Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 009
  • 410
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Имам всекидневна рутина за грижа за лицето си, измиване с измивен гел, нанасяне на лек тониращ крем и нанасяне на слънцезащитен крем с висок фактор за чувствителна кожа.

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Комплектът за грижа за лице ELEGANCE - за  изтънчена, интензивна и ефективна грижа за кожа.

# 316
Всяка сутрин почиствам лицето си и нанасям дневен крем и слънцезащита. Всяка вечер повтарям процедурата и нанасям нощен крем
Бих искала да тествам серията INNOCENCE, заради хидратацията и забавяне на стареене

# 317
Моята рутина за всеки ден сутрин и вечер включва почистване,хидратиране и хранене на кожата.Бих използвала Грижа за лице INNOCENCE – ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект.

# 318
  • Стара Загора
Innocence мисля е серията, която би била добра за моята суха кожа, която има нужда от повече хидратация и първи стъпки в борба с фините линии.

Рутината ми сутрин е измиване с пяна, нанасяне на серум, околоочен крем и нощна грижа.

Вечер започвам първо с тампончета с мицеларна вода, като свалям основно грима от очите и лицето. След това измивам с гел и отново тампон с тоник. За финал околоочен крем с нощен богат крем.

# 319
Здравейте,
Моята ежедневна рутина за грижа за лицето включва няколко задължителни стъпки – сутрин започвам деня си с почистване с гел за лице, след това използвам мицеларна вода и тоник против разширени пори, за да освежа и балансирам кожата. Следват околоочен крем, серум за лице и тониран крем със слънцезащита, който защитава кожата ми през деня.

Вечер винаги премахвам грима си с гел за почистване, минавам отново с мицеларна вода, след което нанасям околоочен крем и нощен крем, за да подхраня и възстановя кожата, докато спя. 🌙
💖 Бих искала да тествам серията ELEGANCE, защото ценните Омега масла и биоактивният им комплекс звучат като точно това, от което кожата ми има нужда – дълбоко подхранване, комфорт и копринена мекота. Харесва ми, че серията комбинира природни масла и антиоксиданти, за да възстанови естествената бариера на кожата и да върне нейния сияен вид. ✨

# 320
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
          До момента съм използвала за кратко само един продукт за лице. В момента единствената грижа за лицето ми е измиването с вода Simple Smile
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
          Бих пробвала Грижа за лице ELEGANCE, защото вечер имам повече време за себе си. Освен това съм фен на маслата и мисля, че ще се справя с нанасянето им и че резултата ще ми хареса.

# 321
  • Някъде по Дунава
Моята рутина сутрин и вечер се припокрива,с тази разлика, че вечер измивам грима с почистващ продукт, а сутрин измивам само с вода: тоник, серум, крем, околоочен.
И двете серии мисля, че ще са подходящи за мен, но за зимния сезон предпочитам Elegance.

# 322
  • Бургас
Измиване на лице,мицеларна вода,тоник, серум с хиалуронова киселина и крем.
ELEGANCE

# 323
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - само почистване.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа, защото имам нужда от повече хидратиране.

# 324
Моята рутина включва сутрин - измиване с вода, околоочен крем и дневен крем  почти винаги със слънцезащита.  Вечер почиствам кожата си само с вода или мицеларна вода, нанасям нощен серум и нощен крем.
Бих избрала Innocence комплекта , защото изцяло отговаря на нуждите на моята кожа.

# 325
  • София
Ежедневната ми рутина е слагането на серум и крем сутрин и вечер, и разбира се - задължителното почистване преди лягане.
Бих избрала Серията INNOCENCE, защото мисля, че е по-подходяща за моята кожа

# 326
Грижа се за лицето си сутрин и вечер с почистване, дневен или нощен крем, слънцезащита. Бих искала да пробвам серията INNOCENCE, защото хидратира и има анти-ейдж ефект.

# 327
Вечерната ми рутина включва премахване на грим, измиване на лицето и хидратиране на кожата с подходяща козметика. Кожата ми е суха и серията ELEGANCE би била по-подходяща.

# 328
Рутината ми и сутрин и вечер е една и съща, състояща се от измиване с подходащ продукт, серум и крем (дневен/нощен) за лице.
Бих избрала серията INNOCENCE, защото би била по-подходяща за моята кожа.

# 329
  • София
Бих искал да пробвам серията INNOCENCE.
Моята рутина сутрин е изпиване,хидратация ,слънцезащита.Вечер измивам пак с пяна,слагам серум или нощен крем и си лягам.Много суха кожа имам.

Общи условия

Активация на акаунт