Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 283
  • 422
  •   1
Отговори
# 135
Ежедневната ми рутина включва: измиване с почистваща пяна, хидратация и  нанасяне на дневен крем със слънцезащита.
За мен ще е подходяща серията INNOCENCE,  тъй като моята кожа е склонна към омазняване, а в тази серия се съдържа масло от индрише което регулира омазняването.

# 136
Залагам на добро почистване и силна хидратация, за да поддържам кожата си.
Бих тествана серията ELEGANCE.

# 137
Ежедневната ми рутина за грижа на лицето включва сутрин почистване с измивен гел, нанасяне на лек серум, хидратиращ крем и слънцезащита. Вечер почиствам лицето и премахвам грима, използвам тоник или серум, подхранващ нощен крем и околоочен крем. Бих искала да тествам серията Innocence, защото ми се струва по-лека , подходяща за чувствителна кожа.

# 138
Сутрин почиствам лицето с мицеларна вода, след което нанасям серум за блясък. Вечер отново използвам мицеларна вода, за да махна всичко от деня, и завършвам с по-богат нощен крем за подхранване, който редувам с различни серуми.
Бих искала да пробвам серията INNOCENCE, заради анти-ейдж компонентите!

# 139
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Сутрин само измивам лицето си и намазвам със слънцезащитен стик. Вечер намазвам с крем и правя упражнения с гуа ша.
Бих избрала серията "Innocence", защото се бори с фините линии и е подходяща за всеки тип кожа.

# 140
Ежедневната ми рутина се състои от почистване, хидратация и слънцезащита.
С удоволствие бих пробвала серията ELEGANCE.

# 141
И сутрин, и вечер измивам лицето си с измиващ гел или пяна. Сутрин нанасям хидратиращ крем със слънцезащитен фактор, а вечер - подхранващ.
Бих избрала комплекта за грижа за лице ELEGANCE - защото е подходящ за суха кожа, каквато е моята.

# 142
Сутрин почиствам лицето си с гел и нанасям серум и  дневен хидратиращ крем за лице. Вечер използвам почистващо мицеларно олио като първа стъпка и след това гел. Използвам подхранващ серум и нощен крем за лице, както и околоочен крем.
Серията ELEGANCE ще е най-подходяща за мен, защото кожата ми има нужда от интензивна хидратация.

# 143
  • София
Ползвам крем за лице - дневен, нощен и околоочен крем.
Бих предпочела серията INNOCENCE заради анти-ейдж ефекта и защото е подходящ за всеки тип кожа.

# 144
  • на дъното
Грижата ми за лице включва
Сутрин- измиване на лицето,минаване тампон с розова вода,дневен крем, околоочен
Вечер- сваляне на грим с тоалетно мляко,измиване с олио и гел,нанасяне на околоочен крем,нощем серум или крем
Бих искала да тествам серията ELRGANCE

# 145
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Вечер двойно почистване с масло  пяна за лице, нанасяне на нощен и околоочен крем. Сутрин леко почистване и нанасяне на дневен и слънцезащитен крем.

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?

Имам суха кожа и бих искала да тествам серията Elegance.

# 146
Сутрин измиване с гел за лице. След това ползвам тонер, крем за ежедневна употреба, серум, слънцезащита.
Вечер същите стъпки, като ползвам нощен крем и без слънцезащита.

Elegance избирам.
Регенерира епидермиса, дълбока хидратация, активира процесите на възстановяване и подобрява еластичността. Това е точно за мен.

# 147
Всеки ден почиствам лицето и ползвам подходяща козметика.
Подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.Бих предпочела  INNOCENCE заради анти-ейдж ефекта и защото е подходящ за всеки тип кожа.

# 148
Сутрин почиствам и хидратирам с крем с SPF, а вечер почиствам в дълбочина и нанасям подхранващ серум и крем.
Бих искала да тествам ELEGANCE, защото търся елегантна и ефективна грижа за кожата си.

# 149
  • Дупница
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - почистване, грижа/хидратация,
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа,защото се нуждая от повече хидратация

Общи условия

Активация на акаунт