Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 020
  • 410
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Рутината ми е - сутрин измиване с пяна, серум за лице, изсветляващ крем, слънцезащита. Нощна рутина - двустъпково измиване, серум ретинал, нощен крем.
Бих искала да пробвам INNOCENCE.

# 286
  • София
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутрин - изплаквам с вода, хидратирам с дневен крем и слагам слънцезащита. Гримирам се
Вечер  - почиствам грима, измивам с измивен гел, хидратирам околоочен контур, нанасям нощен крем. Задължително нанасям бялата козметика и слънцезащитата на лицето, шията и деколтето
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? Бих пробвала серията INNOCENCE с оглед антиейдж ефекта

# 287
  • Стара Загора
От доста време заглеждам HERAVALDI. Появяват ми се доста често в социалните мрежи. Много искам да пробвам серията им INNOCENCE . Мисля , че е точно за моята кожа : комбинирана , на 49 г.съм.
Рутината ми сутрин включва измиване само с вода, тоник или флорална вода, витамин Ц, крем за лице, крем за околоочния контур , слънцезащита. Грим ползвам много рядко.
Вечерната ми рутина включва : почистване с мицеларна вода ,  измиване на лице с гел, тоник или флорална вода, серум за лице, нощен крем или маска.Един път в седмицата правя ексфолиране.
Веднъж на два месеца ходя на козметик .

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 06:13 от Magnum

# 288
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Сутрин почистване и нанасяне на хидратиращ крем и слънцезащита. Вечер двойно почистване и нанасяне на нощен крем.
Избирам серията iNNOCENCE, тъй като имам нужда от изглаждане на фини бръчки

# 289
Ежедневната ми рутина е кратка  - хубаво измиване на лицето и ползване на подходяща козметика.
За моята кожа е серията INNOCENCE.

# 290
  • Ямбол
Ежедневната ми рутина включва: почистване на лицето, хидратация и анти-ейдж грижа.
За мен е подходяща серията INNOCENCE.

# 291
  • София
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Задължително почистване, професионална грижа с подходяща серия продукти, хидратация, антиейдж процедури.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Комплектът за грижа за лице ELEGANCE - за  изтънчена, интензивна и ефективна грижа за кожата.

# 292
Нощен серум ELEGANCE,бих искала да изпробвам,тъй като съм вечена 54г и кожата ми е леко отпусната и нееластична.Бих искала да го изпржбвам за да придобие лицето ми повече еластичност и озаряване.

# 293
  • Mediterraneo
Сутрин измивам лицето само с вода. Околоочен крем, серум, хидратиращ крем. Вечер рутината е по- дълга, защото включва поне двуфазово почистване заради свалянето на грима.
Бих пробвала серия INNOCENCE заради хидратацията и антиейдж действието.

# 294
Здравейте,
Ежедневната ми рутина е почистване, хидратация със серум, слънцезащита, вечер почистване и нощен крем. Кожата ми е склонна към омазняване и несъвъшенства, за това смятам,че серията Innocence e по-подходяща за мен, защото ми се струва по-лека.

# 295
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутрин почиства лицето с мицеларна вода и нанасям крем. Вечер използвам измивен продукт, нанясам серум и крем.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Бих предпочела серията ELEGANCE защото имам суха кожа

# 296
  • Пловдив
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Ежедневната ми рутина включва почистване, минаване на лицето с флорална вода, серум, хидратация с крем, грижа за околоочния контур.
Няколко пъти в седмицата правя маска на лице, два пъти ползвам пилинг с гликолова киселина.
През деня целогодишно ползвам слънцезащита.

С удоволствие бих тествала серията  INNOCENCE, защото е точно това, което бих сложила върху кожата си.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 21:12 от Десиссслава

# 297
Всекидневната ми рутина включва, измиване на лицето с пяна, хидратиращ крем, слънцезащитна. Вечер слагам ретинол и нощна маска. Интересна ми е серията INNOCENCE, защото е хидратираща и има анти-ейдж ефект. Тази серия е подходяща за моята кожа.

# 298
Ежедневната ми рутина включва почистване и хидратиране. Бих пробвала INNOCENCE, защото ми допада описания ефект. 🙂

# 299
Ежедневната ми рутина е сравнително кратка:
сутрин измиване само с вода, серум, крем и слънцезащита,
вечер- почистване с пяна, серум и крем.

Четейки описанията ми се прииска да пробвам и двете серии, но тъй като кожата ми е леко суха първо бих опитала ELEGANCE (особено предвид сезона, през студения сезон обикновено използвам по-богати текстури), а на пролет - INNOCENCE Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт