Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 030
  • 410
  •   1
Отговори
# 225
През деня дневен крем и околоочен.
Вечер - нощен крем.
Избирам серия INNOCENCE, заради анти-ейдж ефекта

# 226
  • Хасково
Сутрин и вечер почиствам лицето си с минерална вода и нанасям хидратиращ крем и околоочен серум
Бих желала да пробвам серията ELEGANCE,тъй като кожата ми е  суха.

# 227
  • столицата
Сутрин и вечер почистване  с мицеларна вода и съответно дневен или нощен крем.

Бих предпочела серията INNOCENCE, защото кожата ми има нужда от колаген и допълнителна хидратация

# 228
Сутрин измиване лицето лек Грим А вечер хидратиращ крем. за мен Подходяща е Серията INNOCENCE

# 229
Сутрин измивам с почистваща пяна, след което използвам хидратиращ крем. В момента грим през деня не слагам. Вечер задължително почистване и серум плюс нощен крем.
Серията Innocence ще е по-подходяща за мен, тъй като имам доста от признаците на стареене на кожата вече. Confused

# 230
За грижата на моята кожа ежедневната ми рутина се състои от измиване, тонизиране, нанасяне на подхранващ и хидратиращ крем на лицето и шията. Допълвам грижата с нанасяне на масло с масаж, което е подходящо и за околоочен контур.
Бих искала да тествам серията Elegance. Описанието звучи като магична панацея за моя тип кожа.

# 231
Сутрин мия лицето с гел, след това нанасям подхранващ серум, последван от около очен крем и хидратиращ крем за лице със SPF. Вечер почиствам с мляко, след това измивам с гел, нанасям хидратиращ серум, а след него и хидратиращ нощен крем и околоочен крем.
Кожата ми е суха и смятам, че серията Елаганс би била добър вариант за мен.

# 232
Ежедневната ми рутина включва:
Почистване с пяна за лице, хидратиращ крем и слънцезащита през слънчевите периоди.
Бих искала да пробвам INNOCENCE, заради хидратацията и забавянето на стареенето.

# 233
Ежедневната ми рутина е кратка - хубаво измиване на лицето и ползване на подходяща козметика.
Подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.

# 234
Ежедневната ми рутина включва : Сутрин измиване и  хидратиращ крем за лице, Вечер :почистване,измиване ,околоочен крем и маска без отмиване.
Избирам и искам да тествам :
Грижа за лице INNOCENCE – ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект звучи идеално като за мен.

# 235
Правя много неща за кожата ми според моментните й нужди. Измивни продукти, тоник, серум, крем, билкови води, пяна пантенол.

Серия Елеганс ми е по-нужна в този период,  в началото на зимата и през целия зимен период кожата ми се засушава.

# 236
Ежедневната ми рутина за грижа за лицето сутрин включва почистване, тонизиране, серум, околоочен крем, хидратиращ крем и слънцезащита; вечер включва почистване, тонизиране, серум, околоочен крем и подхранващ крем.
Бих искала да тествам серията ELEGANCE, тъй като кожата ми е нормална към суха.

# 237
Ежедневната ми рутина включва двустъпково измиване с масло и пяна, хидратиращ крем за лице, околоочен крем и слънцезащита.
Бих пробвала грижа за лице INNOCENCE.

# 238
Моята рутина се състои в старателно почистване - с измивен гел, а след него и мицеларна вода. След това нанасям серум и крем за лице. Често си правя маски за лице и масаж.
Мисля, че за моята кожа е подходяща .Серията INNOCENCE

# 239
Ежедневната ми грижа включва почистване сутрин и вечер и  крем. Понякога правя маски и масажи.
Серията ELEGANCE е за мен- усещам напоследък доста суха кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт