Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 244
  • 422
  •   1
Отговори
# 90
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутрин измивам лицето и нанасям дневен серум и дневен крем, вечер почиствам, понякога слагам подхранваща маска и пачове и редувам няколко нощни серума. Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? По описанието, намирам серията Elegance подходяща за моята суха, с признаци на стареене кожа. С удоволствие бих изпробвала тези нови продукти.

# 91
Моята ежедневна рутина е почистване, тонизиране и нанасяне на хидратиращ крем със слънцезащита. Бих искала да тествам серията INNOCENCE, защото искам да освежа кожата си с органични масла и билкови екстракти.

# 92
Ежедневната ми грижа включва почистване, хидратация и слънчезащита. Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа.

# 93
Разбира се почистване, хидратация и слънцезащита.Това е ежедневното, често правя маски , а и напоследък след навършване на 30г. , виждам, че кожата загуби блясък и трябва да наблегна на грижите за нея по съществено.

За мен е подходяща серията ELEGANCE, бих се радвала да я изпробвам.

# 94
Дневната ми рутина е тонизиране и хидратиране. Вечер почистване на лицето и слагане на нощен крем. Бих предпочела да пробвам серията INNOCENSE.

# 95
1. Сутрин и вечер използвам мицеларна вода, колагенов хидрогел и шипково олио.
2. Бих желала да пробвам серията Elegance, защото кожата на лицето ми е много суха особено през зимата, когато определено има нужда от дълбоко подхранване

# 96
1. Сутрин:

Измиващ гел, хидратиращ тоник, околоочен крем (ако имам време и пачове), крем за лице със слънцезащита

2. Вечер:

Почистващо олио, почистващ гел за лице, серум за лице, околоочен крем, крем за лице (азелаинова киселина) или олио за лице.

Бих искала да пробвам серия INNOCENCE.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:51 от LieToMe

# 97
Грижата за кожата ми се състои в измиване и хидратиране, ползване на подходящ крем за лице.
Бих изпробвала серията за лице INNOCENCE, тъй като я намирам за по-подходяща за мен.

# 98
  • плевен
Ежедневната ми рутина включва измиване на лицето с гел,  околоочен крем, хидратиращ крем за лице. ELEGANCE е  подходяща за мен

# 99
Рутината ми сутрин включва - измиване на лицето с пяна и нанасяне на флуид за лице. Вечер отново измиване с пяна или гел, нанасяне на нощен крем и околоочен крем.
Бих изпробвала серията Innocence, тъй като смятам, че би била по-подходяща за мен.

# 100
Сутрин почиствам лицето си, нанасям хидратиращ крем и слънцезащита, а вечер – внимателно почиствам, използвам серум и подхранващ нощен крем. Бих искала да тествам серията HERAVALDI за хидратация, защото кожата ми често се усеща суха и имам нужда от свеж, сияен вид. ✨💧

# 101
Ежедневната ми грижа включва почистване, масажиране, хидратация и подхранване.
За мен смятам е подходяща серията INNOCENCE, заради антиейдж ефектът и хадратацията, точно от което имам нежда..

# 102
Ежедневната ми рутина включва: Почистване с измивен гел или почистваща пяна за лице, серум, хидратиращ крем и слънцезащита.
И двете серии звучат много добре! Избирам първата, INNOCENCE, заради хидратацията и забавянето на стареенето.

# 103
  • София
Почистване, хидратиране и слънезащита (сутрин). Серията INNOCENCE ми се струва по - подходяща за моята кожа.

# 104
Ежедневната ми рутина се състои от измиване с почистващ гел, нанасяне на тонер, околоочен крем, дневен крем, слънцезащита.
Мисля, че серията INNOCENCE ще е по-подходяща за моята кожа, главно заради хидратацията.

Общи условия

Активация на акаунт