Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 298
  • 422
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Сутрин- почистване с мицеларна вода, дневен крем; вечер- мицеларна вода и нощен крем, като и за двете има околоочен крем от същата линия. 2 пъти седмично маски- комплекс вит Ц и антиейдж. От двете серии бих пробвала: INNOCENCE

# 181
Сутрин - почистване с измивен продукт, хидратиращ крем и слънцезащита.
Вечер - измиващ продукт, серум и околоочен крем.
Бих избрала INNOCENCE, защото ми се струва по-подходящ за мен.

# 182
Ежедневната ми рутина сутрин включва измиване с пяна или гел за лице, нанасяне на подхранващ серум, дневен крем и слънцезащитен продукт. Вечерта почиствам лицето с мицерална вода или гел, нанасям нощен крем. От предложените серии избирам INNOСENСE, за свежа, еластична и блестяща кожа.

# 183
Измиване сутрин и вечер, просто с вода, а когато имам грим - и с измиващ гел. След това околоочен крем и лек хидратиращ крем, нищо повече. Избирам INNOCENSE, защото смятам, че е по-подходяща за моята кожа.

# 184
Сутрин и вечер си измивам лицето с пяна и мажа с крем.
Предпочитам серия "INNOCENCE", защото съм с мазна кожа.

# 185
Грижата се променя в зависимост от аезона и нуждите на кожата ми. Сутрешната ми рутина е доста по-лека, като включва серум, гел или крем, околоочен и слънцезащита. Вечерната рутина включва двустъпково почистване, серуми, тоници и различни кремове.
Бих искала да опитам серия INNOCENCE, тъй като смятам, че е по-подходящата за мен.

# 186
Сутрин измивам лицето си с топла вода и след това втривам дневен крем, слагам грим, а вечерта ползвам мицеларна вода за почисване и нощен крем.

# 187
Ежедневната ми грижа включва сутрешно измиване с пяна, крем за подхранване, декоративна козметика, дегримиране с мицеларна вода и измиване отново с пяна вечер.
Нощен серум ELEGANCE е по подходящ според мен.

# 188
  • Пловдив
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - почистване, хидратация, слънцезащитен крем
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - грижа срещу признаците на стареене  https://www.heravaldi.com/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7% … D1%86%D0%B5-royal

# 189
Ежедневната ми грижа за лице е кратка: хубаво измиване на лицето и ползване на подходяща козметика.
Подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.

# 190
  • Ruse, Bulgaria
Ежедневната ми грижа за лице включва измиване на лицето и ползване на подходяща козметика.
За моята кожа избирам серията ELEGANCE.

# 191
Ежедневната ми рутина включва измиване, ексфолиращ тоник и нанасяне на дневен крем, а вечерта добавям и околоочен серум.

Бих пробвала серията INNOCENCE, за да имам еластична и свежа кожа.

# 192
  • София
Рутината ми включва почистване, хидратация със есенция, серум, нощен или дневен крем със слънцезащита. С удоволствие бих пробвала серията ELEGANCE.

# 193
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутрин и вечер почиствам лицето си с пяна, после тонер, серум, околоочен крем. Следва  дневен или нощен крем.

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
По-добрият вариант за мен е грижа за лице ELEGANCE, защото кожата ми е суха.

# 194
  • София
Ежедневната ми грижа за кожата сутрин се състои от крем за лице, околоочен крем, серум и слънцезащита. Вечерните стъпки са почистване с мицеларна вода, измивен гел и крем.
Бих опитала серията INNOCENCE.

Общи условия

Активация на акаунт