Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 241
  • 422
  •   1
Отговори
# 75
Дневната ми грижа включва измиване на лицето и шията с пяна, намазване с тоник или хидробиотик и крем за лице.
Много ми допада серията Innocence и бих я пробвала.

# 76
  • Пловдив
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
Сутришната и вечерната ми рутина започват с измиване на лицето с щадящо измивно гел-олио, след което сутрин продължавам с серум с вит. С, хидратиращ крем и слънцезащита. А вечер мажа ретиноиди и хидратиращ крем също.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо?
Бих искала да пробвам серията ELEGANCE, защото е по-подходяща за моята суха и зряла кожа. Особено през зимния сезон, когато я чувствам опъната и дехидратирана.

# 77
Сутрин нанасям слънцезащитен крем, а вечер крем с лека текстура за хидратация.
Бих изпробвала серията INNOCENCE, защото смятам, че е по-подходяща за моят тип кожа.

# 78
  • София
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Всяка сутрин и вечер почиствам лицето си с измивна пяна, след което нанасям тонер и подхранващ серум, околоочен крем. Следва анти-ейдж дневен/нощен крем. Два пъти седмично подхранваща маска или нощна маска след крема.
 Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Бих искала да тествам Грижа за лице ELEGANCE, защото кожата ми е суха. Допада ми анти-ейдж ефекта, който серията предлага.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 17:01 от chanel19

# 79
Рутината ми е сутрин с измиване на лицето и лек крем. Гримирам се абсолютно всеки ден, затова вечер почистването е в няколко стъпки. След това нанасям околоочен крем и серум за лице. Веднъж в седмицата правя пилинг. Когато мога, правя и професионални процедури за лице.

INNOCENCE би била подходяща серия за моята кожа.

# 80
  • Варна
Почистване, хидратация и слънцезащита.Бих пробвала серията ELEGANCE.

# 81
  • София
Грижата за лицето ми включва измивен гел, серум и съответно дневен сутрин и нощен крем вечер.

Бих пробвала - Грижа за лице ELEGANCE – дълбоко подхранване и защита с ценни Омега масла, защото имам нужда от подхранване на кожата през зимата.

# 82
Сутрин - измиване с подходящ продукт, околоочен крем, нанасяне на серум и крем.
Вечер - измиване с пяна, нощен крем.

Серията ELEGANCE е подходяща за моята суха кожа.

# 83
Ежедневната ми грижа включва почистване на кожата с мицеларна вода и нанасяне на крем за подхранване.
Серията  ELEGANCE е по-подходяща за  мен, защото трудно си намирам добър нощен крем.

# 84
Ежедневната ми грижа включва почистване на лицето ми с розова вода и нанасянето на крем. Бих изпробвала серията ELEGANCE, защото имам суха кожа.

# 85
Моята ежедневна  рутина включва почистване и хидратиране.Бих искала да изпробвам сериятd  ELEGANCE.

# 86
Ежедневно почиствам лицето си, хидратирам го, нанасям му слънцезащита. Бих желала да изпробвам  комплект  ELEGANCE

# 87
Сутрин се измивам и нанасям хидратиращ крем. Вечер  се измивам и понякога слагам  нощен крем. Не мога да определя коя от двете серии е по-подходяща за моята кожа, и двете изглеждат фантастично. Кожата ми е отпусната, нормална, загубила свежест, ,имам и малко бръчки тук там. Може би ELEGANCE е по-подходяща? Препоръчайте ми, моля, никога не съм знаела как да се грижа правилно за кожата си.

# 88
  • Варна
Сутрин ползвам спрей със сребърна вода, изсъхва и нанасям лек овлажняващ дневен крем.Това последното е само ако не е над 16-18 градуса, защото почвам да се потя и, освен всичко, ми падат очилата. Вечер измивам с мек сапун, а понякога и със серен, нанасям нощен крем +55. Веднъж седмично-маска. Това ми е рутина за лицето. Сякаш Серията INNOCENCE е подходяща за мен.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 18:26 от Пеева

# 89
  • Плевен
Ежедневната ми грижа е хидратация, подходящи продукти и сън. Бих пробвала с удоволствие INNOCENCE серията,струва ми се идеална за моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт