Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 6 049
  • 410
  •   1
Отговори
# 195
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?

Ежедневната ми рутина включва двойно почистване на лицето с масло и пяна, ако бързам, пропускам маслото, серум със женшен и крем за лице.

Бих бискала да пробвам серията Innocence заради маслото от безсмъртниче, което се съдържа в крема. То е доказано добър продукт за моята кожа, склонна към раздразнение и спукване на капиляри.

# 196
Сутрин рутината ми включва почистваща пяна,серум,дневен крем със слънцезащитна.
Вечер- почистване,серум и нощен крем.
Бих избрала серията  INNOCENCE,защото е по- подходяща за моята кожа.

# 197
Ежедневната ми рутина е измиване на лицето и ползване на подходяща козметика сутрин и вечер почистване и нанасяне на нощен крем.
Подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.

# 198
Дневната ми рутина е почистване с гел, ексфолиране и дневен крем + околоочен крем

за себе си бих избрала серия ELEGANCE

# 199
Рутината ми започава с измиване, почистване и дневен крем. Вечер добавям и серум нанесен с ролон. Серията INNOCENCE ми се струва по-подходяща за мен!

# 200
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?  Почистване с мицеларна вода и/или измиващ гел, гневен крем, околочен крем и нощен серум
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? за себе си бих избрала серия INNOCENCE

# 201
  • София
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
От много години рутината ми на 90% е корейска, т.е. ежедневните стъпки сутрин и вечер включват двустъпково почистване, тонер, есенция, серум или два, околоочен крем и крем. Понякога и нощна маска. През деня задължително ползвам и слънцезащита целогодишно.
Бих избрала серията ELEGANCE заради подхранващия и възстановяващ ефект и заради богатия състав.

# 202
Ежедневната ми грижа е  сутрин измиванесъс студена вода и след това мазане с дневен крем. Вечер измивам лицето си  с почистващ гел, и мазане с нощен крем. Бих пробвала серията INNOCENCE

# 203
Рутината ми за лице включва измиване сутрин, нанасяне на слънцезащита през деня и измиване и хидратиране с крем вечер. Серията INNOCENCE е по-подходяща за мен, заради хидратиращия ефект.

# 204
Всеки ден наблюдавам сестра ми и й се възхищавам на отношението, което има към кожата си - серуми, масла, кремове, слънцезащити... А аз, макар и на 40, все още я карам през пръсти, както се казва. Вечер измивам - поне се научих да го правя двуфакторно, слагам серум и нощен крем + околоочен. Сутрин - дневен крем, слънцезащита, усмивка и газ по задачи...
С удоволствие бих изпробвала Грижа за лице ELEGANCE. Вече ми е време! Да съм хидратирана, подхранена, надъхана. И обещавам да изградя правилна рутина.

# 205
  • София
Рутината ми сутрин и вечер е сравнително еднаква: почиствам с лосион, измивам с подходящ продукт, периодично правя различна маска (сутрин подхранваща или озаряваща, а вечер почистваща или пилинг), слагам подхранващ серум и хидратиращ крем (или наопаки), крем около очите, балсам за устните. Сутрин слагам и слънцезащита. Рядко слагам грим.

За мен мисля, че ще е подходяща серията ELEGANCE.

# 206
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Вечер задължително двойно почистване, серум, крем и отсково завършвам с телешка мас, чудесно худратира кожата ми.
Сутрин почиствам с тоник, серум, хидратиращ крем и слънцезащита.
Старая се редовно да правя маски на лицето и деколтето, ходя на почистване на лице и други процедури, каквито ми каже козметичката.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Комплектът за грижа за лице ELEGANCE - за  изтънчена, интензивна и ефективна грижа за кожата.
Успех на мен!

# 207
  • Sofia, Bulgaria
Ежедневната ми грижа включва почистване с мицеларна вода и/или измиване гел, вечер нанасяне на серум, сутрин - дневен крем, а също и хидратация. Серията INNOCENCE ми се струва по-подходящо за моя тип кожа.

# 208
Рутината ми за лице включва измиване сутрин, нанасяне на слънцезащита през деня и измиване и хидратиране с крем вечер. Серията INNOCENCE е по-подходяща за мен, заради хидратиращия ефект.

# 209
Сутрешната ми рутина включва леко почистване с мицеларна вода, тонер, серум с витамин C, околоочен крем, хидратиращ дневен крем и слънцезащитна.
Нощната грижа се състои от двойно почистване с измивно олио и пяна, тонер, серум с ретинол, околоочен крем, подхранващ нощен крем и за запечатване на продуктите използвам био масла.

Много бих се радвала да изпробвам серията INNOCENCE, защото се нуждая точно от хидратация, която същевременно има и анти-ейдж ефект. Харесвам и съставките на серията.
🤗🌅

Общи условия

Активация на акаунт