Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 013
  • 410
  •   1
Отговори
# 300
  • София
След измиване сутрин и вечер използвам серум за лице.
Бих искала да пробвам Серията INNOCENCE .

# 301
Ежедневната ми рутина включва двустъпково измиване с масло и пяна, хидратиращ крем за лице, околоочен крем и слънцезащита.
Грижа за лице INNOCENCE – ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект звучи идеално като за мен.

# 302
Рутината ми включва почистване на лицето. Нанасяне на серум. Хидратиращ и околоочен крем. Искам да пробвам серията INNOCENCE.

# 303
  • София
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутрин - почистване, хидратация и слънцезащита.
Вечер  - почистване, измиване, хидратиране.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Серията INNOCENCE, защото икам да тествам антиейдж ефекта

# 304
Ежедневната ми рутина е измиване, редувам гел и пилинг продукти. После серум и крем. Събота и неделя правя по някоя маска.
По-изкушаващо ми звучи серията ELEGANCE

# 305
  • София
Рутината е нещо лесно, иначе няма да я правя Simple Smile Затова е почистване на лицето сутрин с вода, нанасяне на крем и лятото слънцезащита.
Вечер е  на чиста кожа да нанеса крем за лице, серум и малко масажи.
Бих пробвала  Серията INNOCENCE, мисля е точно за мен Simple Smile Кожата ни е следен тип с вече леки линии и бръчици.

# 306
Сутрешната ми рутина включва нанасяне на крем или серум и след това слънцезащита, а вечерната - почистване на лицето и нощен крем.
Серията INNOCENCE  мисля, че е подходяща за моята кожа и нужди и ще се радвам да я спечеля.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 00:13 от vanians

# 307
Сутришната ми рутина е почистване на лицето, нанасяне на крем и ако ще излизам през деня слънцезащита. Бих пробвала нощната серия за рутина, тъй като моята вечерна рутина е само да си почистя вечер лицето с вода.

# 308
  • Русе
Сутрин измивам само с вода,следва хидратиращ тонер,серум с витамин с,крем и слънцезащита.
Вечер двустъпково почисване,серум с пептиди,серум с ретинал,богат крем,нощна маска.
Два пъти седмично вечер ексфолирам с mandelic acid.
Харесах си серията Elegance,защото съм със суха кожа.

# 309
1. Почиствам лицето си сутрин и вечер с измивен гел или нежна почистваща пяна 2. Вечер, при сваляне на грима, освен гел ползвам и мицеларна вода
3. Сутрин ползвам дневен хидратиращ и защитен крем SPF 50+  4. А вечер нанасям нощен подхранващ и озаряващ крем 5. Околоочния контур се нуждае от специални грижи - нанасям изглаждащ крем против бръчки за околоочната област 5. Веднъж или два пъти седмично нанасям хидратираща и антиоксидантна маска за лице.
Бих искала да пробвам серията INNOCENCE, защото кожата ми се нуждае от хидратация и анти-ейдж защита.

# 310
Вечерната ми рутина включва измиване с гел и изчистване с мицеларна  вода. Следващата стъпка е серум за лице и ако почувствам ,че имам нужда накрая крем за лице. Сутрин се мия само с вода ,но след това си напръсквам лицето с някоя флорална вода ,която съм купила в момента ,серум за лице и накрая слънцезащитен крем крем. Simple Smile
Бих пробвала серията Innocence.

# 311
За съжаление не ми остава никакво време за пълноценна грижа всеки ден... Използвам е едневно гел за почистване, бих използвала серията INNOCENCE. Т.к. съм с комбинирана кожа.

# 312
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутрин и вечер измивам с пяна, използвам термална вода и хидратиращ крем. Вечер към тази рутина добавям и околоочен крем. През деня при по-силно слънце, вместо крем, използвам слънцезащита.
Веднъж седмично правя пилинг и дълбока хидратация със серум.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Бих пробвала серията ELEGANCE, защото ми се струва, че е по-подходяща за моя тип кожа.

# 313
Innocence ежедневна грижа за кожата звучи добре

# 314
  • София, България
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - И сутрин и вечер професионална грижа с подходяща серия продукти, хидратация, антиейдж продукти.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Комплектът за грижа за лице ELEGANCE - за  изтънчена, интензивна и ефективна грижа за кожата. Сигурна съм, че ще е подходящ за моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт