Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 040
  • 410
  •   1
Отговори
# 210
Моята ежедневна грижа включва почистване, хидратация и задължително слънчезащита.
Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа, заради фините бръчки

# 211
Ежедневната ми рутина включва: почистване с пяна за лице, серум, околоочен крем, хидратиращ крем и слънцезащита.
Избирам серия INNOCENCE заради хидратацията на кожата.

# 212
Сутрешната ми рутина е - серум, околоочен, хидратиращ, слънцезащита.
Вечерната ми рутина след измиване е нощен крем или маска без отмиване.
Бих искала да тествам серията INNOCENCE, защото е по-подходяща за моята кожа. Обичам изчистената козметика, с натурални продукти, грижеща се за естествения облик на кожата.

# 213
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?

Ежедневната ми рутина включва: почистване с пяна за лице, серум, околоочен крем и хидратиращ крем.

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Бих тествала с удоволствие комплектът за грижа за лице ELEGANCE - за  изтънчена, интензивна и ефективна грижа за кожата,защото от нея имам нужда в момента!

# 214
Бих пробвала серията INNOCENCE, понеже ми харесаха основните й съставки. Рутината ми е: измиване с гел и хидратиращ крем. Не използвам повече продукти.

# 215
Ежедневната ми рутина е почистване и хидратация. Бих искала да пробвам серията Innocence, понеже има анти ейдж ефект

# 216
Ежедневната ми рутина е измиване на лицето и ползване на подходяща козметика.
Избирам серията INNOCENCE, защото е по-подходяща за моята кожа.

# 217
Бих пробвала серията INNOCENCE, понеже ми харесаха основните й съставки. Рутината ми е: измиване с гел и хидратиращ крем.

# 218
Измиване на лицето, сутрин с вода, вечер с измиващ гел. Нанасяне на серум и хидратантен крем. Бих тествала комплект за лице INNOCENCE.

# 219
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Сутрин и вечер почиствам лицето, използвам тоник, серум и дневен/нощен крем. Задължително използвам слънцезащита. Бих се радвала да пробвам серията Грижа за лице INNOCENCE, защото кожата ми има нужда от хидратация.

# 220
  • София
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Задължително почистване, професионална грижа с подходяща серия продукти, хидратация, антиейдж процедури.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Комплектът за грижа за лице ELEGANCE - за  изтънчена, интензивна и ефективна грижа за кожата. https://www.heravaldi.com/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7% … 86%D0%B5-elegance

# 221
Сутрин почиствам лицето си, нанасям тоник, хидратиращ крем и слънцезащита.
Вечер премахвам грима или почиствам замърсяванията по кожата си, използвам серум и нощен крем.
Бих искала да изпробвам серията Innocence , защото мисля, че е по-подходяща за моята кожа и искам да видя какъв ще бъде резултатът след нейното използване.

# 222
  • варна
Сутрешна и вечерна рутина - двустъпкови измивания с олио и с гел( пяна) . Тоник, овлажнител , тониран продукт.
Бих изпробвала серията Innocence.

# 223
Ежеднневната ми рутина сутрин включва почистване и нанасяне на хидратиращ крем със слънцезащитен фактор.
Вечер - почистване, нанасяне на нощен крем/серум против бръчки и продукт за околоочен контур. Използвам различни маски за лице през уикенда, гледам да ги редувам всяка седмица.
Мисля, че за мен би била по-подходяща серията за лице INNOCENCE, заради анти-ейдж ефекта и прекрасните естествени съставки.

# 224
  • Бургас
Вечер: почистване, хидратация и нощен крем.
Сутрин: хидратация и слънцезащитен крем.
За моята кожа била по-подходяща серията за лице INNOCENCE, заради анти-ейдж ефекта.

Общи условия

Активация на акаунт