Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 023
  • 410
  •   1
Отговори
# 270
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Сутрешна рутина - тоник, дневен серум, околоочен крем, дневен крем, UV защита 50 фактор, грим.
Вечерна - мицеларна вода, нощен серум, нощен крем.
Бих желала да тествам Серията ELEGANCE може би заради маслината, но ще се радвам да тествам и Серията INNOCENCE заради дивата роза.

# 271
Серията INNOCENCE ми е по-любопитна, а и съм с две малки бебета и единственото време за мен е вечер когато заспят, след баня ми остава време за маски и кремове.
Иначе рутината ми когато имам време е измиване с измиве гел за лице , веднъж седмично с пилинг. Вечер серум или крем. Това е, нямам време за друго към момента.

# 272
Тонер, серум, околоочен крем, крем за лице и слънцезащита - това е сутрин. Вечер почистване на лицето с продукт на маслена основа, тонер, серум, околоочен крем, нощен крем, маска за лице. 
Бих пробвала Грижа за лице INNOCENCE – ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект. Продукти, в които има, масло от безсмъртниче, ми се отразяват много добре на кажата. Тя става свежа, сочна и хидратирана, просто засиява.

# 273
Ежедневната ми рутина сутрин е почистване на лицето с измивен гел, хидратиращ серум, и хидратиращ крем, а вечер – двойно почистване с олио, измивен гел, и отново серум и хидратиращ крем. Бих се радвала да спечеля продуктите за ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект.

# 274
Дневната ми рутина включва: розова вода, тоник, серум, дневен крем. След работния ден - двойно почистване, розова вода и подхранващ нощен крем.
Бих искала да опитам серията  INNOCENCE.

# 275
Започвам с почистване на лице с хидратиращ гел, нанасям хидратиращ крем за очи и лице, вечер почиствам отново лицето, нанасям серум и след което нощен крем. Бих изпробвала и двете серии, но ако трябва да избирам една ще е INNOCENCE, защото е подходяща за мен. Ще хидратира кожата ми и ще я е предпази от стареене и появата на бръчки.

# 276
Дневната ми рутина включва - почистване на лицето, нанасяне на дневен крем, околоочен крем, слънцезащитен крем.
Вечер си почиствам лицето и нанасям нощен крем.

С удоволствие бих пробвала Innocence ♥ мисля, че е подходяща серия за мен

# 277
Почистване, хидратация, слънцезащита.
Подходяща серия за мен е Грижа за лице INNOCENCE.

# 278
  • Варна
Почистване, хидратация, околоочен крем - сутрин и вечер. През летните месеци сутрин слагам и сънцезащитен крем.
За мен е подходяща серията ELEGANCE.

# 279
Измиване, задължително хидратиращ крем и серум + масаж с гуа ша Simple Smile

# 280
  • някъде
Ежедневната ми рутина включва:
сутрин- измиване ( само с вода, а вечер с подходящ продукт), околоочен крем, студените месеци може и крем за лице.
вечер- околоочен крем,  тоник, понякога серум, крем за лице и крем за шия.
Бих пробвала серия INNOCENCE за хидратация и фини линии.

# 281
Моята рутина включва двойно измиване сутрин и вечер и нанасянето на серум и хидратиращ крем .
Бих избрала серията INNOCENCE.

# 282
Разбира се почистване, хидратация и слънцезащита.

За мен е подходяща серията ELEGANCE.

# 283
  • Сливен
Рутина сутрин измиващ гел,флорална вода,слънцезащитен крем,околоочен крем.
Рутина вечер измиващо олио,флорална вода,нощен крем или серум,околоочен крем.
Бих искала да пробвам серията innocence.

# 284
Почистване с мицеларна вода, после с ледена вода и слагам крем.

innocence.

Общи условия

Активация на акаунт