Натурална грижа с HERAVALDI - спечелете и тествайте комплект за лице INNOCENCE или ELEGANCE

• 9 236
  • 422
  •   2
Отговори
# 60
Дневната ми рутина включва измиване на лицето с олио и пяна, вместо тоник ползвам розова вода, след което нанасям ампула, околоочен и хидратиращ крем. Вечер отново добре почиствам кожата (2-3 пъти седмично използвам и маски за лице), след което нанасям нощен серум.
Ще се радвам да тествам серията INNOCENCE, тъй като смятам, че ще бъде по-подходяща за моята кожа.

# 61
Почистване, серум за стягане на кожата, дневен крем против бръчки и хидратация. Следва отново почистване, серум и нощен крем.
Серията INNOCENCE е подходяща за мен и много бих се радвала да я тествам.

# 62
1. Почистване, хидратация, слънцезащита
2. Бих искала да опитам серията INNOCENCE, по-подходяща е за моята кожа.

# 63
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Всяка сутрин и вечер почиствам лицето си основно, след което нанасям подхранващ серум, след това подходящ дневен/нощен крем. Събота преди крема си правя дълбоко подхранваща маска.
 Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Бих искала да тествам Грижа за лице ELEGANCE, защото зимния период, в сезона на парното кожата ми започва да става суха и опъната, изглежда уморена и повяхнала. Допада ми анти-ейдж ефекта, който серията има. Искам кожата ми да изгрежда по-сияйна и хидратирана.

# 64
В момента нямам точно рутина. Мацвам нещо от време на време...

Серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа и бих я пробвала с удоволствие.

# 65
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер?
- почистване и грижа
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? 
Искам да пробвам INNOCENCE, защото моята кожа има нужда от повече колаген.

# 66
Моята ежедневна рутина за грижа за лицето e: Сутрин започвам деня с нежно почистване и лек хидратиращ крем, който подготвя кожата за грима и защитава през деня. Вечер премахвам замърсяванията, нанасям серум за дълбока хидратация и завършвам с подхранващ крем, за да подпомогна възстановяването на кожата през нощта.
          Бих искала да тествам серията INNOCENCE, защото ценя леките текстури и естествените съставки, които подчертават естествената красота. Комбинацията от масло от безсмъртниче и екстракт от дива роза звучи като идеалната грижа за сияйна, гладка и свежа кожа – точно това, от което имам нужда в ежедневието си.

# 67
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - Почистване, хидратация, подхранване и защита от слънцето;
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Смятам, че серията INNOCENCE е по-подходяща за моята кожа.

# 68
Ежедневно се почиствам с гел или мицеларна вода, сутрин слагам крем... вечер когато се сетя. Бих пробвала серията ELEGANCE.

# 69
  • София
Ежедневната ми рутина е измиване и поставяне на крем - както сутрин, така и вечер. Не използвам грим и гледам максимално да съхраня кожата си, но, за съжаление, тя е изключително чувствителна към слънчевите лъчи.
Бих пробвала серията ELEGANCE

# 70
Сутрин се измивам с почистващ гел, нанасям лек дневен хидратиращ крем. Вечер отново използвам измиване гел, серум за околоочен контур и кокосово масло, което разнасям с масажор за лице, а веднъж в седмицата - с дермаролер.

# 71
  • оттам, откъдето започва България
Сутрин: Измивам лицето, нанасям лек хидратиращ флуид SPF 50 Neutrogena Hydro Boost и завършвам с подхранващ крем Mixa Extreme Nutrition.
Вечер почиствам с тоалетно мляко лицето, измивам го, и поставям само хидратиращия флуид.

И двете серии ми харесват, но със сигурност втората е за моята кожа.

# 72
  • гр. Кюстендил
Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - сутрин измивам лицето си само със студена вода, понякога минавам с ледче по лицето си. При нужда използвам хидратиращ крем. Вечер само измивам лицето отново само с вода, тъй като не се гримирам и се надявам това да е достатъчно.

Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Грижа за лице INNOCENCE – ежедневна хидратация и деликатен анти-ейдж ефект - защото годините вече напредват и трябва да използвам подходяща козметика, която да възпира процесите на стареене, до колкото е възможно, и да помага на кожата ми да се възстановява и да бъде еластична, жизнена и балансирана

# 73
  • София
Ежедневната ми рутина: почистване, хидратация и слънцезащита.
С удоволствие бих пробвала серията INNOCENCE.

# 74
  • София
✨Какви стъпки включва ежедневната ви рутина за грижа за лицето сутрин и вечер? - вечер - почистване с мицеларна вода и нанасяне на нощен крем, а сутрин - антиейдж крем, околоочен крем.
Коя от двете серии бихте искали да тествате и защо? - Дневен крем INNOCENCE, да видя дали ще е подходящ за мен.

Общи условия

Активация на акаунт