Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 028
  • 410
  •   1
Отговори
# 240
Ежедневната ми рутина е кратка - хубаво измиване на лицето и ползване на подходяща козметика.
Подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.

# 241
Сутрин мия лицето си с вода (рядко с гел - ако съм използвала вечерта някакви масла). Почиствам след това с тоник,поставям околоочен крем и дневен крем. Ако ще излизам и слънцезащита. Два пъти в седмицата преди крема слагам ниацинамид. Вечер мия лицето си с мазен продукт+гел. Почиствам и с мицеларна вода (ако съм имала грим). Понякога слагам масло от шипка, гликолова киселина или някоя маска. Ако не слагам нищо от тези неща,мага се с нощен крем.
Серията Innocence мисля,че е по-подходяща за моята кожа. Звучи като по-лека.

# 242
  • Б
Ежедневно почистване на лицето тонизиране. Ползвам хидратиращи продукти. Понякога слагам Шипково масло . Бих искала да пробвам innocence

# 243
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? Ежедневната ми рутена и сутрин и вечер включва: почистване на лицето/ вечер задължително сваляне на грима с продукт на маслена основа/ с подходящ измивен продукт; нанасяне на сурим; хидратиращ крем; сутрин задължително използване и на слънцезащита във всички сезони.  Бих пробвала ELEGANCE серията, на база предоставената информация тя ще е подходяща за моята кожа.

# 244
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
 - измиване, хидратация, ретинол, слънцезащита сутрин.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
- Серията INNOCENCE , защото ще пасне на моята кожа.

# 245
Почиствам ихидратирам кожата си.
Избирам Innocence , защото стимулира образуването на колаген.

# 246
  • SF
Вечер: славям грима с измиван продукт и четка. Ползвам пяна за сваляне на грима. Ползвам серум, околоочен крем и нощен крем с хидратация. През няколко дни маска на околоочната зона и шийт маска. Почти не ги правя в един ден.
Сутрин - мия лицето без четка, хидратиращ крем, околоочен крем, слънцезащита и бб крем. Грим  и излизам.
Изчетох всичко за двете серии и двете ми харесват. Трудно ще избера коя е по-подходяща за мен, но май избирам грижа за лице ELEGANCE за дълбоко подхранване.

# 247
  • Перник
Сутрешната ми рутина е кратка - измиване с вода, фон дьо тен, грим. Вечер почиствам с измиващ гел, ексфолиирам с домашно приготвен ексфолиант и нанасям серум.

С удоволствие бих пробвала серията Innocence Simple Smile

# 248
  • София
Още от тийнейджърските ми години се научих да почиствам лицето си.
Към днешна дата, вече в зряла възраст рутината ми е :

1.Почистване -сутрин и вечер
2.Серум - сутрин
3.Крем -сутрин и вечер

От Вашата гама бих избара серията INNOCENCE, поради описанието, че стимулира естествения синтез на колаген
Поздрави!

# 249
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Ежедневната ми рутина включва почистване, тоник, серум, хидратация, слънцезащита

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Бих пробвала серията INNOCENCE, защото има антиейдж ефект, а и кожата ми не е мазна

# 250
Ежедневната ми рутина включва почистване с пяна, хидратиращ крем и слънцезащита. Бих опитала серията Innocence, защото е подходяща за всеки тип кожа и хидратира.

# 251
Моята грижа за лицето включва почистване на лицето ,два пъти в седмицата маски.Опитвам се да хидратиране кожата достатъчно.Аз лично бих изпробвала от серията -INNOCENCE

# 252
  • София
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
💫 Моите стъпки за ежедневна рутина за грижа за лицето започва сутрин с почистване, тонизиране и нанасяне на хидратиращ крем, за да предпазя кожата през деня. Вечер премахвам грима, почиствам лицето в дълбочина и нанасям нощен крем.
💫 Бих тествала серията HERAVALDI, защото е с натурални съставки.

# 253
Сутрин: измиване на лицето с хладка вода и след това слънцезащита. Вечер: почистване с олио и пяна, следва азелаинова киселина и нощна маска.

Имам желание да тествам Грижа за лице INNOCENCE, защото кожата ми има нужда от хидратация и има признаци на стареене, губи еластичност.

# 254
Всяка вечер и сутрин измивам лицето с нежен гел. Използвам околоочен крем ,хидратиращ крем и след или преди това слънцезащитен. Смятам ,че серията ELEGANCE би била подходяща за моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт