Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 278
  • 422
  •   2
Отговори
# 120
Ежедневната ми сутрешна рутина включва измиване с гел или пяна, нанасяне на тонер, серум, околоочен крем и слънцезащита. Вечер премахвам грим или просто почиствам от дето с продукт на маслена основа, след това измивам с гел или пяна, нанасям тонер или есенция, околоочен крем и нощен крем.
Мисля, че продуктите от серията INNOCENCE са подходящи за моята кожа.

# 121
  • София
Ежедневната ми рутина включва сутрин измиване на лицето само с вода, серум, околоочен крем, дневен крем и слънцезащита. Вечер- двойно измиване, околоочен крем, серум, нощен крем и маска. Избирам серията за суха кожа с Омега 3, 6 и 9.

# 122
Почистване, серум за стягане на кожата, дневен крем против бръчки. Вечер отново почистване и нощен крем.
Серията INNOCENCE е подходяща за мен и много бих се радвала да я тествам.

# 123
  • Варна
Ежедневната ми грижа включва лосион, два серума, крем за лице, околоочен крем и ако излизам навън слънцезащита.

Избирам серията INNOCENCE.

# 124
Ежедневната ми рутина е измиване на лицето и ползване на подходящ дневен крем сутрин и нощен крем вечер.
Подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.

# 125
  • In The Middle Of Nowhere
Сутрин измивам лицето си с измиваща мицеларна пяна и нанасям лек хидратиращ крем, а вечер почиствам с тоалетно мляко, измивам и нанасям грижа за през нощта.
От комплектите бих искала да пробвам серията Innocent 🙂

# 126
Почистване, хидратация и слънцезащитна

Бих пробвала и двете серии, но избирам Innocence

# 127
  • Пловдив
Сутрин измиване и нанасяне на хидратиращ продукт и околоочен крем. Вечер дегримиране, измиване, нощен крем. Когато имам повече време сутрин си правя някаква маска или гуа ша.
Бих пробвала серията Innocence, защото обещава сияйна кожа, а и ми харесаха съставките, особено маслото от индрише.

# 128
  • Хасково
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - почистване, хидратация
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа

# 129
Грижата за кожата ми се състои в измиване и хидратиране, ползване на подходящ крем и серум за лице. Понякога си правя и допълнително хидратиращи маски.
Бих изпробвала серията за лице INNOCENCE, тъй като я намирам за подходяща за мен.

# 130
Ежедневните грижи, които полагам за кожата ми са - нанасяне на хидратиращ крем сутрин и слънцезащитен при нужда, почистване с мицеларна вода вечер и нанасяне на крем за околоочен контур и нощен антиейдж серум.
И двете серии звучат много добре, но бих избрала първата, INNOCENCE, защото според мен е по - подходяща за мен

# 131
  • Враца
Ежедневната ми грижа включва измиване и нанасяне на арганово олио.

Серията ELEGANCE,  е  подходяща според мен.

# 132
  • София
Сутрин и вечер нанасям на лицето си подхранващ серум, след това съответно подходящ дневен или нощен крем.
Предпочитам да пробвам серията ELEGANCE.

# 133
Ежедневната грижа за лицето ми  сутрин включва почистване с измиващ гел и нанасяне на дневен крем.Вечер отново почиствам с измиващ гел.
Бих пробвала серията INNOCENCE заради анти ейдж ефекта.

# 134
  • Горна Оряховица
Избирам първата, INNOCENCE, заради хидратацията и забавянето на стареенето. 

Нищото особено не правя. Сутринта хидратация и слънцезащита, вечер нещо по-мазно за бръчки.

Общи условия

Активация на акаунт