търсеният ефект. Харесва ми също , че серията е подходяща за всеки тип кожа .

# 335
Сутрин: Почистване, тоник или серум, слънцезащита.
Вечер: Почистване, нощен серум, нощен крем.
ELEGANCE - осигурява дълбоко подхранване, интензивна хидратация и подобрява еластичността, което би било подходящо за моята кожа.

# 336
Почистване, тоник и хидратиращ крем. Вечер почистване ,хидратиращ крем ,серум и околоочен крем.Избирам Innocence тъй като подобрява хидратация и еластичността.

# 337
  • София, Дружба 2
Сутрин измивам лицето и нанасям крем  и околоочен крем.
Вечер почиствам лицето, измивам и нанасям серум.
 Бих искала да тествам серията INNOCENCE, защото мисля, че ще е по-подходяща за моята кожа.

# 338
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - почистване, грижа/хидратация, масаж;
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа

# 339
Рутината ми сутрин включва: Измивна пяна, есенция, серум, хидратиращ крем, SPf всички тези текстури нанасям поне през 5 мин.
 Рутината ми вечер: Двуфазно почистване, миц.вода, тонер,околоочен серум, хидлатиращ серум, нощна крем маска и маска.
Бих искала да изпробвам серията ELEGANCE заради дълбоката хидратация на съставките , а аз съм със суха кожа 🙏💐🤗

# 340
Рутината ми е измиване с пяна сутрин, серум, хидратиращ крем. Вечер двуфазно измиване, серум, нощен крем. Спирам се на серия Elegance.

# 341
Измивам с гел и нанасям обикновен крем. Бих искала да пробвам тези продукти заради натуралните съставки.

# 342
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Сутрин след измиване нанасям крем и задължително слънцезащита.Вечер почиствам първо с олио ,след това измивам с пяна и нанасям нощен крем. Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Бих пробвала серията ELEGANCE.

# 343
За сега ползвам само дневен крем, но тъй като вече съм 40+ трябва да обръщам повече внимание. Избирам серия INNOCENCE, заради хидратацията, тъй като кожата ми е суха.

# 344
Почиствам,масажирам и крем за хидратация. Трите най-важни стъпки според мен. Не всеки ден успявам да го правя,поради натовареното ежедневие. Бих пробвала тази козметика!

Общи условия

Активация на акаунт