Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 295
  • 422
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Ежедневната ми рутина сутрин и вечер включва почистване и хидратиране.
Бих искала да тествам серията INNOCENCE. Харесва ми естественото излъчване и лекото озаряване на кожата, затова си мисля, че тази серия ще бъде подходяща за мен.
Поздрави!

# 166
Моята рутина включва измивен гел за лице, тоник и лек крем за лице сутрин и вечер.
Тъй като обичам по-леки и бързо попиващи продукти, бих избрала серията INNOCENCE.

# 167
Сутрин използвам дневен крем за лице и крем за очи- хидратиращ и  със слънцезащитен фактор, а вечер нощен крем за лице. Бих предпочела серията Elegance.

# 168
Рутината ми и сутрин и вечер започва с измиване на лице с гел или пяна + подсушаване. Следва вода за лице  и околоочен крем.. завършвам с нанасяне на крем за лице, съответно дневен или нощен. Бих избрала да тествам комплект за лице  INNOCENCE, мисля, че е по-подходящ за моята кожа.

# 169
Моята рутина включва:сутрин измивен гел, слънцезащита и дневен крем.
Вечер измивен гел, маска за лице и нощен крем. Грижа за лице INNOCENCE – ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект звучи идеално като за мен.

# 170
Грижата за кожата ми се състои на първо място в храната, която приемам и доста вода.
Сутрин си мия лицето само със студена вода. След това поставям пачове около очите, серум и крем/слънцезащита.
2-3 пъти седмично маски за лице, едната от които е с хума.
Вечер използвам почистващ продукт и нанасям нощна маска или нищо, защото съм на мнение че кожата трябва да диша.
Бих изпробвала Innocence.

# 171
  • София
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Задължително почистване, професионална грижа с подходяща серия продукти, хидратация, антиейдж процедури.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Комплектът за грижа за лице ELEGANCE - за  изтънчена, интензивна и ефективна грижа за кожата.

# 172
Грижата за кожата на лицето ми е най-важната. Сутрин измивам лицето си и нанасям серум, след което дневен крем. Рядко използвам фон-дьо тен и други "цветни" кремове за покриване на несъвършенства. Вечер почиствам с мицеларна вода и тоник и нанасям нощен крем или маска. Бих изпробвала Innocence.

# 173
Обожавам грижата за кожата, сутрин измивам лицето си с пяна, след това нанасям тонер, серум и крем. Вечер почиствам лицето първо с балм, после с гел и нанасям тонер серум и крем. Не съм опитвала този бранд, но смятам, че серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа.

# 174
Хубаво измиване на лицето и ползване на подходяща козметика е ежедневната ми рутина.
За мен най-подходяща би била серията INNOCENCE.

# 175
Моята рутина е кратка - измиване на лицето и нанасяне на подходяща козметика.
Мисля, че нощен серум ELEGANCE е по подходящ за мен

# 176
  • София
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?

Ежедневната ми рутина обикновено включва хубаво почистване, измиване и хидратация. Бих се доверила на серията за лице INNOCENCE, тъй като я намирам за по-подходяща за мен.

# 177
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?

Ежедневната ми рутина е слънцезащита сутрин, почистване и хидратиране на лицето вечер.

Предпочитам нощния  серум ELEGANCE, защото е по- подходящ за мен.

# 178
Сутрин почистване с пяна, тонер, серум, крем, слънцезащита
Вечер двойно почистване, тонери, есенция,серум, крем за лице, за очи.. понякога отгоре и нощна маска
Предпочитам  INNOCENCE заради ежедневната хидратация и анти-ейдж ефекта, това търся в моята козметика

# 179
Моята ежедневна рутина включва : Измиващ гел, тонер, серум, крем за под очите, дневен/нощен крем и олио за лице. Залагам предимно на натурални продукти, за това мисля, че серията INNOCENCE би била подходяща за мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт