Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 025
  • 410
  •   1
Отговори
# 255
  • София
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?

В момента е доста опростена сутришната ми рутина , измивна и крем - за това с  удоволствие бих изпробвала Грижа за лице INNOCENCE – ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект

# 256
Сутрин измивам лицето с ледено студена вода за събуждане и слагам крем с оризови протеини за хиратация на кожата. След това слагам слънцезащитен крем и грим. Вечер свалям грима с балм за лице, измивам с нежна и неизсушаваща пяна лицето и нанасям серум за хидратация. След серума нощен крем. С удоволствие бих пробвала серията ELEGANCE, заради сухата кожа на лицето ми.

# 257
За себе си бих избрала серията Elegance.
Моята рутина включва серум  сутрин и лек хидратиращ нощен флуид вечер.

# 258
Рутината ми е почистване и измиване на лицето сутрин и вечер. През деня ползвам тониращ крем, а през нощта хидратиращ крем. Бих изпробвала серията INNOCENCE.

# 259
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Сутрин: почистване, хидратиращ серум и слънцезащита. Вечер: Почистване, хидратиращ серум и крем.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Серия ELEGANCE.

# 260
За мен по-подходяща е серията ELEGANCE, защото се нуждая от хидратация основно. Моята рутина е почистващ крем/гел, серум за лице, дневен крем и слънцезащита.

# 261
Ежедневната ми рутина включва: двустъпково измиване с масло и пяна, хидратиращ крем за лице, околоочен крем и слънцезащита.
Грижа за лице INNOCENCE : ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект е чудесно за мен.

# 262
  • София
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - почиствам с измивен гел или почистваща пяна за лице, серум и накрая хидратиращ крем.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - избирам серията INNOCENCE, заради хидратацията и забавянето на стареенето

# 263
Рутината ми сутрин е тонер, серум, околоочен и крем, а вечер след двойно почистване на лицето, добавям към сутрешна рутина още един по-хидратиращ серум. Понякога вечер слагам и допълнително шийт маска, когато кожата ми изпива всичко за секунди.
И двете серии ми се струват подходящи, така че бих се радвала да изпробвам всяка една.

# 264
  • Пловдив
Ежедневната ми рутина сутрин включва измиване с гел/пяна, серум, околоочен крем, крем със слънцезащита. Вечер добавям масаж и заменям слънцезащи, заради мтата с подхранващ и дълбокохидратиращ крем. През определено време ползвам и маска.
Бих пробвала серията INNOCENCE заради антиейдж ефекта.

# 265
Рутината за кожата ми включва - почистване с мицеларна вода, измивен продукт, нощен крем, дневен крем, околоочен крем и слънцезащита.
 Козметика HERAVALDI звучи толкова добре, че бих пробвала и двете серии INNOCENCE и ELEGANCE

# 266
Бих заложила на серията ELEGANCE, понеже съм с доста суха кожа. Сутрин преди грим задължително почитвам, хидратирам и нанасям слънцезащита. Вечер почиствам добре и хидратирам. 

# 267
  • София
Сутрин - измиване на лицето със студена вода и гел за лице. ББ крем за лицес фактор.
Вечер - почистване на кожата с мицаларна вода, околоочен крем, рядко - ретинол.

От двете серии избирам INNOCENCE, защото кожата ми е по-скоро нормална към мазна и мисля, че е по-подходяща за мен.

# 268
Сутрин измиване на лицето и след това хидратация, съдържаща слънцезащита. Вечер почистване и нощен хидратиращ крем.
За мен е подходяща серията INNOCENCE заради анти-ейдж ефекта.

# 269
  • София
Всеки ден измивам лицето си и мажа със слънцецащитен крем, а когато е студено - с колд крем.
Вечер мажа с по-мазен крем.
Бих пробвала серия ELEGANCE, защото моята кожа е нормална, към суха.

Общи условия

Активация на акаунт