Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 294
  • 422
  •   1
Отговори
# 150
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Моята рутина е измиване с топла и след това със студена вода. Ще се радвам да тествам серията INNOCENCE, за да изгладя фините линии и озаря кожата си след раждането.

# 151
Сутрин грижата ми е измиване с гел за лице, хидратирам със серум и вече не слагам много продукти защото става кир ефект, завършвам със слънцезащита и грим, но вечерта започва едно мазане, наслагване, че корейките ряпа да ядат. Имам толкова много закупени за проба продукти,, че когато не ми хареса ги мажа по много за да свърши. Тук искам да прибвам и двете серии, но вече анти стареенето ми е по приоритет и да това май трябва Innocence серията. Но и на двете съм доволна, защото вече съм обсебена от няколко години да опитам всичко поне което ми е по джоба 🤗🙏🤭

# 152
Ежедневната ми рутина за грижа за лицето сутрин и вечер включва почистване с мицеларна вода и/или измивана пяна и нанасяне на хидратиращ крем/серум, а сутрин и слънцезащита.
Бих искала да тествам серията INNOCENCE, защото е подходяща за моята кожа

# 153
Измиване с измивна пяна, лек серум, дневен хидратиращ крем (лятото слънцезащита) .Вечер измивен гел, нощен серум.
Бих искала да пробвам серията Innocence 🙂

# 154
Сутрин почиствам лицето, нанасям тоник и лек хидратиращ крем с SPF. Вечер почиствам грима, използвам серум и подхранващ крем. Бих искала да тествам серия Elegance, защото кожата ми е суха и имам нужда от повече подхранване.

# 155
Сутрин: Измивам лицето, нанасям  хидратиращ флуид SPF 50 Neutrogena Hydro Boost и завършвам с подхранващ антиейдж крем
Вечер почиствам с мицеларна вода лицето,  нанасям серум и пачове под очите

И двете серии ми харесват, но  втората е за моята кожа.

# 156
Грижата за кожата ми се състои в измиване и хидратиране, ползване на  крем за лице и масаж.
Бих изпробвала серията за лице INNOCENCE, тъй като я намирам подходяща за мен.

# 157
  • София
Ежедневната ми рутина е хидратиране и грижливо почистване на лицето с неогходимите за това средства. С удоволствие бих пробвала и двете серии, но като че ли повече ми допада INNOCENCE.

# 158
  • Велико Търново
Ежедневната грижа за кожата на лицето ми се състои в почистване, тонизиране и нанасяне на крем/ серум. Седмично си правя по една маска, а месечно посещавам специалист за различни процедури.
С удоволствие бих пробвала серията ELEGANCE, звучи ми някак си по-като за мен.

# 159
  • София
Ежедневната грижа за лицето включва ползването на дневен, нощен и околоочен крем. 1-2 пъти месечно правя маска и веднъж годишно почистване при козметик.
Всяка от двете серии си има своите предимства. Бих опитала всяка от тях, защото съм в търсене на качествена козметика за лице.

# 160
Вечер почистване с тоник и от време на време някакви серуми или нощен крем.
Сутрин измиване със студена вода и дневен хидратиращ крем.
Бих пробвала серията INNOCENCE

# 161
  • ВАРНА
Ежедневната ми рутина в грижата за кожата ми включва: Сутрин - почистваш продукт-гел, пяна, околоочен крем и дневен със СПФ фактор; Вечер - почистващ продукт - понякога двуфазен, околоочен и нощен крем, през няколко вечери добавям и маска без отмиване.
Бих искала да пробвам серията INNOCENCE, защото изглежда по-подходяща за моя тип кожа и проблемите, които боря.

# 162
Сутринта измивам лицето си с вода и слагам дневен крем. След това слагам грим.
Вечерната ми рутина включва измиване на лицето с измивен гел, след това пръскам розова вода, масло за лице и нощен крем. Моята кожа е много съха за това използвам доста мазни и хидратиращеи продукти. Избирам да пробвам нощната серия Simple Smile Продуктите изглеждат много хубави и подходящи за моята кожа.

# 163
  • София
Здравейте!
Ежедневната ми рутина за грижа за лицето сутрин и вечер включва - почистване с измина пяна и нанасяне на хидратиращ крем и околоочен крем, а сутрин и слънцезащита. Бих искала да тествам серията за лице INNOCENCE, защото я намирам подходяща за моята кожа и проблемите, които имам.

# 164
Измиване и хидратиране, лек серум и понякога дневен хидратиращ крем .Вечер измиващ гел, нощен серум.
Бих искала да пробвам серията Innocence

Общи условия

Активация на акаунт