Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 256
  • 422
  •   1
Отговори
# 105
Сутрин започвям с измиване на лицето, поставяне на база и хидратиращ крем, както и слънцезащитен фактор. Често използвам и ББ крем, за да не нанасям фон дьо тен. Вечер измиване с гел пяна, серум, нощен крем и околоочен контур.

Бих избрала серията Innocence.

# 106
  • Елхово
Ежедневната ми рутина е кратка - хубаво измиване на лицето и ползване на подходяща козметика.
Подходяща за моята кожа е серията INNOCENCE.

# 107
Моята рутина включва почистване с измивен гел за лице, следва хидратиращ серум. За финал сутрин използвам крем със слънцезащита , а вечер нощен подхранващ крем.
 Бих изпробвала серията Elegance, заради ходратацията и доказаните свойства на етеричните масла.

# 108
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутрин - почистване и нанасяне на хидратиращ крем със слънцезащитен фактор.
Вечер - почистване и нанасяне на нощен крем.
Често използвам различни маски за лице.
Мисля, че за мен би била по-подходяща серията за лице INNOCENCE.

# 109
Ежедневния ритуал е задължително почистване. Крем подходящ за моите години и задължително със слънце защитен фактор. Хидратация, включително пиене на вода.

# 110
Ежедневната ми сутрешна рутина включва измиване на лицето с почистващ гел, дневен хидратиращ крем със слънцезащитен фактор, околоочен крем. Вечерната рутина включва почистване на лицето с тоник, нощен подхранващ крем за лице и околочен крем. Бих изпробвала серията INNOCENCE, защото смятам, че ще бъде подходяща за моят тип кожа и защото искам хидратирана, свежа и сияйна кожа.

# 111
Рутината ми включва: сутрин- почистване с измивен гел, нанасяне на серум и дневен крем и слънцезащита. Вечер- почистване с измиващо олио, след това с гел или пяна, нанасяне на нощен крем.
Серията Elegance мисля, че повече би ми допаднала.

# 112
Сутрин и вечер измиване с пяна и нанасяне на дневен и нощен крем.
Бих пробвал серията Innocence.
Кожата ми е по загубила блясъка си и мисля, че тази серия би била много подходяща за мен.

# 113
  • Countryside
Сутрин и вечер измиване с пяна, нанасяне на дневен и нощен серум и след това крем.

Бих пробвала идвете серии, но като че ли за моята кожа по-подходяща би била серията Innocence.

# 114
Грижата за кожата ми се състои в измиване, серум и ползване на подходящ крем за лице.
Бих изпробвала серията за лице INNOCENCE, тъй като я намирам за по-подходяща за мен.

# 115
Ежедневната ми рутина вклъчва почистване с мицеларна вода, серум и околоочен крем и накрая хидратиращ крем.
Бих искала да пробвам серията ELEGANCE заради Омега комплекса, койтоизглажда фините линии. А и кожата ми вече е суха.

# 116
Ежедневната ми рутина включва измиване на лицето вечер с хубав измивен продукт и антиейдж крем или серум след това, а сутрин ако се сетя по-лек крем някой с фактор или с витамини . От двете серии харесах повече INNOCENCE , тъй като е подходящ за всеки тип кожа, а моята на моменти се омазнява .

# 117
  • Пазарджик
Ежедневната ми рутина включва измиване и слънцезащита.
Предпочитам INNOCENCE ,защото е по подходящ за моята кожа

# 118
Грижа се старателно за кожата си с масла като шипково, малиново, рициново и др. Смятам, че серията ELEGANCE ще е по-подходяща за сухата ми кожа.

# 119
  • София
Задължително мажа с крем сутрин и вечер.
И миене, миене на лицето.
Бих искала да побвам INNOCENCE

Общи условия

Активация на акаунт